Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.217
Cevap
707
Favori
2.441.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

Orijinalden alıntı: carispa

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Arkadaslar cok yagliyim.. Duzenli beslenmeye başladım surekli egzersiz ve sporda başladım. Bu surede protein agirlikli besleniyorm. Bana yağ yakıcimi almam lazim ekstra protein mı almam lazim ne alırsam yağlardan kurtulurum..

Yeşil cay tüketiyorum, bol su iciyorum. Kuruyemis tüketiyorum..

Bana ne önerirsiniz..

yag tüketmek için l-carnitine yada cla önerilebilir ama l-carnitine genelde ilk tercih oluyor

Hidroxycut mi l carnetin mi onerirsiniz bende ayni durumdayim

hidroxycut hakkında pek bilgim kendimde l-carnitine şipariş ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @dn@n

şimdi benim sipariş 200 lirayı geçti hediye kampanya ne var o kadar para veriyoruz sormadan sipariş vermiyim dedim

MuscleTech
    Hydroxycut Hardcore Pro Series
    120 Likit Kapsül 78,90 TL 78,90 TL
    Syntrax
    Whey Shake
    2270 gr 124,90 TL 124,90 TL

H9cam hidroxycuti 79a nereden siparis ettiniz ben 120den aliyordum orjinal midir bi sikinti olmasin

www.neosante.com
    Ürün 010225 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23450/010225
    burdan aldım.Sanırım bugun indirimde son gün kargoya da verilmiş henüz ulaşmadı.

• quote:

quote:

quote:

şimdi benim sipariş 200 lirayı geçti hediye kampanya ne var o kadar para veriyoruz sormadan sipariş vermiyim dedim

MuscleTech
    Hydroxycut Hardcore Pro Series
    120 Likit Kapsül 78,90 TL 78,90 TL
    Syntrax
    Whey Shake
    2270 gr 124,90 TL 124,90 TL

H9cam hidroxycuti 79a nereden siparis ettiniz ben 120den aliyordum orjinal midir bi sikinti olmasin

www.neosante.com
    Ürün 010225 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23450/010225
    burdan aldım.Sanırım bugun indirimde son gün kargoya da verilmiş henüz ulaşmadı.

Stok tukenmis malesef iyi fiyatmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

hardline whey kullanan varmı? bu ürün nasıldır

www.hardlinenutrition.com
    Hardline Nutrition Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hardlinenutrition.com/100-WHEY,PR-29.html

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Bunun çikolatalı olanını kullanmıştım. Tadı epey güzeldi ve ürün gayet kaliteliydi, öneririm yani.

Bu arada zayıflamak için sürekli yeşil çay veya kompleks ürünler kullanan arkadaşlar arada bir mutlaka karaciğer enzimlerine baktırsın. Sonra benim gibi karaciğer enzimleriniz(AST/ALT) tavan yapıp kullandığınız her şeyi bırakmak zorunda kalabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Bunun çikolatalı olanını kullanmıştım. Tadı epey güzeldi ve ürün gayet kaliteliydi, öneririm yani.

Bu arada zayıflamak için sürekli yeşil çay veya kompleks ürünler kullanan arkadaşlar arada bir mutlaka karaciğer enzimlerine baktırsın. Sonra benim gibi karaciğer enzimleriniz(AST/ALT) tavan yapıp kullandığınız her şeyi bırakmak zorunda kalabilirsiniz...

bi önceki sayfa da bi arkadaş 100 liraya açılmamış kutuyu satıyor? sanırım memnun değil ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

yarın kargolar açık mı arkadaşlar, benimki yolda (neosante siparişi)

Bugün kargolar açık olmaz bence.
    Neler aldınız bakalım?

sadece MuscleTech Hydroxycut Hardcore aldım, whey vs vardı zaten

bende hyro yu kim bitirdi dedim...

alamadan stok bitti, kaç tanesini kampanya stoğuna ayırdılarsa ...

onun yerine Hydroxycut Advanced 60 Kaplet aldım tekrar (daha bir kutu bitirmiştim devam edeyim 2 kutu daha)...
    ayrıca Biomax Nutrition Pro L-Carnitine Liquid 1500 mg, 1000 ml aldım -2 kutu.

sadece 1 tane aldım zaten,

arda arda bu tür ürünleri kullanmak zararlı olabilir, ara veriyorsundur heralde

• fazla aceleniz yoksa kardiyo,ağırlık ve iyi bir diyetle hiçbir yağ yakıcıya gerek kalmadan zayıflanabilir,

