Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.428
Cevap
707
Favori
2.452.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17311732173317341735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam tebrikler, ben aromalı bcaadan bile o iğrenç tadı alıyorum. Deselerki bedava veriyoruz ama karıştırmadan içeceksin mümkün değil kullanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

aromasız bcaa içmek daha kolay geliyor bana 1 çay kaşığı ile spora gitmeden atıyorum ağzıma, üstüne su içiyorum hiç tad vs gelmiyor artık direk akıyor su ile birlikte   o zamanlar haftada 2 gün gidebiliyordum cumartesi-pazar 2 bölge 2 bölge ağır geldiği için almıştım yıkılma oluyordu, denk geldi 250 grlık aromasız 60-70 tl civarı n11 den 4 kutu almıştım o zaman kuponlarla 

kreatin 7-8 gr çok gibi geldi sanki, böbreklerden benimde korkum var ne olur ne olmaz diye o yüzden biraz az kullanıyorum, spora 3-4 gün gidiyorum ve spora gittiğim günler alıyorum sadece bide, 2 gr yazmışım ama 3-4 gr alıyorum yanlış yazmışım, sanki biraz artırmak lazım dediğiniz gibi şu aralar bi güç düşmesi yaşıyorum shoulder presste yarı yarıya bi güç düşmem oldu

@melihcskn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Aralık 2024; 22:16:0 >

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hepsine saygı duymakla beraber siz kreatin kullanmıyorsunuz hocam.

Kreatin kullanımı nasıl olur doz nasıl ayarlanır müsait zamanınızda bir araştırın isterseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kampanyalı ithal whey proteini arıyorum. Yakalayan arkadaşlar olursa haber verirse memnun olurum.

Bende bi kan testi yaptirayim ona gore bi artis yapayim o zaman en sağlıklısı boyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msayin41 M kullanıcısına yanıt

hocam peki boş geçtiğin ayın sonlarına doğru güç ve hacimdeki azalma bariz oluyor mu veya hiç olmuyor mu nasıl tespitlerin

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Bundan daha düşük fiyata alınabilir mi acaba? Olur mu ki bir kampanya filan

Olmuyor diyen yalan söyler oluyor hocam güçte kesinlikle düşüş oluyor. Hacim de çok aşırı olmasa da bi miktar doluluk gidiyor.

• msayin41 M kullanıcısına yanıt

hocam 1900 liradan aldık kampanya döneminde , ama şu saatten sonra bi daha o fiyatlar gelir mi bilemem . şuan almak için sorduğunuzdan dolayı en makul fiyatlıyı attım .

eyvallah hocam benim de 3 ayı geçiyor kreatin başladığıma , hoş tabi 6 grama çıktığıma 1 ay oluyor ama bi ara vermek sağlıklı olacak gibi

Ara vermek zorunda değilsiniz diyorlar ama sonuçta hiçbiri doğal ürün değil fabrikasyon. Ben tüm supplementleri 3 dolu 1 boş yapıyorum hem vücut alışmasın hem böbrek tazelensin.

• Nutrade’de 2. ürüne net %40 indirim kampanyası var, değerlendirmek isteyenler için bırakıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şuan böyle iyzico veya başka bir şekilde indirimli nutrend alabileceğim neresi var ?

• Brisbias kullanıcısına yanıt
    Taaabi efenim 3 lira farkla yanına büyük boy bcaa da istermiydiniz?

Bu kampanya commandera özel. Nutrendde %30 kod bulamazsın. Nutrend satıcılarında, iyzico kampanyasıda bulunmuyor.

• Brisbias kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum maalesef araştırın bi

• Commander protein tozuna yeni aroma olarak çikolatalı gofret de eklemiş bunu da denemek lazim yakin zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

Evet, wpc80 olan ürün de düşmüş siteye. Gold series olarak görünüyor.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Yalnız tamamı Wpc80 olmuş sanırım, Wpc70 geçici olarak sadece çilekli olan gönderilecektir yazıyor, sanırım stok kalmış ondan. Ben iki farklı ürün olacak sanıyordum, direk Wpc80'e geçmişler, ilginç bir karar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler satışa açıldıysa kampanyayı paylaşayım.

Commander sitesinden 2 li wpc80 gold serisi whey protein alıyorsunuz. Iyzico ile öde seçeneğine girip iyzico ile ödeme yapıyorsunuz. Aşağıda ki Kod ile birlikte Kutu başı ürün 580 tl geliyor.

Commander Nutrition'da Net %30 İndirim kodu GOLD30

"Commander Nutrition markalı ürünlerde geçerli."

Yurt dışı (Kıbrıs) sevkiyatından dolayı yüksek stoklu wpc80 yok firmanın elinde yeni yıl zamları gelmeden son çıkış. 1 Ocak 2025 günü size bu fiyatları sunamayabilirim.

İyi sporlar bol proteinler herkese. (Şükrü hariç)

Not : İyzico hesabı açıp önce gıda kampanyasına kayıt oluyoruz.200 tl iade alışverişten hemen sonra iyzico hesabına yatar. Yatan miktarı sanal kart açıp harcayabilirsiniz. Ben tercihen amazondan hediye kartı alıp hesabıma yüklüyorum.

• 
Sayfa: önceki 17311732173317341735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.