< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1733. sayfa)
-
-
aromasız bcaa içmek daha kolay geliyor bana 1 çay kaşığı ile spora gitmeden atıyorum ağzıma, üstüne su içiyorum hiç tad vs gelmiyor artık direk akıyor su ile birlikte o zamanlar haftada 2 gün gidebiliyordum cumartesi-pazar 2 bölge 2 bölge ağır geldiği için almıştım yıkılma oluyordu, denk geldi 250 grlık aromasız 60-70 tl civarı n11 den 4 kutu almıştım o zaman kuponlarla
kreatin 7-8 gr çok gibi geldi sanki, böbreklerden benimde korkum var ne olur ne olmaz diye o yüzden biraz az kullanıyorum, spora 3-4 gün gidiyorum ve spora gittiğim günler alıyorum sadece bide, 2 gr yazmışım ama 3-4 gr alıyorum yanlış yazmışım, sanki biraz artırmak lazım dediğiniz gibi şu aralar bi güç düşmesi yaşıyorum shoulder presste yarı yarıya bi güç düşmem oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 11 Aralık 2024; 22:16:0 >
-
Hepsine saygı duymakla beraber siz kreatin kullanmıyorsunuz hocam.
Kreatin kullanımı nasıl olur doz nasıl ayarlanır müsait zamanınızda bir araştırın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kampanyalı ithal whey proteini arıyorum. Yakalayan arkadaşlar olursa haber verirse memnun olurum.
Bende bi kan testi yaptirayim ona gore bi artis yapayim o zaman en sağlıklısı boyle olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam peki boş geçtiğin ayın sonlarına doğru güç ve hacimdeki azalma bariz oluyor mu veya hiç olmuyor mu nasıl tespitlerin
-
Bundan daha düşük fiyata alınabilir mi acaba? Olur mu ki bir kampanya filan
Olmuyor diyen yalan söyler oluyor hocam güçte kesinlikle düşüş oluyor. Hacim de çok aşırı olmasa da bi miktar doluluk gidiyor.
hocam 1900 liradan aldık kampanya döneminde , ama şu saatten sonra bi daha o fiyatlar gelir mi bilemem . şuan almak için sorduğunuzdan dolayı en makul fiyatlıyı attım .
-
eyvallah hocam benim de 3 ayı geçiyor kreatin başladığıma , hoş tabi 6 grama çıktığıma 1 ay oluyor ama bi ara vermek sağlıklı olacak gibi
-
Ara vermek zorunda değilsiniz diyorlar ama sonuçta hiçbiri doğal ürün değil fabrikasyon. Ben tüm supplementleri 3 dolu 1 boş yapıyorum hem vücut alışmasın hem böbrek tazelensin.
-
Şuan böyle iyzico veya başka bir şekilde indirimli nutrend alabileceğim neresi var ?
-
Taaabi efenim 3 lira farkla yanına büyük boy bcaa da istermiydiniz?
Bu kampanya commandera özel. Nutrendde %30 kod bulamazsın. Nutrend satıcılarında, iyzico kampanyasıda bulunmuyor.
Bilmiyorum maalesef araştırın bi
Commander protein tozuna yeni aroma olarak çikolatalı gofret de eklemiş bunu da denemek lazim yakin zamanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, wpc80 olan ürün de düşmüş siteye. Gold series olarak görünüyor.
-
Yalnız tamamı Wpc80 olmuş sanırım, Wpc70 geçici olarak sadece çilekli olan gönderilecektir yazıyor, sanırım stok kalmış ondan. Ben iki farklı ürün olacak sanıyordum, direk Wpc80'e geçmişler, ilginç bir karar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünler satışa açıldıysa kampanyayı paylaşayım.
Commander sitesinden 2 li wpc80 gold serisi whey protein alıyorsunuz. Iyzico ile öde seçeneğine girip iyzico ile ödeme yapıyorsunuz. Aşağıda ki Kod ile birlikte Kutu başı ürün 580 tl geliyor.
Commander Nutrition'da Net %30 İndirim kodu GOLD30
"Commander Nutrition markalı ürünlerde geçerli."
Yurt dışı (Kıbrıs) sevkiyatından dolayı yüksek stoklu wpc80 yok firmanın elinde yeni yıl zamları gelmeden son çıkış. 1 Ocak 2025 günü size bu fiyatları sunamayabilirim.
İyi sporlar bol proteinler herkese. (Şükrü hariç)
Not : İyzico hesabı açıp önce gıda kampanyasına kayıt oluyoruz.200 tl iade alışverişten hemen sonra iyzico hesabına yatar. Yatan miktarı sanal kart açıp harcayabilirsiniz. Ben tercihen amazondan hediye kartı alıp hesabıma yüklüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X