< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1717. sayfa)
-
-
Commanderin sitesinde maxipuanda geçiyormuş haberiniz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2 defa hatta 3 defa yaptım sıkıntı olmadı. Biri iade oldu. Ama 2 defa kesin diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada kampanya başlamış. Yine dayanamayıp, bu seferde fıstık ezmesi aldım 7 tane. İyi fiyata geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 26 Kasım 2024; 12:51:24 >
Amazon hediye kartı almayı deneyebilirsin mutlaka amazondan alışveriş yapıyorsundur
Bugün iyzico’dan %50 kampanyası ile en fazla 300 geri ödeme alınıyor sanırım, başka kampanya var mı commander için? 1000 tl’yi doldurmaya gerek yok böyleyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjeykll -- 26 Kasım 2024; 14:50:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 500 aldım. Ilk siparisi olan 650 bile alabilir. Sizin gida kategorisindeki kotaniz dolmus olabilir. O yuzden sadece sali yatmıştır
Bende 2 brownie daha aldım tanesi 425 liraya geldi geçen hafta gıda ile salıya dahil etmemişti beni bu hafta etti iyizico. bedavadan az pahalıya geldi. Alıntı da yapamadım @HK-416 kod için çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 26 Kasım 2024; 15:32:2 >
Gıda kampanyası gözükmüyor 200 gelir mü oradan bu arada 2 brownie aramom var 1 bisküvü bir daha alayım diyorum bisküvü mü çilek mi alayım çilek tadı nasıl acaba
Bu ay 3 kez faydalanmadiysan gelir
Hmm gıda gözükmüyor bende, 1 kere yapmıştım halbuki
bakiyemle 600 lıralık hediye kartı alırsam 300 iade verir mi
-
Gozukmesede veriyor. Bende de öyle. 3 kere yapilabiliyor
iki barı da denedim . tat ve kıvam delly kopyası . hatta çikolatası delly'den daha iyi geldi belki tazeliğinden dolayıdır . zira delly i denk geldikçe migrostan rafların arkalarından tek tük bulup alabiliyorum kim bilir kaç aydır bekliyorlar orada . fiyat 20 lira civarında sabit olsa sürekli tüketilebilecek ürünler cidden . tabi içeriğin doğru ve güvenilir olduğunu varsayarsak
-
Denemeden bilemezsin kardeş bilmiyorum ben
Az önce commander alışverişini yaptım ve 650TL yattı, daha dün gece üye olmuştum iyzico' ya buradan görüp. Commander' ı ilk defa deneyeceğim bakalım :)
Hem kod hem bilgi için teşekkürler arkadaşlar @HK-416 @Breeking @FaTeeH
Ek olarak bir deneyimimi paylaşayım; mysupplementler protein tozunu ve preworkout' unu kullandığım da mide problemleri yaşamıştım (boğaz reflüsü/sessiz reflü). Sebebi direkt protein tozu veya preworkout' udur diyemiyorum çok kapsamlı bir konu yine de tekrar kullanmayı düşünmüyorum (düzenli her gün tüketiyordum). Şu anda nutrend kullanıyorum, bahsettiğim şikayetler nutrend' e geçtikten bir 3 hafta sonra fln yavaştan düzelmeye başladı (tabi genel olarak mideye çok daha fazla dikakt ettim bu sürede). Commander umarım geri sardırmaz bu konuda.
-
Tam olarak saat kaçta yaptınız alışverişi. Diğer konularda %50 kampanyası bittiği söyleniyor. Uygulamadan da girdiğimde Salı kampanyası görünmüyor şuan bende. Eğer siparişi yeni tamamlayıp iade aldıysanız bende sipariş geçeceğim.
-
Bana 500 lira yatmış, ilk alışveriş bonusu 150 lira yatmamış. Katılmıştık ama kampanyaya geç mi yatıyor yoksa bende mi sorun var
Aç karna nutrend hardline mysupp ve bigjoy hepsinin cikolata aroması bendede mide sorunu yapıyor. Hatta hardline cilek filanda oyle. Commanderin hicbir aromasında yasamadim reflu problemi. O konuda gercekten mukemmel. Sizde yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Edit: p.o da fena degil bu konuda ama ac karna berbat bir mideyle bile commander icsem sorun olmuyor
Edit2: prewler degilde bcaa rahatsiz ediyor mideyi. Benim tecrübem bu yönde. Icinde bcaa olmayan prelere yönelin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 26 Kasım 2024; 18:40:58 >
Hediye kartı nasıl alınıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X