Şimdi Ara

BEŞİKTAŞIN başarılı olması için çare birlik beraberlik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1903ToLgA1903

stadın ağustos ayını yetişemicegini herkez biliyor zaten bilmeyene söyliceksin onu
    sabah akşam stadyum forumundayız gelirsen görürsün herkezin bilgili oldugunu sanıyorum o konuda
    fikret orman kime hizmet ediyo adalı kime hizmet ediyo?? ikiside beşiktaşa bizim ortak paydamız beşiktaş
    yaa ne bu ayrılık gayrılık yönetim iyi olsa fikret ormancıda olmaz adalıcıda ben diyorumki en iyi yönetim kurulu
    olussun branşında en başarılı insanlar gelsin hüsnü güreli gibi bir proje içinde bulussun hep beraber tek bir yumruk
    olalım bu kadar zormu bu yaa

valla bunu ben de istiyorum.zaten derdim f.orman'la,s.adalı'yla falan değil.herkes geçici beşiktaş kalıcıdır ama f.orman'ı eleştirmeye kalkınca forumda adeta linç girişimi başlıyor,en ufak bir başarısızlıkta da adalıcılar akbaba gibi üşüşüyorlar.benim anlatmak istediğim bu.

• mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    ben de sana katılıyorum artıları eksilerinden çok fazla ,bir kere benim gözümde delikanlılığı hiç bir zaman bitmeyecek çünkü kimse yokken fikret orman elini taşın altına koydu ,biraz doluyum fikret orman!a yapılan eleştiriler konusunda, öncelikle dany ,jones transferleri bi türlü taraftarımız içine sindiremedi adamın 1 penaltısı dışında bana göre sivoktan,escude'den daha iyi stoper oldu peki neden dany alındı?? çünkü beşiktaş'ın tüm gelirlerine bankalar tarafından temlik koyulmuştu futbolcular bu yüzden bankalardan teminat istiyolar fakat bu kadar borcu olan kulübe bankalar teminat vermeye yanaşmıyor ,bonservis sorunu ayrıca futbolcunun alacağı konusunda sıkıntı olduğundan ne kulüpler oyuncularını satıyor ne de futbolcular gelmek istiyor,şimdi beşiktaş başkanı medyaya çıkıp bankalardan dolayı oyuncular bize gelmıyo dese beşiktaş'ın borsadaki halini düşünün ,ama fikret orman bu kadar eleştiriye rağmen dik durup açıklama yapmaktan kaçınıyor ,serdar kurtuluş konusunda hatalılar onu kabl ediyorum ,bir de eneramo konusunda, ama tolga,franco,gökhan töre,,motta,kerim freı oynamasa da çok iyi transferler aynı zamanda bu transferlere toplam 15 milyon verildi, borçların artması konusunda ise o kadar sponsorluk anlaşması yapıldı neden borç azalmıyo açıklamaları var çünkü bu sponsorluklar uzun yıllara yayılan birden nakit olarak verilmeyen paralar vodafone bizim stad sponsorumuz bu kurumdan senelik alacağımız para 10 milyon dlar ve stadın teknolojik altyapısını ücretsiz yapacak ,yani senelik olarak 5-7 milyondan 20 milyona çıkan sponsorluk anlaşması yapıldı ,bu sene toplam stad gelirimiz 13 milyon tl,ayrıca loca satışından gelen para 30 milyon dolar şimdi hepimiz akıllı insanlarız bi hesap yapalım beşiktaşın bu sene toplam gelirinin yayın geliri diğer reklam gelirlerini topladığımızda ele geçen para max. 100 milyon tl ,şimdiye kadar stada 30 milyon doların üzerinde harcama yapıldı,ki o da yaklaşık 65 milyon tl ,kulüp çalışanları futbolcuların parası bu maliyetler de 60 milyonun üzerinde bu şartlar altında borcun tekrar 30 milyon artmış olması mevzusunu anlayabiliriz,
    - ikincisi demirören'e hesap sorma konusu sizce demirören beşiktaş başkanlığındaki başarısından mı tff'nin başında yoksa babasının sahip olduğu milliyet gazetesi ayrıca hükümetle yapılan ,işerle bizzat başbakan tarafından mı görevlendirilldi ,başbakan'ın iki kanadını açtığı bu adama hesap sormaya kalkınca ilk yapılacak iş sizin stad inşaatınızı durdurmak için ellerinden geleni ardına koymamak olacak,fikret orman gezi parkı protestosuna çarşı grubu renk kattı dedi diye inşaatımızn 1 hafta durduğundan haberi var mı kimsenin acaba ?? sonra bu açıklama yalanlandı da tekrar devam etti ,oturduğunuz yerden klavye deilkanlılığı yapmak kolay tabi ama biraz daha geniş düşünün ,stad yerin dibine batsın biz şampiyonluk istiyoruz diyen güruh ,hepimiz şampiyonluk istiyoruz ama fb-gs 130 milyon saha cirosu çektiği bir senede bjk stad yapıp ,bir sürü borcu varken 13 milyon hasılat elde ediyosa şampiyonluk biraz zor ,ama bu stad sadec stad olmayacak içinde lüks kafeterya,restaurant ,147 loca büyük organizasyonlara ev sahipliği yapılacak yer bu stad bjk'mizi bu bataklıktan kurtaracak inş. ki o da eğer bir engelleme olmazsa ekim kasım ayı gibi biter..şimdi neden 30 ağustos'a yetişmezi savundurtmayın bana sakın bu şartlar altında 15 ayda stad yapmak için başkanın haftada 5 kez stada gelmesi ile olur ki o da yapıyor sağolsun bursaspor'un belediye tarafından yapılan 1 haziran 2011'de başlayan stadı hala bitmedi ve bulunduğu alan boş arazi yani hafriyat derdi de yok..

• aynen öyle ben beşiktaşı savunurum arkadaş hiçbiri akrabam degil bişeyim degil
    insanların eleştiri yapmayada hakkı var bir eleştiri yapıyorsun üstüne hurra herkez yükleniyor
    daha dogru düzgün birşeyleri tartışamıyoruz bile
  • ''Birileri'' perde arkasından beşiktaşımla uğraşmasınlar başarı gelir ancak rahat bırakmıyorlar ki,stadyum meselesinin bu güne kadar sündürülmesi,yapım aşamasında dahi ruhsatla ve anlaşmalarla ilgili sorun çıkrılması,1453 kartalları gibi bir grubun yine ''birileri'' tarafından oluşturularak manuple edilmesi ve lider durumdaki takımımızın Gs maçı sonrası 5 maç ceza alması,Kasımpaşa maçında tüm şeceresi yarım saat sonra medyaya servis edilen bir meczubun sahada yaptıkları ve yine ''birilerinin'' gizli açık destek verdikleri muhalefetin ve onlara bağlı internet sitelerinin devamlı menfi yayınları durumu biraz özetliyordur sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.