Şimdi Ara

BEŞİKTAŞIN başarılı olması için çare birlik beraberlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beşiktaşda nasıl bir yapılanma olması gerektigiyle ilgili açtım bu konuyu degerli fikirilerinizi bekliyorum
    benim düşüncem mevcut yönetim yetersiz haa baştan söyliyim ne fikret ormancıyım nede adalıcı
    fikret orman en kötü gününde geldi klübün kongre üyeleride geçen sene yapılan seçimlerde vefasını gösterdi
    profesyonellik diye geldi fikret başkan ancak yönetim kurulu üyelerinin çoğu (ahmet kavalcı,deniz atalay,metn albayrak)
    profesyonellik dışı hareketleri var vizyonsuz bir yönetim kurulu her buldugu mikrofana konusan kendi reklamını yapan
    neyse konumuz bu degil beşiktaşda başarı istiyorsak öncelikle birlik beraberlik olması gerekiyor bunun içinde en güçlü
    yönetim kurulu gerekiyor ibrahim altınsaylar hüsnü güreliler hasan aratlar ve aklıma gelmeyen diger degerli yöneticilerin
    dogru bir yapılanma içinde bulusması gerekiyor başarı böyle gelicegini düşünenlerdenim dagılmıslık bir vurgunluk var
    beşiktaş forumlarında bile bir bütün olarak bir fikrin arkasında duramıyoruz birbirmizi desteklemiyoruz (çoğu zaman)
    zaman birlik beraberlik günü en iyi şeyleri hakediyor bu klüp başarılar böyle gelicektir ilk yapı taşı başkandan başlar
    sonra yönetim kurulundan degerli fikirlerinizi merak ediyorum

• Önümüzdeki sezondan da umudu kesin em iyi 3.olur bu takım fikret orman ve saz arkadaşları kaldıkça.ciddi çelişkiler var klüpte ve zihniyette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearetheasdfghjkl

Önümüzdeki sezondan da umudu kesin em iyi 3.olur bu takım fikret orman ve saz arkadaşları kaldıkça.ciddi çelişkiler var klüpte ve zihniyette.

aynen edebiyat yapmayı çok iyi biliyorlar ama icraata gelince malesef stad harici birşey göremedik
    önümüzde muhtemel bir seçim olucaga konusuluyor fikret orman ekibini yenilemek istiyo gibi söylentiler var
    hasan aratın ilk seçimde aday olucagı söylentileride var benim söylemek istedigim bizim camiamızda tek yol futbol
    takımında başarıdan geçer bütün degerli başarılı ve özellikle PROFESYONEL kendi alanında işinin hakkını veren
    bir yönetim kurulu olmasını istiyorumki bir yerlere gelebilleim herkez içinde birbirini yemesin özelliklede kongre üyesi olalım
    kongre farelerini etkisiz bıraklım kangren olan parmagı kesip atalım artık

• Avatarindan yanli oldugun belli oluyo zaten

Neyse

Bence fikret orman her ne olursa olsun zor donemde bu sorumlulugun altina girerek hanli yansiz herkes tarafindan alkisi hak etmistir
    İlk aciklamada dendigi gibi onun yanina yakismayan bu iyi neyitli yonetime yakismayan bazi yoneticiler var
    Ben fikret ormanci degilim yanliz bazi onemli is adamlarimiz yi eticilerimiz fikret ormanin yaninda olmalilar fikret orman bunu hak ediyor
    Haa baskan baskasi olur veya fikret orman devam eder o onlarin bilecegi is ancak kulubu bu kadar zorlukta duzene sokmaya calisan bi adam baskanligi veya baska birisi baskan olsa dahi yoneticiligi hak ediyo artik demir yumruklar fikret ormana sahip cikmayi birlikte rolleri ne olursa olsum aynibyonetimde yer almalilar

Ayrica basari gelcekse istikrarla beraber gelicektir bu sene futbol takiminin basindan gecenleri yazmama gerek yok sanirsam ozen-bilic ile devam edilmeli yerli ve yabanci iyi takviyelerle takimin kimyasini olusturmamiz lazim yoksa senelik yildizlarla neler yasadik daha once gorduk son 11 senede sadece 2 sampiyonlugumuz var bu en basit kaniti

