Şimdi Ara

Beşiktaşın fener gs yi kardeş yaptıgı gerçegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000lerin ortasında Fener'e karşı cephe alıp kupa bizim lig sizin diyerek başkanlarınız kol kola geziyordu.Keza 2 sene önce Gs'ye karşı yanımızda abi abi diyerek geziyordunuz,olimpiyattaki maçta sizi bilerek yenmeyip 1-1 bitirdik Gs'yi geçin diye ama beceremdiniz.Kim güçlüyse diğerleri ona karşı birleşir bunda şaşırılacak ne var.Fakat şu anki durum farklı,başkanı dahil Beşiktaşlılardan oluşan federasyon 2 yıldır Beşiktaş'ı alenen kolluyor insanlar bunun için tek ses oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

2000lerin ortasında Fener'e karşı cephe alıp kupa bizim lig sizin diyerek başkanlarınız kol kola geziyordu.Keza 2 sene önce Gs'ye karşı yanımızda abi abi diyerek geziyordunuz,olimpiyattaki maçta sizi bilerek yenmeyip 1-1 bitirdik Gs'yi geçin diye ama beceremdiniz.Kim güçlüyse diğerleri ona karşı birleşir bunda şaşırılacak ne var.Fakat şu anki durum farklı,başkanı dahil Beşiktaşlılardan oluşan federasyon 2 yıldır Beşiktaş'ı alenen kolluyor insanlar bunun için tek ses oldular

Bilerek yenmedik diyorsun şikebahçe oldugunu kabul ediyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaksı yok. FB şampiyon olacağına BJK olsun isterim.

Aynı şekilde FB de GS'nin alıp başını gitmesini istemez.

NOT: BJK rakibimiz değildir gibi anlaşılmasın, şuanda FB-GS arasındaki rekabet, BJK ile olan rekabetten daha mühim. Varsın olsun siz takın 3. yıldızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_kadir03

quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

2000lerin ortasında Fener'e karşı cephe alıp kupa bizim lig sizin diyerek başkanlarınız kol kola geziyordu.Keza 2 sene önce Gs'ye karşı yanımızda abi abi diyerek geziyordunuz,olimpiyattaki maçta sizi bilerek yenmeyip 1-1 bitirdik Gs'yi geçin diye ama beceremdiniz.Kim güçlüyse diğerleri ona karşı birleşir bunda şaşırılacak ne var.Fakat şu anki durum farklı,başkanı dahil Beşiktaşlılardan oluşan federasyon 2 yıldır Beşiktaş'ı alenen kolluyor insanlar bunun için tek ses oldular

Bilerek yenmedik diyorsun şikebahçe oldugunu kabul ediyorsun yani

Bir iki güzel yarış atı ayarladıysanız olabilir

• Büyüksün bjk .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük takımların doğası işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş mı ;) hakemin demek istedin sanırım.

• blok tuşuna bastım herkese tavsiye ederim burda su çok güzel gelsenize xd
  • evet düşman kardeşler.
  • Önceden gs olacağına bjk olsun derdim ama artık böyle tipler türediğinden keşke gs olsa diyorum. He bahsettiğin gibi roller varsa bile o rol Fenere ait uzun süredir. O yüzden boş yapıyorsun sadece.
  • Bunlarda sanıyor ki bjk denen 10 senede bir şampiyon olan avrupada 6-8 yiyen kulübün büyüklüğünden fenerli gsli kardeş oldu. Asıl sebep bjk taraftarının 10 senede bir şampiyon oldukları hakemler tarafından her maç kayırıldıkları halde kendilerini bir şey sanmasından. bjk hiçbir zaman Fenerbahçe ya da Galatasaray seviyesinde olamayacak bunu siz bjklilerde çok iyi biliyor. Sizin kardeş olmak diye adlandırdığınız olaysa iki büyük kulübün seviyeli, heyecanlı ve kaliteli rekabete hasret düşmesi trollerden boş insanlardan yılmasından oluşan bir durum.
  • beşiktaş senelerce hakemler tarafından doğrandı ağlak oldu,şimdi başlarına gelince susmuyorlar daha 2 sene olmadı 89'da şok gol yiyip 5 dakikada 2 saçma penaltıyla maç kazandığınız günler.beşiktaş geçen senede ligin en büyük favorisiydi,bu sene başıda favoriydi şu anda da favori.şu ligi objektif bir şekilde gözlemleyen adam beşiktaş'ın bu ligde rakipsiz olduğunu direk anlar.gayet doğal yani bu ağlamalar uzunca bir sürede devam edecek ta ki hakem hakem diye ağlamak yerine benim takımım daha antalya'ya pozisyona giremiyor başkanımız ne kadar başarılı diye sorgulayana kadar...

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Gecen sene bjk sampiyonluguna hakem destekli diyenleri Allah carpar...

Bizi kardesiniz gs ile karistirmayin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 13 Aralık 2016; 1:16:45 >
  • Aynı ligde rekabet eden takımlardan kardeş mardeş olmaz hayal aleminde yaşamaktan vazgeçin. Aynı rakiplerle, birbirinizle farklı ortamlarda maçlar yapıyorsunuz birinizin hatası diğerinin nimeti böyle bir ortamda ne kardeşi ne ortaklığı?! Böyle bir şey olduğuna inanabilen varsa yazık onun çevresindekilere uğraştıkları dert çekilecek çile değil! Aynı yarışın içindekiler anca rakip olurlar bunu da spor çerçevesinden taşırıp düşmanlığa kadar götüren de deminki inananın başka bir versiyonudur.
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Taraftarlardan bahsediyor canim kardesim.

• aynen öyle biri beceriksiz futbolcuları yüzünden kaybedip besiktas'a laf atar diğeri gelir bu besiktaslilardaki ego ne der, iki büyük var len der, sonra hepsi birbirini artılar. ama alakasiz ortamda bile konuştukları konu Beşiktaş'tır.
    garipsemiyorum, şampiyon olamayan iki takımın birbirleriyle yakınlaştığı çokça görülmüştür, bizim için de öyleydi önceleri. psikolojik bi durum.

• Neo Nesil N kullanıcısına yanıt
    Ee benim değindiğim konu taraftar için de geçerli. Hakikaten aynı ligdeki x takım bizim kardeş takım diyen taraftar varsa vah çevresindekilere. Benim için bu ligde sadece GS önemli diğerleri beni zerre ilgilendirmiyor ne maçlarına bakarım ne durumlarına bakarım o iş onlarla aynı rekabetin içerisinde yol kateden yönetim, teknik heyet ve oyuncuların işi ben rakipleri sabah akşam izlesem hiç bir şey değişmeyecek nasılsa. Diğer ligleri, Kupa maçlarını izlerim bunun yerine izlediğim bir şeye benzer en azından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.