1 senedir spor yapıyorum ve herkes tarafından farkedilir bir kilo kaybım ve kas artışım oldu ancak sırf etkisini merakımdan ve göğüs ve karın bölgesinde kalan az bir yağ tabakasından daha hızlı kurtulabilirim diye bir de indirime girdiği için hydroxycut aldım, gerçi önümüzdeki 3-4 ay spora fazla zaman ayıramayacağım ama bu sürede tekrar yağlanmanın da önüne geçer diye düşünüyorum, aslında gaspari detonate almaktı niyetimfakat hala TRye girişi olmadı
  • quote:

zaten kutusunun üstünde 10 hafta kullanımdan sonra ara verilmeli yazıyor 3 hafta kullandım daha,
    yani günde 3 adet kaplet kullanıldığında 60 kaplet 3 hafta yapıyor zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

zaten kutusunun üstünde 10 hafta kullanımdan sonra ara verilmeli yazıyor 3 hafta kullandım daha,
    yani günde 3 adet kaplet kullanıldığında 60 kaplet 3 hafta yapıyor zaten...

ne kadar ara vermek gerekiyor bende Hydroxycut Hardcore Pro Series sipariş ettim elimde de 40 lık stix versiyonu var hangisi daha iyidir
  • quote:

ne kadar ara vermek gerekiyor bende Hydroxycut Hardcore Pro Series sipariş ettim elimde de 40 lık stix versiyonu var hangisi daha iyidir

forumlardan okuduğuma göre stix daha etkili ve ona nazaran dikkat edilmesi gereken türü....cardiyo sorununuz yoksa da dikkat etmek gerek....

en az bir hafta ara vermelisiniz....
  • benim sorunum daha başka arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim daha öncesinde fitness,body building ve muay-thai yapmıştım sonra bi trafik kazası geçirdim 1 yılda anca toparladım kilo verdim ama göğüs kısmı yağlı kaldı nasıl bir yağ yakıcı kullanmak gerekir?cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

bi önceki sayfa da bi arkadaş 100 liraya açılmamış kutuyu satıyor? sanırım memnun değil ilginç.

memnun olmadığım için değil hocam :)
    abim istemişti ben de araştırıp bunu sipariş etmiştim. daha sonra kullanmaktan vazgeçti ve ben de boş boş duracağına satayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: booa

benim sorunum daha başka arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim daha öncesinde fitness,body building ve muay-thai yapmıştım sonra bi trafik kazası geçirdim 1 yılda anca toparladım kilo verdim ama göğüs kısmı yağlı kaldı nasıl bir yağ yakıcı kullanmak gerekir?cevaplarınızı bekliyorum.

bench pres dumbell ve kelebek aletleri ile göğüs yağlarını eritebilirsin ameliyat olmana filan hiç gerek yok
  • bana ne öneririrsiniz acilen 10 kilo kadar vermem lazım????
  • Öneri konusu değil arkadaşlar Forumda ana konu var lütfen oraya yazın.

Neosante alşıverişimi unutmultum girdim bi baktım indirim bitmiş sepetime tıkladım ürünler indirimli bi şekilde duruyor hala hemen aldım

Musclepharm Assault bide Combat 190 liraya tuttu
  • www.besinmarket.com.tr
    Sonuç Bulunamadı | Besin Market
    http://www.besinmarket.com.tr/gaspari/gaspari-anavite-multivitamin-180-tablet
    100 110 civarı normalde > 76.00TL
  • 6 gün önce ilk siparişimi verdim besinmarket.com'dan hala elime ulaşmadı böyle geç mi gönderiyorlar?Bilgisi olan var mı?
  • quote:

6 gün önce ilk siparişimi verdim besinmarket.com'dan hala elime ulaşmadı böyle geç mi gönderiyorlar?Bilgisi olan var mı?

İnternette yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun hızlarından filan. Bi sorun olmuştur bu kadar beklemez bence bi arayın.

www.besinmarket.com.tr
    Besin Market - Türkiyenin Sporcu Gıdaları Marketi | Besin Market
    http://www.besinmarket.com.tr/index.php?route=information/contact

sipariş detaylarında kargoya verildi filan yazıyor mu

• benim hydroxycut geldi,sağolsunlar bir de protein bar göndermişler,
    şu inatçı göğüs ve karın yağlarına iyi gelecek mi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

6 gün önce ilk siparişimi verdim besinmarket.com'dan hala elime ulaşmadı böyle geç mi gönderiyorlar?Bilgisi olan var mı?

İnternette yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun hızlarından filan. Bi sorun olmuştur bu kadar beklemez bence bi arayın.

www.besinmarket.com.tr
    Besin Market - Türkiyenin Sporcu Gıdaları Marketi | Besin Market
    http://www.besinmarket.com.tr/index.php?route=information/contact

sipariş detaylarında kargoya verildi filan yazıyor mu

Kargoya verildi yazıyor fakat takip olayı yok bu sitede sanırım.
    Mesaj attım 2 kere henüz dönmediler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.