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaabjk

Avatarindan yanli oldugun belli oluyo zaten

Neyse

Bence fikret orman her ne olursa olsun zor donemde bu sorumlulugun altina girerek hanli yansiz herkes tarafindan alkisi hak etmistir
    İlk aciklamada dendigi gibi onun yanina yakismayan bu iyi neyitli yonetime yakismayan bazi yoneticiler var
    Ben fikret ormanci degilim yanliz bazi onemli is adamlarimiz yi eticilerimiz fikret ormanin yaninda olmalilar fikret orman bunu hak ediyor
    Haa baskan baskasi olur veya fikret orman devam eder o onlarin bilecegi is ancak kulubu bu kadar zorlukta duzene sokmaya calisan bi adam baskanligi veya baska birisi baskan olsa dahi yoneticiligi hak ediyo artik demir yumruklar fikret ormana sahip cikmayi birlikte rolleri ne olursa olsum aynibyonetimde yer almalilar

Ayrica basari gelcekse istikrarla beraber gelicektir bu sene futbol takiminin basindan gecenleri yazmama gerek yok sanirsam ozen-bilic ile devam edilmeli yerli ve yabanci iyi takviyelerle takimin kimyasini olusturmamiz lazim yoksa senelik yildizlarla neler yasadik daha once gorduk son 11 senede sadece 2 sampiyonlugumuz var bu en basit kaniti
    katılıyorumm

sizden tek ricam klübe üye olmanızdır,,ondan sonrada kongrelerde soz alıp konusmak,,

ben yonetimden memnun değilim her mecrada soyluyorum ama nerede spordaki yoneticilerinde :)) ozelliklede konumuz gereği futboldan sorumluları:D yoksa onundısında hertürlü arkalarındayım,,ama herkesinde bildiği gibi ilerleyebilmeleri içinde muhalefetinde azını kapamak için en buyuk sart tabela yani sampiyonluklardır veya buna en yakını.... ben sanssızlık falan anlamam bundan onceki feda senesinde stadımız oldug halde kotuyduk dolayısıyla ilerisi için ısıkta vermiyor malesef,,,simdi baya bana saldıran olacaktır ama bunlar benim dogrularım yapacak birsey yok

• Türkiyede futbolun gelişmemesinin sebebi %70 taraftarlardır,

Bugün Barça,Dortmund,atletico gibi takımlar 1-2 senede başarı yakalamadılar,yapılanmaya gittiler,yıllarını verdiler,başarız sezonlar geçirdiler ama sonunda meyvesini yemeye başladılar,ülkemizde böyle bir durum Söz konusu olamaz,sanki yöneticiler futboldan anlamıyorlar,altyapıya önem vermiyorlar,anlamadıkları için değil yapılanmayla birlikte başarısızlığın kaçınmaz olacağı aşikar,bizim ülkedeki taraftar anlayışı galibiyet,kupaya ve taraftarlar arası sidik yarışdırmaya odaklanmış,başarı hemen gelmeyince yönetim istifa,başkanlarda bunu bildiği için altyapıya,yapılanmaya önem vermiyorlar,,,haa madrid gibi,city gibi sermayen vardır,zamanını boşa harcamadan başarılı olursun,
  • ozan062 kullanıcısına yanıt
    bende yönetim kurulundan çok rahatsızım hakan gündoğar suan bjk tvde çalısıyor göreve gelmeden önce fikret ormandan için
    başkan çok iyi niyetli her soruya cevap veriyo her mikrofana konusuyo dedi neyse uzatmıycam beşiktaşlılar arasında nedendir
    bilinmez bi ayrım var fikretormansporlular adalısporlular gibisinden ben ikisindende degilim ben BEŞİKTAŞLIYIM en iyisini kim yapıcaksa
    beni gelip kim şampiyon yapıcaksa, borçları azaltıcaksa, tesisleşmede atılım yapıcaksa, özkaynak düzeninden oyuncu yetiştiricekse bu
    uzar gider bizim degerli yöneticilere ihtiyacımız var cok açık misal ibrahim altınsay gibi bir yöneticiyi küstürdüler
    kongre üyeleri yedi başını neden en iyi yönetim kurulunu kurmak varken birlik olup en iyisi kurulmazki?? fikret başkanı kötülemiyorum
    bir yola girdik ilk sene FEDA eyvallah destegimizi verdik bu sene stad yok bize her yer deplasman hakemler v.b
    seneye bu taraftarın bunları kaldıramaz artık suanda kaldıramıyoruz orası ayrı yanılmıosam son 19 senede 2 kere şampiyon olmuşuz ya
    ne demek bu kendimizi parçalamayı bırakmalıyız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçi Atletico için çokta yapılanmaya gitti diyemeyiz ama yinede yıllar sonra başarıya ulaştılar,kadro değerleriyle dünyaya ders verdiler,darısı bizim başımıza
  • tnevel92 kullanıcısına yanıt
    önder özen-biliç ikilisine güvenim sonsuz önder özenin projelerinede güveniyorum
    icraat kısmında iş yönetim kuruluna düşüyor ama malesef yönetim kurulunda o vizyonu görmüyorum
    açık ve net GUTİ:BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK BİR KLÜP ANCAK AMATÖRLER TARAFINDAN YÖNETİLİYOR
    diye bir sözü vardır ben sadece sözü yorumluycam adam bile 1 sene top oynadı anlamış
    istikrar olsun tamam ama taş gibi yönetim kurulu olsun biz 19 senede 2 kere şampiyon olmusuz
    19 senedir yapılanma olmuo simdimi olucak orasıda şüpheli
  • 1903ToLgA1903 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklisin bende bunu demek istedim zaten dedigim gibi demir yumruklar fikret ormana sahip cikmali fikret ormana asik oldugumdan degil adam biseyler yapmaya calisiyo bunu yapmaya calisan demiroren olsaydi veya adali olsaydi yine arkasinda dururdum sebep:amaclari besiktas

