Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
35.218
Cevap
707
Favori
2.441.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

6 gün önce ilk siparişimi verdim besinmarket.com'dan hala elime ulaşmadı böyle geç mi gönderiyorlar?Bilgisi olan var mı?

İnternette yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun hızlarından filan. Bi sorun olmuştur bu kadar beklemez bence bi arayın.

www.besinmarket.com.tr
    Besin Market - Türkiyenin Sporcu Gıdaları Marketi | Besin Market
    http://www.besinmarket.com.tr/index.php?route=information/contact

sipariş detaylarında kargoya verildi filan yazıyor mu

Kargoya verildi yazıyor fakat takip olayı yok bu sitede sanırım.
    Mesaj attım 2 kere henüz dönmediler.

Bende Gaspari anavite siparişi verdim bugün bakalım ne zaman gelicek

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 gün önce ilk siparişimi verdim besinmarket.com'dan hala elime ulaşmadı böyle geç mi gönderiyorlar?Bilgisi olan var mı?

İnternette yorumlarını okuduğum kadarıyla herkes memnun hızlarından filan. Bi sorun olmuştur bu kadar beklemez bence bi arayın.

www.besinmarket.com.tr
    Besin Market - Türkiyenin Sporcu Gıdaları Marketi | Besin Market
    http://www.besinmarket.com.tr/index.php?route=information/contact

sipariş detaylarında kargoya verildi filan yazıyor mu

Kargoya verildi yazıyor fakat takip olayı yok bu sitede sanırım.
    Mesaj attım 2 kere henüz dönmediler.

Bende Gaspari anavite siparişi verdim bugün bakalım ne zaman gelicek

Hayırlı olsun güzel fırsatları oluyor.Özellikle skt yaklaşan ürünlerde.

• quote:

alisverisim oldu kendilerinden daha once 3 kez zamaninda kargoluyorlar
    yilbasi gecikmesi yigilmasidir guvendigim bir supplement sitesidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaşlar ,

Tam olarak sıcak fırsat olduğuna emin edğilim lakin çoğu supplemet sitesinde 2,2 kg BSN Synthia 6 140 lira civarına düşmüş gözükmekte.

Bilgilerinize ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustavio

Selamlar Arkadaşlar ,

Tam olarak sıcak fırsat olduğuna emin edğilim lakin çoğu supplemet sitesinde 2,2 kg BSN Synthia 6 140 lira civarına düşmüş gözükmekte.

Bilgilerinize ,

Syntha yerine Muscle Infusion yada MyoFusion almak daha mantıklı olur. Aralarında pek de fark yok fiyat olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustavio

Selamlar Arkadaşlar ,

Bilgilerinize ,

Maalesef sıcak değil gustavio.
  • Syntrax wheyi hakkında yorum yapmak isterim,

promina yöntemiyle üretilen tek whey olarak bu var sanırım, keşke btün markalar böyle yapsa.

Pudra şekeri gibi bir kıvama sahip anında karışıyor sıfır köpürme, tat olayına gelince su ile çok hafif şekerli olmayan aromaya sahip kaşıkla bile yenilebilir :)
  • Bu arada bu haftaki bütün siparişlerim geldi.

http://www.supplementler.com/ BSN Syntha 6 139 TL

http://www.neosante.com/ MP Assault 32 Servis 72 TL

http://www.besinmarket.com.tr/ Gaspari Anavite 76 TL

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Syntrax wheyi hakkında yorum yapmak isterim,

promina yöntemiyle üretilen tek whey olarak bu var sanırım, keşke btün markalar böyle yapsa.

Pudra şekeri gibi bir kıvama sahip anında karışıyor sıfır köpürme, tat olayına gelince su ile çok hafif şekerli olmayan aromaya sahip kaşıkla bile yenilebilir :)

Syntrax deme 101 TL'den alamadım gücüme gidiyor valla
  • Arkadaşlar fiyat/performans olarak en iyi protein hangisi?
    İndirimde olan güzel bir protein tozu var mı?
  • Yeri burası mı bilmiyorum ama omega 3 icin marka öneriniz var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

Arkadaşlar fiyat/performans olarak en iyi protein hangisi?

