< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1718. sayfa)
-
-
16:25 alışveriş saati, ben de hepsi çıktı ve katıl dedim. Ancak katıla daha erken saatlerde tıklamıştım.
-
Aroma kaynaklı da olabilir dediğiniz gibi hocam, kahvaltıda tüketiyordum çileklisini. Bu durumun oluşması, kullanmaya başladıktan 1 ay sonra fln başladı ve geçmesi de 2-3 ay sürdü, ilk defa boğaz reflüsü yaşadım normal reflü gibi değil ondan daha uzun süreli ve daha az etkili. Genelde kahvaltıda yulaf+whey+pekmez+tahin ile karıştırıp tüketiyordum.
Mide reflüsüne önlem olarak dikkat ettiğiniz bir şey var mı peki? pre' de dikkatimi çeken tükettikten sonra öksürüğüm direkt artıyordu. Aslında sadece mide reflüsü değil, genel mide sağlığına diyeyim. Dik durmak, 9' dan sonra yememek gibi şeyler dışında :)
-
3 farklı cashback görünüyor, 300+150+200. İlk alışveriş gibi bir şeye katılmadım sanırım.
-
Ona katılmaya gerek yok diye hatırlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seni rahatsız eden seyleri bulup azaltman lazım. Yada ilaç kullanacaksın baska çözüm bilmiyorum. Refcon likit filan bastırıyor boğazdaki ağrıyı.
nasıl alıyoruz hocam?
-
Iyzıcodan sanal kart oluştur bu kart ile
Amazon Hesap
Hediye Kartı Bakiyeniz
Başka Bir Hediye Kartı Yükle
Bir Hediye Kartı Satın Al
Mail adresini gir alım yap
Mail adresini doğru gir kod maile gelecek sonra hesabına yükleyeceksin.
Not : Iyzico sanal kart ile amazon bakiyesi alınıyor mu bilmiyorum. Naystan alıyordum ben kampanyalardan faydalanmak için
İyzico nun cashback parası ile üstüne ekleyerek tekrar alışveriş yaparsam yine cashback verir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verir. Ama bakiye yuklemene gerek yok. Odeme adımında bakiye kullan yazar ona basınca tutar düşer daha az ödersin. Bakiye yuklersen ucret keser
Evet veriyor.
Benimde yatmamıştı mh ile görüştüm yatırdılar.
glutensizfabrika' dan yulaf ezmesi sipariş vereceğim baya. Alternatif önerisi olan var mıydı?
-
defactoda veya mysupplementte aktif kod var mıdır abiler? mysupp bcaa+glut alacağım da.
-
devam ediyor mu bilmiyorum ama 750 üzerine 150 vardı . FITKASIM150
-
commender'in bisküvili protein tozunu aldım tadı gerçekten müthiş. içeriği hakkında bilgim yok burda adı geçti diye aldım tadı gerçekten farklı.
-
F/p pre workout önerisi olan var mı, şöyle bol kampanyalı indirimli
protein ocean dan bakabilirsin. İçerikleri kıyaslayınca çoğu aynı içeriği kullanıyor. Oranları değişiyor sadece. Yada citruline malat ve beta alanin kombini yapabilirsin. Elde ki prew lar bitince citruline-beta alanin kombinini yapmayı planlıyorum bende.
-
Başka ne eklemem lazım olur acaba, sanırım anlıyorsunuz bu karışımlardan, daha çok bilgi verir misiniz?
Maalesef bu konuda fazla bilgim yok. Diğer kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X