Fikret ormanin karakterine saygi duymayam cocuklar gibi yonetici olcam diye yoneticilik yapanlar gitmeli adam gibi adamlar fikret ormanla bi yolda olmalilar kimse kusura bakmasin su anda 2-3 kisi bu destegi sonuna kadar hak ediyo
    aynn öyle,, misal fenerbahce,,ne kadar sevmesekte ne kadar ezeli rakibimizde olsa onlardan ornek vermek zorundayım,,,simdi adamlar bi 11 temmuz gecirdiler ama taraftarı ınanılmaz sahiplendi ve gereken desteği maddi olarka verdi,,simdi bizim boyle bir durumumuzun olmayısı bence sundan kaynaklandı,,seçim o doneme denk geldiği için bizim kültürümüzde seçtiğimiz adamın arkasında dururuz ne olursa olsun bundan dolayıda yapıcı olamıyoruz ve buda bizim besiktaslılarda cok var,,,yani fikretler adalılar atıyorum aratlılar diye gruplar olusuyor,, ve bu baya bizi oyaladı ve o sırada biz takım olarkata bircok seyleri kacırdık baya zaman kaybı yasandı,,, ama bu sene fikret baskanın sportif basarısıyla unlenmesi için son senesi yoksa diğer baskanlar sıfatına burunur malesefki boyle olmaması laızm ama kanun olmus boyle gidiyor....

yani temelinde anlatıggımm seyin biz sahiplenme duygusunda parcalanıyoruz dediğin gibi çnk bir taraf tutuyoruz ve onun yuzunden takımın en ihtiyacı oldugu donemde yanında olmyuyoruz oyle bi gozumuzu boyuyorki bu fanatiklik akıllara zarar bunuda nasıl duzeltiriz bilemiyorum bazı tatlı cozumler var taraftarın dilinden konusmak gibi bunuda bizim fikret baskan yapmıyor yada yapamıyor ben ondan kişisel isteğim o olacak zaten azına taraftar kelimesini almıyor,,, almalıki desteği gorsun,,,

