Şimdi Ara

BEŞİKTAŞIN başarılı olması için çare birlik beraberlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: wearetheasdfghjkl

Önümüzdeki sezondan da umudu kesin em iyi 3.olur bu takım fikret orman ve saz arkadaşları kaldıkça.ciddi çelişkiler var klüpte ve zihniyette.

Elestirileri dinlemeyip;

Dany sezer eneramo alanlar

Egemen hilbert q7 fernandes almeida gonderenler

Birlik beraberlik demesin.
    Stada giden taraftar seneye enremo cenk tosun icin mi,gidecek?
    Ortasahada necip jones mu izleyecez?
    S.kurtuluslarla birlik beraberlik olmaz.

Aynen Kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan062 kullanıcısına yanıt
    tuğrul yenidoganın maaşı nedir öyle yaaa ne iş yapıoda onu alıyo tam kurtulduk dedim başkan danısmanı yaptı
    bu tugrul yenidogan seçimlerde serdal adalı konusma yaparken sesi kıstı ya turgay demirle kavga ettiler bu konu
    yüzünden hatta ben şöyle söyliyim profesyonellik görmüyorum yönetim kurulunda çalısan bazı kişilerde başkandada
    beyaz tvye çıkıp neden röpartaj verisinki beşiktaşı yerden yere vuran bir programa verme abi
    deniz atalay mesela bi çenesini tutamıyo heryere konusuyo reklamını yapmaya çalışıyolar baskan hakkında böle bi düşüncem
    yok ancak bazı yöneticler sırf reklamını yapmak için konusuyor ilhan cavcav beşiktaş 5+0+3 ile oynucaksa başka ligde oynasın diyo
    sen kimsin la yaşına başına bakmıcaksın yapıcaksın resmi siteden açıklamanı kaç gün oldu hala ses çıkmadı resmi siteden
  • mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    herkez bardagın dolu tarafına bakıyo artık zaten birlik beraberlik gerekiyo kavganın bitmesi lazım
    bu ortamı yaratıcakda gene bu insanlar fikret orman bu taraftar en iyisini hakediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Önümüzdeki sezondan da umudu kesin em iyi 3.olur bu takım fikret orman ve saz arkadaşları kaldıkça.ciddi çelişkiler var klüpte ve zihniyette.

Elestirileri dinlemeyip;

Dany sezer eneramo alanlar

Egemen hilbert q7 fernandes almeida gonderenler

Birlik beraberlik demesin.
    Stada giden taraftar seneye enremo cenk tosun icin mi,gidecek?
    Ortasahada necip jones mu izleyecez?
    S.kurtuluslarla birlik beraberlik olmaz.

Aynen Kardeşim

fikrin ne onu söyle bana onla olmaz bunla olmaz NASIL olur??

• 1903ToLgA1903 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeşim kendi egosunu tatmin edenler değilde amacı beşiktaş olan büyük beşiktaşlılar maddi manevi bu adama desteklerini sunarsalar camiaolarak gerçekten çok büyük bi birleşme söz konusu olur sen a sın ben b yim diğeri c amacımız beşiktaş ve hepimiz güçlüyüz sadece c kazanması yerıne birleşip ortak sözü geçen biri başkanlığa gelir hepsi eşit şekilde ymnetime dağılır a ve b ninde gücünden yararlanırız bunun içinde kongre olcaksa fikret orman bazı kişilerle görişüp bunun için çabalamalı

ayrıca ilhan cavcav konusuna gelince söz gümüşse suküt altındır ancak bu kadar sessizlikte yönetimi pısırık olarak göstermeye başlıyo millet böyle düşünüyo
    yav kardeşim tff 1 sene öncesinden demiş böyle olcak diye yumurta kapıya dayanınca bazı kulüpler göz boyayan yıldızlarını oynatacak diye bizde sağ kol olmak zorunda değiliz başkan kaç kere tff ye sormuş bunda kararlımısınız diye evet kararlıyız demişler ve haklı olarakta deiğişiklik yaparsanız karşınızda oluruz demiş şimdi çıkıyo öldü ölecek sadece başkanlık yapsın diye koltukta oturan sıradan birisi beiktaşa akıl veriyo kimsin sen yaa madem 5+0+3 ü beğenmiyodun ilk karar çıktığında karşı çıkacaktın yumurta kapıya dayanınca başkalarına yalakalık yapcam diye beşiktaşa akıl vermek sana kalmaz cavcav başkan sen kendi kulğbüne bak diğer kuluüpler kendini savunur yandaşlık yapma

• futbolcu transferinde bende sayarım 10 tane adam gereksiz beşitakşda oynayabilicek yetenegi olmayan
    önder özen dany konusunda yanlış yapmıştır taraftarın istememesine ragmen
    başkanın o konusmasına verilen tepkiyi malesef haklı buluyorum ben şampiyon olmadıkdan sonra
    bizene farklı politikalar dönüyor o konuda deniyor ama banane şampiyon oldu simdi açıklama
    yapamıo neden o konu yüzünden ben beşiktaşın degerlerini savunurum kimseyi degil
  • haber1903 ve forzacılar burayı basmışlar

arkadaşlar bunlara laf anlatmak deveye henden atlamaktan zordur.

demirörene ses çıkarmayan, tribünde demirören istifa diyenlere dayak atan karagümrüklüleri destekleyen, beleş biletçi rantçıları iyi sanan taraftar güruhlarına ne anlatırsanız zor...

