Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elmariachi321 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.528
Cevap
703
Favori
2.410.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17181719172017211722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Analiz raporunun bir önemi yok hocam, yan firmadan alır Wpc80 ürünü kutular analize yollar al sana Wpc80 protein tozu. Önemli olan bu işin sürekli olarak güveninin sağlanması.

Edit: Bu firma böyle yapmıştır demiyorum, firmayla ilgili bilgi sahibi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 28 Kasım 2024; 16:55:7 >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

gerçekten bi whey eksikti dubai çikolatasının girmediği  

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

Dikkat edin hocam. Analiz raporlarında Protein oranından başka bir şey yok. Amino asit profilini analiz ettirmemişler (ya da paylaşmamışlar)

Ayrıca Analiz Raporunda ; ürünün laboratuvara ''orijinal ambalajı'' ile geldiğiyle ilgili de bir ibare yok.

Benim burnuma çok iyi kokular gelmedi. Üretim tesisini araştırmadım. Ancak üretim tesisi eğer tahmin ettiğim o malum yerse zaten şüphelerimde haklıyım demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Kasım 2024; 17:7:18 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Bir dolum tesisi ifşası gördüm Uğur Dündarın baskına gittiği ekmek fırınlarından hallice. Ucuna boru bağlanmış 50 senelik lavabo önünde protein tozu dolum makinesi var fayanslar eskilikten siyahlaşmış yarısı kırık

Bedava verse aklıma o sahne gelir içmem o seviyedeyim.

Not : Marka hakkında olumsuz bir yorumum yoktur bahsettiğim firma bu firma değil
    Önceden içiyodun o markayı ama.. ona hem üzülüyorum hem gülüyorum k.b🤣😅
  • Bi gun breeking nutrition çıkarıp kutuların içine protein oranı yüksek olan geyik boku koyup yollucam. Yanına da analiz raporları.. sonucta oda protein morukk
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Ben spora başladığımda ülkede whey protein yoktu. Nitrofull içmiş adamım bozar mı sandın acılar
    Kanka hadi sen içmeyi bıraktın. Hala daha geçen buraya yazmadı mı birisi o markayı. Onlar düşünsün bizene aylardır uyarıyoruz burda zaten😊
    Baba sadece o marka değil ki. Finalverdiş doğru söylüyor dolum tesisi en önemlisi. 0 hijyen wc önünde dolum makinesi olan sidik aromalı whey mi yoksa hijyenik şartlarda temiz bakınca yüzüne gülen, bıcır bıcır 1.60 yeni mezun gıda mühendisi kızların çalıştığı çiçek aromalı whey mi?

Daha ne diyeyim
  • Peki commander nutrition ve ssn markası ile ilgili görüşleriniz nelerdir. Ben commander kadar ürünlerinin arkasında duran bir firma görmedim, pek pr ve sponsor olduklarını da görmedim, ha kimyasal değerler okumayı pek bilmem orasını bilenler söylesin. Ssn içinse sosyal medyada ya da müşteri hizmetlerinden her türlü soruya ve kuşkuya ayrıntılı bir şekilde cevap veriyorlar, açıkçası iç rahatlatıcı bir durum. Sizler ne dersiniz?
    O yeni mezun gıda mühendisi bıcırlar yüzünden her seride tadı kötüleşen whey içiyoz ama en azından hijyenik napalım🤣
  • Ssn tavsiye etmiyoruz hocam başka markalara yönel. Bigjoy hardline commander mysupp gibi. En son commander almıştın lezzetinden memnunsan devam et hatta macera arama hiç

Sağolun hocam siz zaten çokça yardımcı oldunuz hakkınızı veremem. Tadları güzel, benim taddan yana bir sorunum yok aromasız bile olsa yeter ki spiking yapmayan, vaadettiği proteini veren kaliteli bir şey olsun yeter. Zaten 2 3 yudumda içiyorum gidiyor :D

1.60 11/7 platin sarısı saçlı bıcırın elinden zehir olsa içerim sen hayırdır 😅
  • 100% Whey Gs Cookies& Cream 5 Lbs

3.600 TL

amazon
    100% Whey Gs Cookies& Cream 5 Lbs
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Q28D21L
  • takirti kullanıcısına yanıt
    Her yerdesin mübarek senin whey paylaştığını da görecekmişiz. Ama burada tecrübe konuşur; ekimde 3 binden sattılar, bence yüksek fiyat.
  • Orman meyveli wheyi firmalar yıllardır niye akıl edemiyor diyordum Türkiye'de ilk defa burda gördüm, wheye en çok yakışacak aroma olabilir bence. Markette yoğurt ve kefirde en çok sevdiğim aromalardan birisi, wheye de çok yakışacaktır. Deneyesim geliyor açıkcası ama grubumuzun fedaisi ve gurmesi olarak @Breeking adım atmalı diye düşünüyorum :D :D

Yenge görmesin kanka beylik tabancanla biseyler deneyebilir🤣
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Bedava verirsen denerim hocam ama kutuyu bitirmem çöpe dökerim şimdiden söyliyim ^÷^
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bayağı uygun fiyat diye 4 kutu istettim, ama biraz araştırınca neredeyse 1 tane bile olumlu yorum göremedim. Kullanan varsa aktarabilir mi? Oysaki yazan oranları başka pre lerle karşılaştırınca güzel sayılar gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 17181719172017211722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.