Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.987
Cevap
713
Favori
2.481.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17331734173517361737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla konudaki bir mesaja bakıp whey alacak kadar akıl yoksunu bir insan varsa bırak alsın zaten. Sayfalarca bigjoy commander konuştuk. Hala formu düzgün okumayan, paylaşılanı begenmeyen varsa bırak alsın. Herkes kaliteli whey içmemeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Mesajı okurken ilk başta idrak edemedim, noluyor niye tartışıyorsunuz diye tepki verdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt

benim için tartışılmayacak bir konu , breeking hocam belli çok anlamıyor bu işten  

• HK-416 kullanıcısına yanıt

benim paylaştığım ürünler indirimsiz halde hocam , indirimli paylaşsam sıkıntı dediğin gibi  

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

Parolapara kampanyası hala devam ediyor. Iyzico da.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hangi kampanya hocam yeni uye kampanyasi degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parolaparanın nasıl yapıldığını paylaşın da siparişleri iptal edip tekrar sipariş versin insanlar. 150 tl 150 tl dir kutu başı 500 e düşer ürün

Yeni üye ilk alışveriş kampanyası vardı 300/150 veriyodu o bitmiş, iyzico üzerinden commander ödemesini restoran kampanyasına sayarsa 150 tl gelebilir belki ama işte yarim yamalak söylüyorlar hicbisey anlasilmiyor

• Whey stoğum yeterince vardı. Commander dan Glycerol, eaa ve arginine sipariş ettim. Yeni ürünleri merakla bekliyorum. Lansman indirimine ek +30% kod ve iyzico bomba oldu. Bu fiyata bedava gerçekten.. Glycerol ün servisinin 10g olmasi cok enteresan.. Eaa ise içerik bakımından acayip olmuş. Argininde greyfurt aromasını merak ettim. Gelince yazarım yorumlarımı tekrar. Şuanki siparişler ön siparişmiş. Kargolar hafyaya başlayacak dediler.

Baktınız mı kampanyaya uygulama üzerinden? Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yaparken kesin konuşmayınız.

O zaman kendin deneyip emin olabilirsin ya da düzgün bir şekilde sorabilirsin.

Hocam yeni üyelik açacaksınız. Burada sanal kart oluşturacaksınız. Sanal karta bankanızdan eft ile para yollayacaksınız.

Sonra bu sanal kartı iyzico hesabınıza ekleyeceksiniz yani bir banka kartı gibi düşünün.

Site üzerinden ödeme adımında iyzicoya yönlendirildiğiniz de ödeme olarak parola parayı seçeceksiniz.

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt
    Parolaparayı onaylı hesap haline getiremedim nfc istiyor.

Birde varsayalım ki yaptık hepsini 1 sefer mi iade alabiliyoruz Parolaparadan

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt

2 tane yeni uyelik actim 2 gun önce hiçbirinde yeni uyelik kampanyasi yok, kartlari bile geldi, premium hesap ustelik daha deneyerek soyluyorum neyin atarini yapiyon

Sanirim bir Parolapara hesabi cashback'i bir defaya mahsus veriyor. Ben neye iade verdigini bilmiyorum. Ilk defa dun hesabi açtım.

Onayli hale getirmek icin sol üst tarafta doğrulama adımları vardi. Onu yapmanız gerekecek.

Bir yakininiza daha Parolapara hesabi açıp ikinci siparişi de oradan gecebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TH3ROCK -- 13 Aralık 2024; 14:23:8 >
  • Bu commander markası niye inatla 900 gr çıkartıyor. Çıkart işte 2 Kg ile 2.5 Kg arası fiyatınıda 900 gr ye göre daha rekabetçi tut alalım geçelim.

• Pyhtontoncu P kullanıcısına yanıt
    Onun yerine 2li 3 lü paketleri uyguna satıyor zaten.

• Breeking B kullanıcısına yanıt

Hocam biz Dh ölücüleriyiz. 2.3 kg satıp 3 lü paket yapıp daha daha uygun fiyatlar istiyoruz. Bu işin sonu yok hocam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyhtontoncu -- 13 Aralık 2024; 15:15:20 >

Yok arkadaş 1000/150 restoranı diyor. Commander sitesinde o geçiyor. Iyzico'dan da 1000/200 gıda kapsamında geliyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

1000/150 restoran geliyor mu Commander'da?

1000'e 200 iyzico + 150 parolapara güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 17331734173517361737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.