bu kodla 1350 liraya geliyor . 300 %50 , 200 de gıdadan . kutusu 425 e geliyor . |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1725. sayfa)
-
-
Eve geçince bakarım hocam
@Breeking aynen kanka bim 25 tl -
-
Ben hardline base aromasız ile karıştırıyorum bazen fena olmuyor evet. Ama oranı iyi yakalamak lazım -
Piskeviti çok seviyor olmalısın 😎. Ben su miktarını azaltmama rağmen düzgün bir tat alamıyorum. Ama fiyatı ucuz olduğu için çokta önemsemiyorum. -
Ben de commander bisküvili ve brownie çikolatalı aldım son kampanyadan. Tatları çok yapay geldi. Özellikle çikolatalı olanı hiç beğenmedim. Kimyasal bir şey içiyormuş hissi uyandırıyor. Nasıl bitecek paket bilmiyorum.
Bisküviye yine alıştım sayılır. O fena değil. Yani bisküvinin tadı da iyi sayılmaz da en azından içilir.
Bugüne kadar en beğendiğim optimum gold çikolatalı. Sütle de suyla da tadı on numara oluyor. Tabii onun da fiyatı çok yüksek. Güzel bir fırsat yakalarsam alacağım. Geçen amazonda çileklisi indirime girmişti. Hiç çilekli denemediğim için riske girip almadım. Keşke alsaymisim.
Fiyatı istediği kadar düşük olsun commander çikolatalısını almam bir daha. Bisküviyi belki alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 3 Aralık 2024; 0:56:20 > -
Ucuz protein tozlarında talandırıcı içeriği gerçekten değişiyor. Commander nasıl markadır bilmiyorum bilmediğim için ucuz diye nitelendirdim ama geçmişte bigjoy'un yan üretimi olan mysupplement miydi ne ondan almıştım. Çikolata aromalısı beni protein tozundan tiksindirmişti yemin ediyorum. Sanırsın aromasız bcaa içiyormuşum gibi leş bir acılık, yapay bir çikolata tadı. Ağızda kimyasal kalıyordu resmen.
HB kampanyasından bigjoy çikolatalı aldım, bugün teslim edildi. Aromaları arasında dağlar denizler ovalar var. Nutrend 'de mesela aman aman yoğun çikolatalı değil iyi marka olmasına rağmen ama en azından içiliyor baymıyor nefret ettirmiyor. SSN çikolatalısı da mesela bir süre sonra bayıyordu.
Dediğin gibi en güzel aroma optimumda. Çikolatalı proteinli kek falan yapardım ben 2017 2018 senelerinde. Spor salonunda kızlar bayılırdı
İnsanlar önemli olan içerik tadına bakma ilaç niyetine iç yahu tarzı yorumlar yapsa da, bcaa ya da creatine değil ki 5gr ağzına dök suyu iç şak diye gitsin :D 30gr 'a yakın tozu mecbur suyla karıştırıp içiyorsun, lezzet de önemli bir yerde.
-
Yorumlarınıza hem katılıyorum hem katılmıyorum.
Öncelikle şunu belirtmek isterim bende sizler gibi kullanıcıyım. Kod girip iyzico günü para vererek alıyorum ürünleri. Sizden hiçbir farkım yok aynı taraftayız sadece firma ile salon anlaşmamız olmasından kaynaklı görüşüp forum için kod temin edebiliyorum. Sipariş ss bırakacağım aşağı.
Gelelim konuya siz toblerone ile ülkeri kıyaslıyorsunuz.
Volvo ile egeayı kıyaslıyorsunuz.
3 gün önce biri Weider yazmış Optimum yazan var Nutrend yazan var. Yazdığınız firmalar 40 50 senelik firmalar ve yurt dışı ürünler. Herkes bilir Almanyadan gelen en ucuz çikolata bile bizim burada ki çikolatalardan daha lezzetli.
Weiderin 5/1, Optimumun 3/1 Nutrendin 2/1 fiyatına gerçekten wpc70 protein tozu alıyorsunuz.
Ben 3 aromayı da aktif kullandım çikolata aromasında bu ürünü geçebilecek tek aroma Hardline de var. Onun dışında Bisküvi aroması da Çilek aroması da yerli piyasa da rakipsiz.
Çilek sevmeyen ben 2.kutu çileği bitirdim yulafın pirinç ununun içinde on numara gidiyor. Benden tavsiye iyzico bitmeden alın koyun stoğa yarın indirim biter ah vah edersiniz. Tabi herkesin kendi parası ben 3 k optimum 5 k weider alacam diyen adama da saygım sonsuz.
-
Bu tarz ürünlerde seriler birbirini genelde tutmaz o yüzden memnun kaldığın bir seri varsa mutlaka stok yapmak gerekir. Aynı şey kahve çekirdeği alırken de yaşıyorum. Çok büyük çekirdek ithalatçılarının ve nitelikli kavurucuların getirdiği çekirdekler kesinlikle birbirini tutmuyor. Eğer aldığım ay o ürünü beğendiysem mutlaka stok yapıyorum 3-5 paket. Çünkü bir daha alacağım ürünün benzer bir tat profili sunmayacağını biliyorum.
