Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: drandos , Johny Constantine , Johny Constantine Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.528
Cevap
703
Favori
2.410.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tad olarak commander'den memnunum, forumdaki HK-416 ve Breeking sağolsun bolca yardımcı oldular, firmayla tanışmış olduk. Bir gün hardline bir gün commander içiyorum hem ömürleri uzuyor hem tadları sıkmamış oluyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dubai çikolatalıyı sırf ucuz diye alasım var ya Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri  normalini ağzıma bile sürmedim de nedense buna bi yükseldim Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

ucuz değil hocam , %15 kodunuz olsa bile 322 liraya geliyor . kilo fiyatı 805 lira oluyor . %72 protein oranı . Çok majör aromalarda bile büyük soru işareti ocean . Bu dandik aromayı hayal bile edemiyorum Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Sen yüzyılın icadı dubai çikulatasına nasıl dandik dersin. Seni bu konudan men ederim 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben direkt aldım zaten protein ocean protein tozlarının hepsini alıyorum yeni aromaları denemek için. Tabi fiyat olarak 2.3kgya vurunca %15 kodla 1800 falan yapıyor ki biz 1500-1600a büyük boy hardline, bigjoy aldık 2 hafta önce. o çok iyi denk gelmişti.

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Cehaletime ver hocam etme eyleme , beni toz fırsatından mahrum bırakma Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri  proteinocean karpuzlu kreatine geldi aklıma. Evlerden uzak olsun aman yarabbi. Salonda çok seven bir arkadaş varmış ona sattım paketi Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri  bilmiyorum belki o da üyedir foruma Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

Yahu içmesi ayrı dert içtikten sonra 24 saat boyunca ağzına midenden karpuz tadı gelmesi ayrı dert. Lansman ürünüüüüüü ucuz indirim falan diye kampanya yapmışlardı almıştım. İçemedim namusuzu. Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

ben de fitness paketi almıştım kreatin bcaa shaker whey 500 civarına geliyordu . bi de kollajen almıştım lansman . bcaa çilek limonlu olandı , shakerdan veya camdan asla çıkmıyor kokusu . bulaşık makinesinde uzun programda falan çıkıyor ancak . pastırma gücünde aromalar mübarek Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 4 Aralık 2024; 12:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.