EAS almayı düşünüyorum ancak 30gr lık porsiyonda 23 gr protein biraz düşük gibi. Ancak fiyat olarak 122 TL gayet uygun bir rakam. Blend proteinde ise MyoFusion 140 TL ve Muscle Infusion 150 TL en parlakları gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: booa

benim sorunum daha başka arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim daha öncesinde fitness,body building ve muay-thai yapmıştım sonra bi trafik kazası geçirdim 1 yılda anca toparladım kilo verdim ama göğüs kısmı yağlı kaldı nasıl bir yağ yakıcı kullanmak gerekir?cevaplarınızı bekliyorum.

bench pres dumbell ve kelebek aletleri ile göğüs yağlarını eritebilirsin ameliyat olmana filan hiç gerek yok

şınav çeşitlerini uygulasam artı bide yağ yakıcı kullansam bi sonuç alırmıyım acaba?bu arada en iyi yağ yakıcı nedir kullanan memnun kalan arkadaşlarda ürün isimlerini verirse sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

benim sorunum daha başka arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim daha öncesinde fitness,body building ve muay-thai yapmıştım sonra bi trafik kazası geçirdim 1 yılda anca toparladım kilo verdim ama göğüs kısmı yağlı kaldı nasıl bir yağ yakıcı kullanmak gerekir?cevaplarınızı bekliyorum.

bench pres dumbell ve kelebek aletleri ile göğüs yağlarını eritebilirsin ameliyat olmana filan hiç gerek yok

şınav çeşitlerini uygulasam artı bide yağ yakıcı kullansam bi sonuç alırmıyım acaba?bu arada en iyi yağ yakıcı nedir kullanan memnun kalan arkadaşlarda ürün isimlerini verirse sevinirim

ben hydroxycut hardcore pro series tablet + muscletech nano vapor kombinini kullandım. memnun kaldığımı söyleyebilirim ancak midem de acayip bir gaz yapıyordu. sporda geçirdiğim sürenin sonlarına doğru mide bulantısı yapıyordu ve bazen yarıda bırakmak zorunda kalıyordum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

EAS almayı düşünüyorum ancak 30gr lık porsiyonda 23 gr protein biraz düşük gibi. Ancak fiyat olarak 122 TL gayet uygun bir rakam. Blend proteinde ise MyoFusion 140 TL ve Muscle Infusion 150 TL en parlakları gibi görünüyor.

optimumda 29.4grda 24 gr var çok fark yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Yeri burası mı bilmiyorum ama omega 3 icin marka öneriniz var mı acaba ?

Solgar-700 En kaliteli omega-3lerdendir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

optimumda 29.4grda 24 gr var çok fark yok gibi

Çok gibi gözükmese de 5 lbs. lik bir kutuda ON'un içerdiği protein miktarı 1800 gr iken EAS'ın 1610 gibi bir değer çıkıyor.

148 TL / 1800 = 0.082 TL/gr
    122 TL / 1610 = 0.076 TL/gr

gibi bir hesap çıkıyor. Ki bu da birim fiyat farkının göründüğü kadar büyük olmadığını gösteriyor. Ama insani alırken 25 TL az vermesi daha çok cezbediyor.

• Banada casein lazım da meret çok pahalı. Galiba indirimleride kaçırdık. Gözüne ilişen olursa buraya ekleyiversin bir zahmet arkadaşlar..
  • Bana da Multipower L-Carnitine lazım fakat pahalı çoğu yerde bu Carnitine'ler ucuza gören oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bana da Multipower L-Carnitine lazım fakat pahalı çoğu yerde bu Carnitine'ler ucuza gören oldu mu ?

www.neosante.com
    Ürün 50263 bulunamadı
    http://www.neosante.com/23542/50263

skt yaklaşmış ama

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.