En azindan 8-9 senedir izin alamadik diyenler yerine 1 senede izi alip FEDA denilen tilda stadi dikmeye baslayan bi yonetim geldi digerlerinden farki var dimi yo etim derken adamlar hepsini kastetmiyorum
  • mustafaabjk kullanıcısına yanıt
    benimde derdim bu söylentiler dogru diyelim seçim olucak parça parça bölünmek yerine
    aynı yönetim kurulunda fikret orman ahmet nur çebi hasan arat hüsnü güreli ibrahim altınsay olmalı
    unuttugum degerli yöneticilerde vardır mutlaka
    en güçlüler gelmeli başa o rüzgarı arkamıza alıp gitmemiz lazım
    20 yaşındayım iki kere şampiyonluk gördüm biri 100.yılda 9 yaşındamıydım ne artık
    biride 2009 yılında içim acıyo içim
    ben beşiktaşın baskanı kim olursa olsun onun arkasında dururum zaten feda denilgindede gittim feda thişörtümü aldım formamı aldım elimden geldigi kadar
    destegimi verdim vermeyen hiç bir beşiktaşlı oldugunuda düşünmüyorum bir dahaki seçimlerde çok kuvvetli adaylar çıkıcak eminim stadda yapılıyor
    FİKRET Başkanın yıldırım demirören konusundada hatası var ama o aşikar 100 milyon borç var diyolar beşiktaşın borcları ernst&young mu tam hatırlamıyorum
    bagımsız bir denetim kurulu tarafından denetlendi kime ne kadar var herşey bir rapor halinde biliniyor fikret orman gelirken siz gülmeyi degil acı vadediyorum dedi eyvallah
    şeffaf olcam dedi bu raporla ilgili 2 yıl oldu yapılalı hala açıklanmadı bide ali ecenin bir lafı vardır fikret ormanın demirörenle ilgili haftaya netleşeCEK lafı meşhurdur bu bütün
    mevzular ne zaman netleşecek hani şeffaflık
    artı birde 400bin tllik kartal yuvası soygununa ne demeli hala o mahekemede ve bir gıdım ileri gidilmemiş o donem benimde sevdiğim albayrak vardı gorevi değiştirildi ama üzerine cok gidilmediii birde tugrul yenidogan oalyı var oglu var:)) bu olaylar her baskanın basına geliyor ben sırf bizim baskana ozel diyede demiyorum sadece süre vermesinden sıkıntılıyım birde taraftar hep soylüyorum bi transfer sayısı verir,, bi stad için süre verir birde netlesecek:D:D bunun tek sebebi heryere demec vermek,, artık donem teknoloji donemi tamam S.Seba baskanım herkesi kırmıyordu ama oradaki kamoyu tepkisiyle simdiki birmi:)) bunu olcup tartmak gerekiyor
    yıldırım demirörene borç konusunda ben yönetim konusunda şeffaflıkta sorun olduğunu düşünmüyorum sıkıntı karşı tarafta unutmayalım karşıdaki yıldırım demirören :( o adam allah bir dese oturup düşünürüm doğrumu diye

şeffaflık konusunda en basit örneği stad bence her ihale tek tek açıldı hepsi ne şekilde anlaşıldı kamuya aktarıldı bu bence önemli bi adım şeffaflık konusunda yoksa hepsini gizli gizli ne paraya yapıldığı belli olmadan gzili kapılar arkasında yapılabilirdi en azından fikret orman şeffaflıktan kastı stad konusunda tuttu doğru değilmiyim
    stad konusunda çoğu işi dogru daha yanlış yaptıgı birşey yok bu yorumu bana yapmak düşmez ama bence öyle
    diger konularda aynı düşünmüyorum ama amacım başkanı kötülemek degil beşiktaşın daha iyi olmasını istedigim için dile getirmek
  • amacımız bahane bulmak değil çözüm bulmak böyle olmuyacağını herkes söyler burda herkes hemfikir çözüm seçeneğin nedir onu söyle bize arkadaş
  • dany bnde istemedim serdar kurtuluş dahil adabayor diyip enabayor geldi
    cenk tosun iyi transfer ama çok para necip olmaz bu takımda
    en baştaki olayı yönetim kurulunu başkanı en iyisini yapamadıkki takımda 10 numara olsun...
    bu konudada haklısın diğer konularda bu kadar başarılı olduğunu söyleyemem ama iyi yönden bakmak gerekirse bardağın dolu tarafına bakmak gerekirse bu adamın + sı bunlar oldu diğer büyük iş adamlarımız ve yöneticilerimiz bu + nın yanına + katarlarsa ve - leri düzelmeye çalışırlarsa beşiktaş camiası süleyman seba yönetiminden sonra ilk defa bu kadar bütün gözükebilir şu andaki 2-3 yöneticiyle bu ışık gözüküyo tek sorun diğerlerininde iç içe olması lazım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.