< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1735. sayfa)

-
-
Mesajı okurken ilk başta idrak edemedim, noluyor niye tartışıyorsunuz diye tepki verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim için tartışılmayacak bir konu , breeking hocam belli çok anlamıyor bu işten
-
benim paylaştığım ürünler indirimsiz halde hocam , indirimli paylaşsam sıkıntı dediğin gibi
-
Parolapara kampanyası hala devam ediyor. Iyzico da.
-
Hangi kampanya hocam yeni uye kampanyasi degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parolaparanın nasıl yapıldığını paylaşın da siparişleri iptal edip tekrar sipariş versin insanlar. 150 tl 150 tl dir kutu başı 500 e düşer ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni üye ilk alışveriş kampanyası vardı 300/150 veriyodu o bitmiş, iyzico üzerinden commander ödemesini restoran kampanyasına sayarsa 150 tl gelebilir belki ama işte yarim yamalak söylüyorlar hicbisey anlasilmiyor
Whey stoğum yeterince vardı. Commander dan Glycerol, eaa ve arginine sipariş ettim. Yeni ürünleri merakla bekliyorum. Lansman indirimine ek +30% kod ve iyzico bomba oldu. Bu fiyata bedava gerçekten.. Glycerol ün servisinin 10g olmasi cok enteresan.. Eaa ise içerik bakımından acayip olmuş. Argininde greyfurt aromasını merak ettim. Gelince yazarım yorumlarımı tekrar. Şuanki siparişler ön siparişmiş. Kargolar hafyaya başlayacak dediler.
Baktınız mı kampanyaya uygulama üzerinden? Lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yaparken kesin konuşmayınız.
O zaman kendin deneyip emin olabilirsin ya da düzgün bir şekilde sorabilirsin.
Hocam yeni üyelik açacaksınız. Burada sanal kart oluşturacaksınız. Sanal karta bankanızdan eft ile para yollayacaksınız.
Sonra bu sanal kartı iyzico hesabınıza ekleyeceksiniz yani bir banka kartı gibi düşünün.
Site üzerinden ödeme adımında iyzicoya yönlendirildiğiniz de ödeme olarak parola parayı seçeceksiniz.
Parolaparayı onaylı hesap haline getiremedim nfc istiyor.
Birde varsayalım ki yaptık hepsini 1 sefer mi iade alabiliyoruz Parolaparadan
2 tane yeni uyelik actim 2 gun önce hiçbirinde yeni uyelik kampanyasi yok, kartlari bile geldi, premium hesap ustelik daha deneyerek soyluyorum neyin atarini yapiyon
-
Bu commander markası niye inatla 900 gr çıkartıyor. Çıkart işte 2 Kg ile 2.5 Kg arası fiyatınıda 900 gr ye göre daha rekabetçi tut alalım geçelim.
-
Onun yerine 2li 3 lü paketleri uyguna satıyor zaten.
Hocam biz Dh ölücüleriyiz. 2.3 kg satıp 3 lü paket yapıp daha daha uygun fiyatlar istiyoruz. Bu işin sonu yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyhtontoncu -- 13 Aralık 2024; 15:15:20 > -
Yok arkadaş 1000/150 restoranı diyor. Commander sitesinde o geçiyor. Iyzico'dan da 1000/200 gıda kapsamında geliyor.
-
1000/150 restoran geliyor mu Commander'da?
1000'e 200 iyzico + 150 parolapara güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X