Şimdi Ara

Besiktasa 8Millyon Euro ceza geldi UEFA´dan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: userbjk

Kulübümüz’den Açıklama
    11.02.2007 16:10

Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.
    Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.

Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.

Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.

Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

noldu ya?
    bi sessizlik oldu

• dikkat li oku mesajları
    haberi kabullenenler sizinkiler
  • neyse boboyu satmaya gerek kalmadı
  • Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: MTC

dikkat li oku mesajları

Bu cümleden bunu mu anladın??
  • quote:

dikkat li oku mesajları

ben kabullenmediler diye bişe demedim ki.
    bir anda bişe oldu da sessizlik oldu, ismini söylemiyim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Haber doğru çıktı

aha bu dedi doğru diye
  • Kulübümüzün aciklamasi beni rahatlatti. Insallah gercekten dogrudur. Taraftarlari rahatlatmak icin degildir insallah. Okudugum kaynaklarda hicbir zaman yalan haber okumadigim icin sizin ile bu haberi paylastim. Tabi bu haberi yalanliyip 8Milyonu obür borclara ekleseler kimse anlamaz ilerde. GS gibi borc batakligina girsek bile ... kimse sormuyor ilerde kim nereye ne kadar ne icin para harcamis.
  • Yazık günah ülkemin parasına .......

• del bosque hayatını kurtardı ben olsam bir miktarını bjk ye bağışlardım hiç değilse stad ismini satmazlardı veya stada kendi ismimi koyardım " del bosque söke söke alır " stadyumu

• doğru çıktı dedim ben, haber doğru demedimki
    mtc o mesajımda açık kapı bırakmışım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Haber doğru çıktı

aha bu dedi doğru diye

• quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

del bosque hayatını kurtardı ben olsam bir miktarını bjk ye bağışlardım hiç değilse stad ismini satmazlardı veya stada kendi ismimi koyardım " del bosque söke söke alır " stadyumu

sen neyden bahsediyon yaa

• SADECE DEL BOSQUE TALEP ETMİŞ
    UEFANIN VERILMIŞ BIR KARARI YOK HENUZ

• quote:

Orjinalden alıntı: I PhipHiRiqLi I

SADECE DEL BOSQUE TALEP ETMİŞ
    UEFANIN VERILMIŞ BIR KARARI YOK HENUZ

+1903

• Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.
    Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.

Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.

Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.

Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

KAYNAK:WWW.BJK.COM.TR

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

quote:

Orjinalden alıntı: mehman

hadi ya ?? nasıl vardın bu kanıya???
    quote:

Bu tazminat Beşiktaş'a çok büyük zarar verir.

sanane?

Benim görüşümden sanane ?

ya iyi de ben sana yazmadimki shaler...birilerine bu forum yine dar gelmiş...saptırmış hedefi
    herkes kimin kiminle kardeş olduğunu biliyor

• Besiktasa 8Millyon Euro ceza geldi UEFA´dan
    gerçekden böyle bişey varsa yuh diyorum okadra ceza verilirmi yaa
    bjk ne yapmış adammı öldürmüş
    o parayla neler yapılabilirdi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanane?

Benim görüşümden sanane ?

ya iyi de ben sana yazmadimki shaler...birilerine bu forum yine dar gelmiş...saptırmış hedefi
    herkes kimin kiminle kardeş olduğunu biliyor

Pardon yanlışlık olmuş

• Karar UEFA´dan degil, CAS´dan (Spor Tahkim Mahkemesi) cikmis ve simdiye kadar bu tazminat ne yazikki ödenecek gibi gözüküyor.
  • Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), eski teknik direktör Vicente Del Bosque ve yardımcıları için siyah-beyazlıların toplam 6 milyon 706 bin 430 avro ödemesine karar verdiği bildirildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi:

"Eski teknik direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcıları Antonio Grande Cerejio, Francisco Javierh Minano Espin ve Francisco Jimenez Martin ile şirketimiz arasındaki ihtilaflara bakan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) bünyesinde oluşturulan heyet, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin anılan kişilere toplam 6.706.430 avro ödenmesine karar vermiştir.

Şirketimiz anılan karara karşı yasal yollara başvurma hususunda inceleme ve girişimlerde bulunacaktır."

BUDAMI GOL DEĞİL

• quote:

quote:

quote:

sanane?

Buna ne oluyo la!

İttifak bağı çekti herhalde!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.