< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1732. sayfa)

-
-
Baba az kaldı firma ürünü doldurtamadı dolum tesisi naz yapıyor size doldurunca bizim ürünler satılmıyor diye 😅
%888 indirim veren firmaların dolum tesisine doldurtmayı düşünüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nutriking kendi mallarından koymasında partiye biz yine bekleriz😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Breeking kutusuna özel olarak %888 indirimli whey koyduracağım
Sizlere wpc80 gelecek hocam müsterih olun, en hijyenik şekilde yeni mezun 1.60 gıda mühendisi ablalar dolduruyor.
Ahahah yorum süper, içerik olarak umut da vaadediyor wpc80
-
Ayakkabı numaraları 36,5 numara mı peki?
Hocam ufakta olsa bir ipucu versen mi acaba, çok uzun sürdü bu indirim konusu. Ufaktan bilgi versen güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 11 Aralık 2024; 12:35:17 > -
Hocam ayakla ilgilenmiyorum finalveridish ile breeking ayakçı.
İşin özü commander wpc80 çıkartacak dolum tesisini ikna edip doldurtursa inşallah. İyzico gıda kampanyası + %30 kodla aldığınız fiyattan alacaksınız ürünü.
En özet olarak son wpc70 fiyatına wpc80 alacaksınız. Ürün şu an ki wpc70 fiyatından çıkacak 4 aroma.
Beyler son zamanlarda kan testi yaptiran oldu mu? Kreatinin degeriniz ne cikiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst sınırda çıkıyor. Kas yıkımı ve kreatin kullanımı da bunu etkiliyor. O yüzden yüksek çıkması çok birşey ifade etmiyor. Sistatin C baktırmak daha doğru sonuç verecektir böbrek degeri için.
Öncelikle teşekkürler hocam. Tahmini ne zamana olur dediğiniz ona göre vaziyet alayım ben de :D
hocam tam olarak üst sınırda cıktı yeni yaptırdım. Kullanıma devam etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..
ek olarak 4 senedir optimum hayali kurup alamadım :) Big Joy tadını sevmediğimden bir kere alıp bırakmıştım da ben Commander mommander ıvır zıvır Türk markalarına maalesef güvenemiyorum. Gıda mühendisiyim, lab testleri bile çoğu durumda can sıkıyor inanın bana..
big joy gerçekten güvenilir bir ürün mü? Farmatek'e ait diye biliyorum ama, piyasada eski olmasından dolayı Hard-Line (keratin içerdiği için almıyorum) ve Big Joy var sanırım sizlerin yorumlarına bakınca, güvenebilecegim uygun fiyatlı Türk..
-
Hardline Base bakabilirsin hocam, onda kreatin eklemesi yok.
Eğer en garanti seçenekleri arıyorsan Hardline ve BigJoy(dediğin gibi farmatek bigjoy ve mysupplement ürünlerini üretiyor) dışında pek bir seçeneğin yok. Protein Ocean, Supplementler, Xpro falan da var ama bir tık altında o iki markanın. Ekstradan direk Wpc70-80 satan üreticiler var(Slava süt, yeşilmarka) ama bunların da karışması, tadı vs. sıkıntı çıkarabilir eğer tek başına içmeye çalışırsan, eğer karışım yapacaksan bunlar da işini görebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada son zamanlarda bu işten anlayan herkes için kabul gören tek bir gerçek var. O da üretim tesisinin kalitesi ve firmanın tüketiciye verdiği güven.
Bu bağlamda yerli markalar arasında Hardline,Bigjoy,Commander ve Mysupp markaları öne çıkıyor. Hardline kendi tesisinde üretim yapıyor. Bigjoy,Commander ve Mysupp ise aynı tesiste üretim yapıyor (Mirfarma)
Bunlar dışında kalan markaları burada pek konuşmuyoruz. Ben 20 yıldır her türlü ithal/yerli supplementi kullanmış ve uzun dönem de Weider CFM dışında whey kullanmamış biri olarak bu saydığım markalar dışında hiç bir yerli markayı evimin kapısından içeri sokmam.
Kararınızı bu mesajıma göre verebilirsiniz. Sorumluluğu üstleniyorum. Bu saydığım markaların ürünlerinde bir sorun çıkması durumunda satın almış olduğunuz ürünü ben sizden ücreti karşılığında satın alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 11 Aralık 2024; 18:25:43 >
-
Vallaha beyler bende yeni kan verdim kreatinin ust sinirda cikti, referans araliktan 0,2 daha fazla. Endokrin uzmani direkt supplementi kes yoksa böbrekleri elimize aliriz dedi baya tirstim. 2 hafta sonra tekrar kan alip bakacaklar ancak banada sacma geliyor sedanter bir birey ile bizim gibi vucut yapan kisilerin farkli degerlendirilmesi gerekir diye dusunuyorum. Gerci benim yasta 40’i gecti :)
Siz kestiniz mi supplementleri?
Benim supplement listesi;
Nutrend whey
Nutrend bcaa (5gr)
King size citruline malate
Big joy thermantor
Flava cla
@Fiyaka1903@Breeking
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 11 Aralık 2024; 19:51:50 >
Ben 32 yaşındayım
Mysupplement veya Commander protein tozu 1 ölçek
Mysupplement saf bcaa 3 gr ( bitince bcaa daha kullanmicam)
Mysupplement kreatin 3 4 gr civari aliyorum surekli kullanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 12 Aralık 2024; 8:21:7 >
Saf bcaa almak için kim kandırdı hocam seni, içilmez o.
Edit: Saf derken aromasız olduğunu varsaydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 11 Aralık 2024; 21:30:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse kandirmadi bcaalardaki aromalardan midem bulaniyor kola limon karpuz vs icimi bulandiriyor acayip yapay geliyolar, saf yani aromasiz bcaa icmek daha kolay geliyor bana, icilmez dedigini 2022 marttan beri tuketiyorum
Max 1 hafta dedi firma bugün görüştüğümde yakında ürün fotosunu ve kampanya kodunu paylaşırım
İyi mide varmış hocam helal olsun ben içemiyorum artık yaş itibariyle aromasız bcaa tüm antrenman zevkimin içine ediyor. Ki bcaa içmiyorum artık o ayrı konu.
Kreatin konusunda yanlış yapıyorsunuz. 7-8 gr hergün almanız lazım tok-aç sabah-akşam sporlu-sporsuz farketmeksizin.
Ben 3 ay full 1 ay boş yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X