Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.530
Cevap
703
Favori
2.410.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hesabı onaylamazlarsa 1000 tl lik 2. Alışveriş sonrası limit dolar bidaha 1000 tl üzeri alışveriş yapamazlar. Ondan dedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Commanderin sitesinde maxipuanda geçiyormuş haberiniz olsun.

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Ben 2 defa hatta 3 defa yaptım sıkıntı olmadı. Biri iade oldu. Ama 2 defa kesin diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada kampanya başlamış. Yine dayanamayıp, bu seferde fıstık ezmesi aldım 7 tane. İyi fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 26 Kasım 2024; 12:51:24 >
  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    Amazon hediye kartı almayı deneyebilirsin mutlaka amazondan alışveriş yapıyorsundur

• Bugün iyzico’dan %50 kampanyası ile en fazla 300 geri ödeme alınıyor sanırım, başka kampanya var mı commander için? 1000 tl’yi doldurmaya gerek yok böyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjeykll -- 26 Kasım 2024; 14:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjeykll D kullanıcısına yanıt
    Ben 500 aldım. Ilk siparisi olan 650 bile alabilir. Sizin gida kategorisindeki kotaniz dolmus olabilir. O yuzden sadece sali yatmıştır

• Bende 2 brownie daha aldım tanesi 425 liraya geldi geçen hafta gıda ile salıya dahil etmemişti beni bu hafta etti iyizico. bedavadan az pahalıya geldi. Alıntı da yapamadım @HK-416 kod için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 26 Kasım 2024; 15:32:2 >
  • Gıda kampanyası gözükmüyor 200 gelir mü oradan bu arada 2 brownie aramom var 1 bisküvü bir daha alayım diyorum bisküvü mü çilek mi alayım çilek tadı nasıl acaba

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Bu ay 3 kez faydalanmadiysan gelir

• Breeking B kullanıcısına yanıt

Hmm gıda gözükmüyor bende, 1 kere yapmıştım halbuki

• HK-416 kullanıcısına yanıt

bakiyemle 600 lıralık hediye kartı alırsam 300 iade verir mi

• drjeykll D kullanıcısına yanıt
    Gozukmesede veriyor. Bende de öyle. 3 kere yapilabiliyor

• iki barı da denedim . tat ve kıvam delly kopyası . hatta çikolatası delly'den daha iyi geldi belki tazeliğinden dolayıdır . zira delly i denk geldikçe migrostan rafların arkalarından tek tük bulup alabiliyorum kim bilir kaç aydır bekliyorlar orada . fiyat 20 lira civarında sabit olsa sürekli tüketilebilecek ürünler cidden . tabi içeriğin doğru ve güvenilir olduğunu varsayarsak Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• lemre L kullanıcısına yanıt
    Denemeden bilemezsin kardeş bilmiyorum ben

• Az önce commander alışverişini yaptım ve 650TL yattı, daha dün gece üye olmuştum iyzico' ya buradan görüp. Commander' ı ilk defa deneyeceğim bakalım :)

Hem kod hem bilgi için teşekkürler arkadaşlar @HK-416 @Breeking @FaTeeH

Ek olarak bir deneyimimi paylaşayım; mysupplementler protein tozunu ve preworkout' unu kullandığım da mide problemleri yaşamıştım (boğaz reflüsü/sessiz reflü). Sebebi direkt protein tozu veya preworkout' udur diyemiyorum çok kapsamlı bir konu yine de tekrar kullanmayı düşünmüyorum (düzenli her gün tüketiyordum). Şu anda nutrend kullanıyorum, bahsettiğim şikayetler nutrend' e geçtikten bir 3 hafta sonra fln yavaştan düzelmeye başladı (tabi genel olarak mideye çok daha fazla dikakt ettim bu sürede). Commander umarım geri sardırmaz bu konuda.

• laylaylom07 L kullanıcısına yanıt

Tam olarak saat kaçta yaptınız alışverişi. Diğer konularda %50 kampanyası bittiği söyleniyor. Uygulamadan da girdiğimde Salı kampanyası görünmüyor şuan bende. Eğer siparişi yeni tamamlayıp iade aldıysanız bende sipariş geçeceğim.

• Bana 500 lira yatmış, ilk alışveriş bonusu 150 lira yatmamış. Katılmıştık ama kampanyaya geç mi yatıyor yoksa bende mi sorun var

• laylaylom07 L kullanıcısına yanıt
    Aç karna nutrend hardline mysupp ve bigjoy hepsinin cikolata aroması bendede mide sorunu yapıyor. Hatta hardline cilek filanda oyle. Commanderin hicbir aromasında yasamadim reflu problemi. O konuda gercekten mukemmel. Sizde yaşamazsınız diye düşünüyorum.
    Edit: p.o da fena degil bu konuda ama ac karna berbat bir mideyle bile commander icsem sorun olmuyor

Edit2: prewler degilde bcaa rahatsiz ediyor mideyi. Benim tecrübem bu yönde. Icinde bcaa olmayan prelere yönelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 26 Kasım 2024; 18:40:58 >
  • lemre L kullanıcısına yanıt
    Hediye kartı nasıl alınıyor

• 
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.