Commanderda da durum benzer.. İlk seri brownie efsaneydi, 2. seri brownie daha süt profili yoğundu kimisi beğendi kimi beğenmedi. Şu an satılan sanıyorum 3. seri. Ben 3. seri brownie yi denemedim, bilmiyorum.. Ama bisküvi ve çilek hep beğenildi. Bisküvide de bir dönem pofuduk yapı vardı ben onu beğenmiyordum. Şu anki yapı kum gibi ve hem ürünün kıvamı hem yapısı bence kusursuz.
Bigjoyda, hardline da da durum benzer. Çok uzun süredir tat hep değişir. Bu sebeple hangi marka olursa olsun beğendiğiniz bir aroma olduysa direk stoklayın..
Sonuç olarak Commander çilek ve bisküvi bu seride daha çok beğenildi anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Aralık 2024; 9:24:14 >
-
Damak tadı çok başka gerçekten . Ben de bisküviden ziyade çikolatayı beğendim son seride . Kurabiye yapıyorum yulaflı muzlu mutfak buram buram çikolata kokuyor . 400 ml civarı hazırlıyorum içerken de gayet ideal geliyor tadı bana . Bilmiyorum belki günde tek ölçek içtiğim için baymıyor da olabilir . Ama böyle anormal kimyasal bir tat bence yok .
-
Yeminle bence şu biskuviyi begenmeyenin biskuvili baska bi wheyi sevme ihtimali yok yani. Ama damak tadı herkesin farklı bende cok şaşırıyorum biskuviyi nasıl begenmiyolar diye. Ama bazıları buraya po biskuvi içinde kötü yazmıştı. Ben aldım açtım geçen kötü filan asla degil. 5 günde bitiririm o 400 gramlık kutuyu. Dedigim gibi commander biskuviyi sevmiyen biri genel olarak biskuvi aroması sevmesi zor bence.
Bu arada çok lezzet arayan varsa optimum filan sonraki iş. Ozellikle vanilya ve çilegi mukemmel değil. (Vanilya hala varmı bilmiyorum) Evet cikolatası lezzetli ama karışma problemi var şuan. Bana göre en leziz protein tozu weider premium wheydir. Optimumla weider çikolatayı aynı anda kullanıyorken optimum içesim gelmiyordu. Para sorun değil diyene tavsiyem weider. -
po bisküvi kötü diyen ilk bendim sanırım . bence aroma da yoğunluğu da yeterli seviyede değildi . Çikolatalısı da ekşimsiydi ama az suyla veya sütle hazırlayınca iyi oluyordu . po dan sonra commander bisküvi hem yoğunluk hem de tat olarak iyi geldi . Ama kutunun sonuna doğru yine baymıştı beni . Bisküvi tadını sevmediğimi o zaman anladım .
uzun lafın kısası kim neyi beğeniyorsa onu alsın . commander bu paraya alınabilecek güvenilir içerikli en iyi wheydir bana göre . içi kaldırmayan kusacak hale gelene lafım yok ama çoğumuz teneke mideliyiz iç gitsin şifasına bak
-
İyzico salı kampanyası gelmedi hala, bu saatten sonra gelir mi? -
Ben de onu bekliyorum ama şansıma gelmeyecek herhalde bu hafta 😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: Excaliburr72
İyzico salı kampanyası gelmedi hala, bu saatten sonra gelir mi?Ben de kontrol ediyorum sabahtan beri gelmedi . Aralıkta olmama ihtimali de vardır belki .
-
Adamlar amacına ulaştı çok güzel reklam yaptılar 300 tl ye. Biraz ara verebilirler ama takip etmek lazım yine de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Breeking
Adamlar amacına ulaştı çok güzel reklam yaptılar 300 tl ye. Biraz ara verebilirler ama takip etmek lazım yine de.valla öyle hocam . 300/2000 sporu da kullandım ben bu vesileyle 3 kere . ki commander için sepette %30 indirimle 1350 , gıda 200 ü de düşünce 1150 oluyor 2 kutu . hala iyi fiyat 575 tl
-
Ne aromaymiş be arkadaş . Sayfalarca aroma tartışılmış. Definasyon döneminde haftalarca yağsız tuzsuz tavuk göğsü ve tuzsuz, çok az yağlı (zeytinyağı) haşlanmış sebzeyle diyet yaptığım zamanlar oldu. O dönemleri bile bu kadar dert etmedim. Protein tozunun aromasını bile dert eden adam gitsin bilardo, tavla oynasın. Bodybuilding keyif sporu değildir.
-
İyzico gelmedi patladık kötü oldu -
Arkadaşlar bakıyorum da 920 gram scitec 1200 tl herhangi bir kart yada başka indirim olmadan yukarıda konuşulan marka ve fiyatlara göre bu bana mantıklı geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X