15 gün cezalıyken de bu forumu takip ediyorum. Yenilgide 8-9 kişi her konuyu trolleyip duruyorlar.

üstelik de 10 konu biliç istifa, fikret istifa, özen istifa ile dolu.

bunlara cevap verince kendilerini bir şey sanıyorlar

bunlara cevap vererek vaktinizi boşa harcamayın...

Hz. Alinin bir lafı vardır; cahillerle laf anlatmayın, ben hiç yenemedim...

Ayrıca Fikret Ormanın icraatlerini söylerseniz AK Partili, koyun, kol kılı olarak fişlenirsiniz...
  • mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    ilk kasımpaşa cıktı fırça çekti simdi bunlar bu gidişle 17 takımdan fırça yicez anlaşılan
    anında tepkini koyucaksın arkadaşım kasımpaşa yönetim kurulu üyelerinin kongre üyeliklerini neden
    düşürmedin sorarım çok merak ediyorum
    turgay ciner ihsan kalkavan mübariz mansimov düşürsene bu adamaların üyeliklerini beşiktaş kongre
    üyesisin beşiktaşı yerden yere vuruyom bu durumlarda çok pasif kaldı yönetim malesef
  • böyle dengesiz, futboldan anlamayan taraftarla maalasef birlik olamayız, bunlar karda çamurda beşiktaşın yanındayız bööööö diyip derbide maça gelmeyen insanlar, bunlar sirk topçusunu avatarına koyup başkana söven insanlar, bunlara o sirk topcusunu sorsan ooo portoda oynuyor bak der ama bilmez ki son 3 senenin şampiyonu porto 28.haftada 1.den 15 puan fark yemiş durumda, bilmezki yine son 3 yıldır kazandığı lig kupasından bile elenmiş durumda. işte bunları futboldan anlamayan adama anlatamazsın, forzadada var bitane bunlardan, yaşı gelmiş 45 e, her maç beşiktaş topcusuna sövüyor, en son "tolga yürü git lan" falan diyordu böyle insan bunlar. beşiktaşın üstündeki en büyük yük bu taraftarıdır, umarım yeni stadımızda o hiç sevmedikleri e-biletide almayıp stada falan gelmezler mümkünse beşiktaşla alakalı herhangi bir şeyde yapmasınlarda rahat edelim.
  • ilk yazımdada söyledigim gibi ne fikretciyim ne adalı BEŞİKTAŞLIYIM
  • kimin ne dediği benim umrumda değil kardeşim yukarda allah var ben fikret ormanın kara kaşına gözüne tutulmadım
    diğer yorumarımdada dediğim gibi bazı konularda başarılı veya başarısız bu adam saygı ve desteği hak ediyo ister ak partili desinler ister ateist desinler ne derseler desinler bana beşiktaşın çıkarlarını savunan bi başkan geldiyse arkasında dururum bunu y.d yapsaydı şu anda herkesten beddua almazdı veya serdal adalı bunu yapabilcek özgüveni bize bıraksaydı şu anda o başta olurdu

ayrıca muhalefet olanlara gelince görüşlerine saygım sonsuz ancak onlardan ricam kimsenin yandaşı olmasınlar tek amaç beşiktaş olmalı yeri geldiğinde yönetimi eleştir eyvallah sesimiz çıkmaz haklıda buluruz ama stadı çok takip ettiğimden örnek vereyim adam geliyor fikret ormana sallıyor serdal adalı olsaydı daha iyi stad olurdu kapasiteyi arttırırdı diye sallayıp gidiyor madem fikret ormana destek verince akp li oluyoruz neden yandaşı olduğumuz akp stadın kapasitesinin artması konusunda bize yardımcı olmuyo bu yönetim parti ismi veya kurumlar söylemicem ama stad konusunda bir çok zorluğa karşın stadı dikmeye çalışıyor acaba diyorum serdal adalı bunlara göğüs gerebilirmiydi ACABA ?

