Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: msayin41 , fearless coward Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.528
Cevap
703
Favori
2.410.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam gene kötü değil ya 575 e geliyor . %30 kod çok iyi oldu . haftaya elimdeki biter gibi tekrar sipariş vericem .

• Mescii M kullanıcısına yanıt
    Onun yerine izole icerigi %30 olan ve amino eklemesi olmayan bu ürün daha iyi bir tercih olacaktır.

n11'den Nutrend Whey Protein Çikolata Browni 1 KG seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Nutrend Whey Protein Çikolata Browni 1 KG Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/nutrend-whey-protein-cikolata-browni-1-kg-50083058?magaza=protein7

• Breeking B kullanıcısına yanıt
    Sende ki nutrend, bende ki 1.60 11/7 sevdası hiç bitmeyecek sanırım
  • Vidal kullanıcısına yanıt
    Yıllardır bu forumda bu konu tartışılıyor. Geçmiş yıllarda da aynı yorumu yaptığını hatırlıyorum. Ama insanların para vererek aldığı birşey de lezzet beklemesi anormal değil. Herkes ilaçla veya sıkı bir diyetle bu sporu yapmıyor. Anormal olmamasının bir sebebide bu lezzet işini başarmış firmaların olması. Başkaları yapıyorsa yapamayan firmalara eleştiri gelmeside normal. Commander veya bigjoy kimsenin babasının firması değil. Dolayısıyla insanların eleştirilerini anlamak lazım. Bu sayede firma geri dönütlere bakarak daha lezzetli ürünler çıkarabilir. Lezzetli bir whey içmek varken, şartlar aynıysa, kim neden daha lezzetsiz olanı alsın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 3 Aralık 2024; 19:14:41 >
  • Merhabalar ucuz bir ürün istiyorum bu nasıl sizce(yeni çıktığı ya da satılmadığı için ucuz diye tahmin ediyorum.)

https://proteinocean.com
    Whey Protein Tozu Fiyatı - En İyi Whey Protein Tozu Markası ve Kullanıcı Yorumları
    https://proteinocean.com/whey-protein-lansman-5-1

Ya şu dubai işine aşırı kuruluyorum bi bizim sektöre gelmemişti 😊😅
  • www.ssnsports.com.tr
    SSN Command Quadro Bisküvi 2100 G
    https://www.ssnsports.com.tr/ssn-command-quadro-biskuvi-2100-g

Efsane koduyla 1282 tl ye geldi sipariş verdim inşallah memnun kalırım fiyatı iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mescii -- 3 Aralık 2024; 21:26:43 >

Scitecle başlayıp p.o ile devam eden bu sürecin sonunda ssn almayı nasıl başardın hocam gerçekten merak ediyorum. Bide aldıktan sonra ürünü paylaşmanız yokmu. Keske bu konunun arama yerine ssn yazıp 3 5 yorum okusaydınız. Neyse afiyet gl..sn olsun hocammmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 3 Aralık 2024; 21:30:54 >
  • İyzico gıda kampanya markalarında commander yok. Kaldırdılar mı acaba
    Glisinin faydalarını yazar mısın hocam
    Oysa ki biz dubai çikulatalı po ya fittik 😵‍💫
  • Gainer düşünüyorum ne tavsiye edersiniz. Hala aktif commander kullanıyorum
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Chatgpt ye sordum 10 tane filan saydı. Ama 1 3 gram arası kullanımı için dedi. 30 gram içince neler olabileceğini oda bilmiyor😆
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Commander devam edebilirsin Gainer çok tavsiye etmesem de illa kullanacaksan commander içerik olarak iyi şeker oranı çok düşük diğer markalara göre
    Bir arkadaş almış 6 7 serviste bağırsak mide telef olmuş daha dün konuştuk. İnanılmaz bir ürün cidden
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Oda mı ishal olmuş

Furkann ne diyorsun kardeşim bu işe hani benim bağırsak sorunluydu 😅
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    İlk iki gün fena gaz yapmış 2 serviste , sonraki gün gece yatmaya yakın yiyip içtiği olduğu gibi terk etmiş sistemi
  • Mesela biri de hk😆 bir sene önce filan kendi de içiyodu burayada atıyodu fırsat diye az tartışmadım onla da ama şükür kurtardık o bataklıktan.. ucuz olunca milletimiz dayanamayıp alıyor napacan...

@HK senin bağırsak hala sorunludur kanka, atamamıştır o kadar glisini dışarı 🤣
    Valla zararı olmasa neyse wpc 35 bile olsa gider belki ve dediğim arkadaş ağır teneke midelidir, bozuk mercimek çorbası içmişliği var . Ziyan olmasın diye herşeyi yok eden bir arkadaş

Hocam o iş biraz farklı, bu gıda mühendisi mi dedektifi mi hangisi yaptıysa, o işin parayla yapıldığı gerçek değerleri yansıtmadığı ortaya çıkmıştı, zaten gıda-takviye reklamı alıp da yine benzer ürünleri inceleyip yorum yapmaları güvenilirliği ortadan kaldırıyor. Yine olabilir tabi ama, o olaydan sonra hem firma açıklamaları hem işin ne mal olduğu ortaya çıkınca içim biraz rahatladı. İçerik tablosu paylaşımında ayrıntılı olan 70 ve 79 servislik ürünler, değerler de fiyata göre gayet iyi, ama diğer ürünlerde içerik paylaşımı konusunda kapalılar. Firmaya sorunca bana wpc80 olduğunu söylediler 70 ve 79 servislik ürünler için, o fiyata mümkün gözükmüyor ama wpc70 ve 80 karışımı olabilir. Gerisi size kalmış.

• 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.