< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1727. sayfa)
-
-
şu dubai çikolatalıyı sırf ucuz diye alasım var ya normalini ağzıma bile sürmedim de nedense buna bi yükseldim
-
ucuz değil hocam , %15 kodunuz olsa bile 322 liraya geliyor . kilo fiyatı 805 lira oluyor . %72 protein oranı . Çok majör aromalarda bile büyük soru işareti ocean . Bu dandik aromayı hayal bile edemiyorum
-
Sen yüzyılın icadı dubai çikulatasına nasıl dandik dersin. Seni bu konudan men ederim 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben direkt aldım zaten protein ocean protein tozlarının hepsini alıyorum yeni aromaları denemek için. Tabi fiyat olarak 2.3kgya vurunca %15 kodla 1800 falan yapıyor ki biz 1500-1600a büyük boy hardline, bigjoy aldık 2 hafta önce. o çok iyi denk gelmişti.
-
Cehaletime ver hocam etme eyleme , beni toz fırsatından mahrum bırakma
-
proteinocean karpuzlu kreatine geldi aklıma. Evlerden uzak olsun aman yarabbi. Salonda çok seven bir arkadaş varmış ona sattım paketi bilmiyorum belki o da üyedir foruma
Yahu içmesi ayrı dert içtikten sonra 24 saat boyunca ağzına midenden karpuz tadı gelmesi ayrı dert. Lansman ürünüüüüüü ucuz indirim falan diye kampanya yapmışlardı almıştım. İçemedim namusuzu.
-
ben de fitness paketi almıştım kreatin bcaa shaker whey 500 civarına geliyordu . bi de kollajen almıştım lansman . bcaa çilek limonlu olandı , shakerdan veya camdan asla çıkmıyor kokusu . bulaşık makinesinde uzun programda falan çıkıyor ancak . pastırma gücünde aromalar mübarek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 4 Aralık 2024; 12:54:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X