Hocam 2 kutu toplamda, indirimle beraber 1608 TL'ye geliyor. iyizico'dan 200 gelse 1408'e duser. O da kutu basi 704 TL yapiyor. Nasil 580 TL'ye getirebiliyoruz bunu? Benim kacirdigim bir yer mi var acaba? Yogsam zam mi geldikine |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1737. sayfa)
-
-
İkili paket var hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hay yaşa! okudugunu anlayabilmekte bir kabiliyet iste. cahalık nörek
-
Estağfurullah hocam gözden kaçabiliyor
Btw Parolapara icin uyelik onay kismi hatali. Kimlik tarama islemi yapmiyor. Destek kaydi olusturdum, (enteresandir hemen aradilar) sucu telefon modeline atiyorlar. iPhone 12 ve 14'lerde boyle bir sorun varmis. Tamam o zaman bazi modellerde calisip bazilarinda calismiyorsa yaziliminizda bir sorun var demek ki diyorum, bizde herhangi bir sorun yok, siz baska cihazdan deneyin diyorlar. Ugrasmaya degmez gibi fyi.
-
şu markadan koli koli ürün gelse dokunmadan döker çöpe atarım.Millet birde para harcıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş cevap vermiş hocam ikili üçlü paket almak daha mantıklı oluyor fiyat olarak.
Ayrıca yeni gelen eaa, arjinin ve gliserol de yine çok uygun fiyata geliyor Gold30 koduyla.
Milli pre-w Commander Owerthrow da yine siparişlere eklenebilir
Aynen hocam sagolsun aydinlatti. Kod icin ayrica tesekkurler. Ben ilk defa kullanacagim hele bir proteinle baslayalim da sonrasina sonra bakariz
Bir de Almanyadan Optimum Nutrition Gold Standart 2,3kg aldim 59 €’ya. Burayla yari yariya neredeyse fiyat. Bu aldigimiz commander wpc80’le cok farkli midir bilginiz var mi?
2400 tl almışsınız iyi fiyat hocam makul yerli parasına ithal almışsın bigjoy şu an 2.5k .
Optimum weider multipower gibi köklü alman firmaları iyidir. Birisi ithal wpc birisi yerli wpc özünde hepsi protein ama fiyat yakınsa her zaman ithal tercih ederim
commanderdan aldım az önce. parolapara + iyzico yeni hesap
2li gold commander gold30kodu ile 1367 TL.
iyzico 150+200: 350 tl geri ödedi. parolapara 150 tl.
1800 gram whey 867 TL ye gelmiş oluyor fakat iyzico daki parayı banka hesabınıza geri çekemediğinizi belirtelim.
-
Amazon kullanıyorsan hediye kartı al hocam kendi hesabına yükle
Sebebinide açıklasaydınızda bizde ona göre hareket ederdik. Sahte ürün mü sattı? Yada söylediği içeriği veremediği bir analiz sonucu mu var? Varsa bilelim de bizde para vermeyelim boşuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 16 Aralık 2024; 20:32:8 >
Daha ne olsun dubai cikolatalı aroması nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Popüler olan bir ürünün aromasını yapmak bana gayet normal geliyor( ne kadar popüler kültürün kölesi olmasamda🙃). Beğenen alır, beğenmeyen almaz adamlar zorla satmıyor sonuçta. Sırf bu yüzden bir markayı karalamak, tu kaka demek bana mantıklı gelmiyor. Hiçbir markanın taraftarı olmadım, ama bu şekilde de sebep belirtmeden kötülemek hiç doğru değil diye düşünüyorum.
Yeni hesap olmazsa yine 200 lira alıyoruz değil mi iyzico da?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam.
-
afiyetli glisinler diliyorum o zaman ne diyim
-
Kanka var mı kanıt? Link vs paylaşır mısın? Eyvallah bu arada iyi dileklerin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 16 Aralık 2024; 23:34:35 >
commander kargoya vermemiş benim ürünü bugün :( defacto'dan alınca hemen veriyorlardı
-
hayır ucuz değil ki ocean . nadiren trendyolda 300/900 kuponla denk gelince kilosu 800 lere ancak düşüyor . buna rağmen deli gibi satılıyor . şu satış rakamlarıyla hile yapacak son firma po muhtemelen . aroma kalitesi tadı sabahlara kadar eleştirilir buna bişey demem ben de genel olarak sevmedim en çok tercih edilen 2 aromasını . ama gereksiz bok atmaya gerek yok gibi . supplementler baklavalı yapmış napalım beleş bulsak çöpe mi dökelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X