Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.521
Cevap
703
Favori
2.410.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Defacto ile iletişime geçip mutlaka durumu anlatın hocam. Gelecek cevaba göre hareket edin. İçinizde kalmasın en azından.
  • Arkadaşlar yeşilmarka'nın yeni formundaki wheyinin saf halini deneyen oldu mu? wpc80 15kg paketini çıkarmışlar kilosu 330 TL civarına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 1 Aralık 2024; 16:9:50 >
  • weger22 kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı şekilde. 3 kutu stoklamıştım ancak deneyebildim. Bu kadar övülünce heralde benim ağzımın tadı yoktur diye düşündüm bahsetmedim hiç ama aromanın bence de hiçbir esprisi yok. Garip bir şekilde po'nun pea proteinine benziyor tadı. Whey olarak ise po ve bigjoy/mysupp daha güzel bana göre.

Epey ucuza getirdik mevcut stoğu iyzico miyzico ayağına da normal fiyatı 1150 yaparak bigjoyu da geçip hardline a eşitlediler fiyatı. 3 sipariş verdim üçünde de siparişe ek tek gelen analiz sonucunun bir kopyası. Bu firma biraz havaya girdi kanımca.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Slava süt de 1kg lık paketlerde satıyor sanırım 500 küsüre
  • Cordarone kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan son seri üretimin tadı böyle. Bende açıkcası beğenmedim, ama içilmeyecek kadar kötüde değil. Ben birde gainerını aldım. Mysupplement bitince ona geçeceğim.
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

Evet şimdi gördüm hocam, onu da deneyebilirim.

• Mysupp Commander ve Bigjoy da seri seriyi tutmuyor tat olarak.

Elimde 2026 ve 2027 stt olan hem commander hem mysupp ürünleri var aynı aroma hepsi. Ankara da ki arkadaşlar toplansın gelsin 4 ürünü de açıp tadım yapalım hepsi birbirinden farklı çıkacak.

Üretim tesisinden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum sonuçta firmalar peynir ekmek gibi sattığı ürününün neden içine edilmesine izin versin.

Bu konuda olumsuzdan ziyade pozitif yönlere bakacaksınız

1. 3 marka da gerçekten wpc70/wpc80
    2. 3 markayı da indirimlerle yok fiyatına aldınız.
  • Valla 500 liranın altına aldık commanderleri, çok da şeeetmemek lazım
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Bir Wpc80e göre %15 laktoz çok fazla. Bide kg 396 ya geliyor.
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

%15 laktoz ama maks limit %25 diyor, yani mevcut oranları +-10 olarak belirtmiş normal olarak, bu değerler normal ama sadece kağıt üzerinde normal. Ben açıkcası ortalama %18 %20 oranında bir laktozun çoğu insan için sindirim sorunları yaşatacağı kanısındayım. 1 Kg ayrı ayrı satılsa kurabiye kek vs için affetmezdim ama orası ayrı

Hocam 1 alana 1 bedava kampanyaları olursa fırıncı misali dizersin çuvalları eve yeme bizi Bu üründen değil ama Slava'nın ürününden 1kg alıp deneme niyetindeyim. Malum Commander'ın tadı yoğun, 1:1 yapıcam bakalım karışması vs. nasıl olacak.
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

defactofitte %15 ile 781 e geliyor hocam , hardline ı en ucuz ben almışımdır o da 910 lira zubizu %20 + papara %5 cashback . daha da alta inmedi fiyat . ki sitede de yorum kuponuyla sürekli indirimli almak mümkün . tat meselesi gerçekten çok öznel durum . bence çikolatalısı ne çok ağır ne çok yapay , optimum bir çikolata aroması gibi .

15% indirim kodu var hocam "ilksiparis15".

Deneyelim bakalım bu işin kompetanı olduk artık

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

tadı güzeldi hala kalmış olması şaşırtıcı

İçinde ki protein whey den mi geliyor? Yoksa bitkisel mi baktınız mı?

• Commander Bisküvili Wheyi denerken ilk defa bir whey proteini içerken hafiften boğazım gıcıklandı gibi. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama böyle sanki boğazımı bir şey kaşındırıyor gibi içerken. Bu tarz bir şey deneyimleyen oldu mu hiç ?

• Yarın iyzico günü firma ile görüştüm indirim devam edecek

Kod için mesaja yönlendiriyorum

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160089687
  • Pyhtontoncu P kullanıcısına yanıt

hocam bendede oldu özellikle ilk içimlerde, şansa denk mi geldi bilmiyorum ama tozu iyice çalkaladım bir kez(shakerda değil direkt kutuyu çalkaladım). boğazda bıraktığı his düzeldi sanki. yada içmeye alıştım emin değilim :D

Bu arada yukarıdaki mesajı gördümde gerçekten bu fiyata wpc70-80 protein aldığımız için bence şanslıyız. yarın iyzico indirimi olursa tekrar alacağım stok için, sadece tad olarak beklentiyi çok fazla arttırmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 2 Aralık 2024; 15:50:17 >
    Bimde mi bu knka
  • 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.