Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.528
Cevap
703
Favori
2.410.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aroma konusunda mı bu yorumlar? Elmalı hiç denemedim, ama diğer kullandığım aromalarda beta alanin olduğu kesin çünkü karıncalanma oluyor aldıktan sonra. Ve ben genel olarak memnunum f/p olarak bakınca. Kendimi iyi hissetmediğimde, plasebo etkisi mi artık bilmiyorum ama etkisi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 28 Kasım 2024; 20:8:24 >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Po pre w mu

Bi tık fazla atınca çalışıyor evet.

Ölçek 12 gr sanırım ben 20 kullanıyorum po pre w öyle çalışıyor.
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Ucuza alıyonuz ama 20 gram iciyonuz çalışması için, ne anladım ben o işten.
    Salı günkü iyzico kampanyası ile commander prewsi 250ye geliyor. Bence en iyisi bu şekilde açıkçası. Hem ucuz hem etkili. Sadece ucuz diye 20 gram kullanılan ürünleri almak mantıklı gelmiyor.

Bigjoyun hediye yolladığı presini denedim mesela. Kaşıntı bile çok çok az oldu açıkçası. Bilemiyorum pre konusunda çoğu firma sınıfta kalıyor. Bigjoy hardline bile böyle..
    14gr servisi. Etkisi kişiden kişiye mutlaka değişiyordur. Zaten her antrenmanda kullanmamak gerek bence. Yoksa belli bir süre sonra toleransı kalmayacaktır.
    14 ise durum benim açımdan daha vahim 😅

1 tam, 1 4/3 ölçek atıyorum çalışsın diye nerden baksan 23 24 gr pre w

Bigjoy hediye pre w çalışmadı.

Commander Owerthrow 1 tam ölçekte çalışıyor ( çok yorgun günlerimde onu da 1.5 ölçek atıyorum )

Daha önce anpln kullandığım için bu tarz ürünler bende yüksek dozda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 28 Kasım 2024; 22:30:30 >
    Commander çok övüldü. Aldım ama daha kullanmak nasip olmadı mevcut prew bitmeği için. Bu gidişle bitmesini beklemeden açıp deneyeceğim.
    Breeking gibi yap. 12 tane açık protein tozu 6 tane açık pre w var. Böylece hiçbir aromadan sıkılmıyorum diyor
    Hahahahaha yav niye özelimizi ifşa ediyosun her özelden konuştuğumuzu bura yazacaksan işimiz var hee😅 olmadı bide attığım mesajı direk kopyala yapıştır... sana guvenip mahremimi, yani stoğumu paylaşıyorum, yakışmıyor..🤣
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Testo taylan , breeking ev ziyareti gelsin artık . Bu whey stoğunu ifşalamak lazım görsel olarak
    Kardeşim sen benim bu sektörde gördüğüm en çılgın adamsın firmaların sana sponsor olmadı lazım 😅
  • Kara cumada yardımlaşalım beyler hanımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburr72 -- 28 Kasım 2024; 23:29:52 >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Çok istek gelirse birgün paylaşabilirim ama çok üşeniyorum. Hepsi farklı yerlerde giysi dolabında, kanepe altında, valiz içinde, hurcun içinde, çekmecede hepsini çıkarıp tekrar yerleştirmek zor geliyor. Bi iki kutu da iş yerinde ve aile evinde filanda var. Hepsini yan yana getirmek cidden zor

Neyse bu arada mysuppın lezzetini beğenmeyenler olmuştu. Mysupp çikolata ile commander biskuviyi karıştırıp pirinc unu yaptım baya iyi oldu tavsiye ederim.

2 bine nutrend gelsinde onu alalim :)

Buradakilerin gazina gelip aldim ben de. Malesef weiderin yanina yaklasamiyor. Tabi bende ki etkisi bu yonde. Kisiden kisiye degisebilir
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Zor gibi ama pusudayız
  • yannispapapetru Y kullanıcısına yanıt
    Hocam burada kimse weider muadili diye önermiyor commander i . İçerik güvenilirliği , fiyat uygunluğu ve diğer markalara göre bariz aroma başarısıyla tavsiye ediliyor . Weider alabiliyorsanız zaten düşünmeden alın .
    Amazona bile güven olmuyor bu işlerde ya. Sahte ürün çıkabilir diye almıyorum.
    Yoksa fiyat makul de.
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı yok zaten direkt kendi sitesinden alıyoruz . Analizler her kargonun içine konuluyor . Taabiki %100 kesin doğru diyemeyiz hiç bir ürüne ama fayda görmeye devam ediyoruz .
  • yannispapapetru Y kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam weider nosx10'un porsiyonu indirimli fiyata rağmen 78 tl commanderın porsiyonu indirimle 10 tl. Hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.