• 4+0+3 olursa belki başarılı olabilir
  • Beşiktaşın tarihinde toplama futbolcularla, pahallı transferlerle şampiyonluk yoktur. böyle yapıldığı, fb nin taklit edildiği her sezon hüsranla bitmiştir. ne zaman beşiktaş iflasın eşiğinden dönse, mecburen alt yapıdan çıkarılan kadrolarla yarışsa, başarılı olmuştur. örnek seba döneminde 3 şampiyonluk, 1950 li yıllarda arka arkaya 6 şampiyonluk gibi. adalı-demirören ittifakı fikret orman' a öyle belaltı, öyle acımasızca saldırıyor ki, Orman' ın başarılı olması çok zor.

Kendi reklamının peşinde olan başkan stad yapmaya kalkmaz. Çünkü stadyumun getirisi 5-10 sene sonra başlar. Ancak Beşiktaş' ı düşünen başkan böyle ağır yüklerin altına girer. Stadın maliyeti 95 milyon euro. Fikret Orman bilmez miydi bu parayı stat yerine transfere harcamayı.

Bizim yıllık gelirimiz 150 milyon tl renklilerin ise 400-500 milyon tl. Siz Demirören' in veya Adalı' nın Beşiktaş' ın gelirini arttırmak için bir şey yaptığını gördünüz mü? Onlar günlük başarı peşindeydi.

Demirören' in gazetelerinde vatan ve milliyet te hiç adalı aleyhine bir haber gördünüz mü?

Herkes Fikret Orman' a saydırıyor. Bir de vizyon diye bir kelime tutturmuşlar. Vizyon uzun vadeli düşünmektir, geleceği kurmaktır. O anda boşta diye guti, q7, simao, almeida ve fernandes gibi takım oyunundan bihaber adamları takıma doldurup ligde 5. olmak değildir.

• Beşiktaş'ın başarılı olabilmesi için Fikret Orman ve tayfasının istifası gerekir.
  • Biz kenetlenemeyiz . Ben senin görüşüne saygı duymuyosam, sen benim benim görüşüme saygı duymuyosan nasıl olacak bu iş? Birbirimiz görüşüne katılmaya biliriz ama bizim taraftar genelde hakaret ediyor. Bu insanlar benim gözümde bazı partilere körü körüne bağlanan insanlardan farkı yok. Öncelikle at gözlüklerini çıkarmalıyız.
    Hepimiz ortak noktamızı hatırlarsak her şey daha güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Beşiktaş'ın başarılı olabilmesi için Fikret Orman ve tayfasının istifası gerekir.

buyur geç kanka beşktaşın başına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Beşiktaş'ın başarılı olabilmesi için Fikret Orman ve tayfasının istifası gerekir.

buyur geç kanka beşktaşın başına...

Daha iyi yönetirim en azından Y.D ye hesap sorarım Tuğrul Yenidoğan gibi adamların kaset tehditlerine kulak asmam keşke elimde olsa. taraftarı kandırmam
  • Yönetimin zihniyetini doğru buluyorum bizi başarıya götürecek dev bütçelere karşı güçlendirecek sistem budur

yönetimin yanlışları
    1- hilberte zam yapmamak için çok çok daha fazla para harcayarak vasat bi oyuncu almak ve hatta bu sezonda para verip sağ bek alıncak
    2- önder özene tam yetki verdik diyip önder özen hariç herkesin konuşması
    3- fernandes krizinin iyi yönetilmemesi , her Allahın günü fernnadesin sözleşmesi hakkında röportaj verip oyuncuyu küstürdünüz ki ortalama bi fernandese bu takımın gerçekte ihtiyacı vardı bence . burada fernandesi savunmuyorum
    4- q7 krizi . parasını ödediğin oyuncudan neden faydalanmıyosun arkadaş tıpki fernandese yapılan gibi
    5- gs derbisi sonrası oluşan kriz iyi yönetilemedi . q7 ci değilim
    6- Kasımpaşa maçı tekrarı ortak bi kamoyu oluşmasa tekrar filan edilmezdi , yapılan açıklamalar yetersiz
    7- g.töre olayında oyuncuları resmen medyanın önüne yem diye attınız , bu olay gs yada fb de olsa bu kadar olay olmazdı
    8- almeidaya okadr para veripte sözleşme uzatma konusu çok saçma , almeida kesinlikle beşiktaşın forveti filan olamaz adamın gol vuruşu yok bi defa
    9- yabancı kontenjanında niye bu kadar taktınız anlamadım , yerli oyuncu kalitesi en düşük olan takım biziz bide ledeki bu yabancılarla devam edersek seneye 5. Oluruz . 6+2 en idali
    10- bide şu yöneticiler her uzanan mikrofona konuşmasın artık , unutmasınlarki nekadar fazla konuşurlarsa o adar pot kırıyolar

yönetimin doğruları
    1- uygulamaya çalıştığı sistem
    2- bondervissiz oyuncu almaya çalışmak
    3- mali konular
    4- stad
    5- önder özen ve bilic in getirilmesi
    6- tolga , g.töre , Olcay , oğuzhan , cenk tosun , motta , atiba transferleri
    7- sponsorluk gelirleri

gelecek sezon için yapılması gerekenler
    1 istikrar her zaman başarıyı getirir , bilic ve önder özen ile yola devam
    2- motta , atiba , franco dışındaki yabancıların gönderilmesi
    3- uğur boral , gökan süzen , enaramo , sezer , serdar kurtuluş gönderilmeli
    4- Muhammed , kerim frei ,ömer şişmanoğlu kiraya verilmeli
    5- 2 tane üst düzey 3 tanede ortalamanın üzerinde oynayacak yabancı takım oyuncusu alınmalı
    6- gökan töre nin bonservisi alınmalı
    7- olcan adın alınabilir , bunun için holosko ve sivok takasta kullanıla bilir ki Trabzon buna sıcak bakar
    8- 3 tanede kaiteli türk oyuncu alınmalı gurbetci olabilir , gurbetciler bize yarıyo baya
    9- ilhan mansız , İbrahim üzülmez gibi karakterli oyuncular getirilerek yaş ort düşük olan kadroya tecrubelerini aşımalarını sağlamak

• olayı 3 farklı koldan ele almak istiyorum.

birincisi bu ülkede 3 büyüklerde anılıyorsan ve büyük klüp muamelesi görüyorsan öyle yapılanmaya gideceğim,gençlere para harcayacağım ondan sonra başarılar elde edeceğim diye bir olay yok.burası Türkiye.Sen işe bir ucundan başlasan seni fenerlisi de cimbomlusu da rahat bırakmaz,senin de bir yerde canına tak der.Onlarla kendini ezeli rakip olarak görüyorsan bu hiçbir şekilde gerçekleşemez.bu örnek verilen atletico madrid ve dortmund örnekleri hiçbir zaman için beşiktaş'ta olmayacaktır.çünkü bu örnek gösterilen 2 takım genelde kendi ülkelerinin gündemini çok meşgul etmeyen takımlardı.her sene şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayan takımlardı.insanlar çok büyük beklentiler içerisinde değildi bu takımlardan.fakat beşiktaş öyle değil sürekli başarı kovalamak ve sürekli rakipleriyle mücadele halinde olmak zorundadır.görüyorsunuz şu geçen 2 seneyi.insanların gözünde ne hale düştü beşiktaş.

ikinci konu ise taraftar.

burada demişsin herkesin birlik olması lazım diye.Allah aşkına fazla uzağa gitmene gerek yok.şu foruma baksan olayları görürsün.taraftar 3'e bölünmüş.adalı ve tayfası,f.orman ve onun sürekli boşa çıkan demeçlerine rağmen hala başarı bekleyen tayfa ve cidden kurumsallaşmak,büyük takım olmak isteyen taraftar.fener örneğini vermişsin fener'de öyle bir durum var mıydı? aziz başkan ne dersen o olur takımda.her ne kadar 2 gruba ayrılmış gibi gözükseler de zaman içerisinde,an itibariyle herkes tek yürek.

üçüncü konu ise stad ve futbolcular.

kendinizi hazırlayın.o stad ağustos'ta bitmeyecek.bunu ilkokul çocuğuna sorsan bile aynı şeyi söyler.bu söylemler tamamen gündemi bir şekilde meşgul etme çabalarıdır.ortada başarı yok madem ben de böyle gündemde kalayım,gelecek isyanları da önleyeyim stratejisidir.gelelim futbolculara ve kontenjan meselesine.dışarıdan söylüyorlar burada çok sert tepkiyle karşılanıyor.bu tamamen diğer takımların önüne taş koymak.merak ediyorum yerlilerin nesine güveniyorsun? yani avrupa kupası kazanacağım diyen bir yönetim neciple uğurla kazanamaz ki yani bu mümkün değil.zaten takımda 3-4 işe yarayan futbolcu var gerisi sırf israf.e hem sen çok yıldız alacağım diyorsun hem yabancı kontenjanını destekliyorsun.

• stadın ağustos ayını yetişemicegini herkez biliyor zaten bilmeyene söyliceksin onu
    sabah akşam stadyum forumundayız gelirsen görürsün herkezin bilgili oldugunu sanıyorum o konuda
    fikret orman kime hizmet ediyo adalı kime hizmet ediyo?? ikiside beşiktaşa bizim ortak paydamız beşiktaş
    yaa ne bu ayrılık gayrılık yönetim iyi olsa fikret ormancıda olmaz adalıcıda ben diyorumki en iyi yönetim kurulu
    olussun branşında en başarılı insanlar gelsin hüsnü güreli gibi bir proje içinde bulussun hep beraber tek bir yumruk
    olalım bu kadar zormu bu yaa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.