Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.217
Cevap
707
Favori
2.441.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17321733173417351736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam teşekkürler bilgi icin. Zor da olsa sitesini buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TH3ROCK -- 12 Aralık 2024; 19:44:28 >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt
    3.sırada çıkıyor. Run ve supplement reklamından sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Aromalarla ilgili bir bilgin var mı hocam, bu gofretli nasıl acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Denemedim kanka henüz bilmiyorum ama alacağım bende breeking yorum yapar fahri gurmemiz

• Aynen ben de aroma seciminde kararsız kaldım :)

• Ben şahsen 4 bisküvi 4 gofret almayı planlıyorum. Yılbaşında zam kesin arkadaşlar bu fiyatları ararsınız iyzico ile 2 li 2 li yapıştırın geçin.

Garanti olması için gün aşırı da alabilirsiniz iade vs sıkıntı olmasın

• Wpc70 veya wpc80 benim için farketmiyor. Çilekli Wpc70 alacağım 2 tane onun tadına doyamadım. Yeni aromayla birlikte Eaa, arginine ve glycerol de eklenmiş lansman ürünü olarak. Onlardan da bir sepet yapmayı düşünüyorum. Özellikle Fermente EAA nın içeriği çok iddialı. Piyasada doğru düzgün Fermente EAA yok. Merak ediyorum bakalım nasıl bir ürün olmuş.. Yeni yıldan sonra da asılacağım antrenmanlara  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 12 Aralık 2024; 20:1:26 >
    Hocam benim protein stoğunu sen yaptın bu sene valla ellerin dert görmesin. Bu fiyata gerçekten çok iyi bu ürün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    BOŞ'a whey yok 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 12 Aralık 2024; 20:31:41 >
  • Commanderin yaptığı bu kampanyayı beğenmeyip laf edenlere şiddetle tavsiye ettiğim 3 marka;

1- nutriking
    %88e varan indirimden yararlanıp fazla para harcamadan harika ürünler alabilirsiniz.
    2- ssn
    İçerisindeki özel probiyotik formülüyle bağırsak hareketliliği sağlar ve kabızlığa iyi gelir
    3- torq
    Shakerda koku yapmayan özel formülüyle artık whey içmesi daha eğlenceli. Ayrıca markanın önünden geçtiğinizde içinizin huzurla dolacağını garanti ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 12 Aralık 2024; 23:0:26 >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Adam amme hizmeti yapıyor millet bedavadan biraz pahalıya adam gibi bir tesiste üretilen whey aldı sayesinde. Teşekkür edeceğine yazdığına bak. Hayır varsa daha iyisi daha ucuza çık paylaş, biz de onu alalım. Sana da teşekkür edelim ne var bunda.. Bazen insanlar buranın fırsat başlığı olduğunu unutuyor.. çok acayip..

2 kutu aldık hocam çok uyguna geldi teşekkürler.

• 2 Kutu daha commander aldım, muhtemelen 2 daha alırım 10kiloda duracağım (inşallah)

Sağolasın @HK-416, Kralsın!

• eternalsun kullanıcısına yanıt

hocam geç gördüm kusura bakam.whey dışında kestim ben de korktum açıkçası biraz. whey'den vazgeçemiyorum placebo bile olsa gözümüzü wheyle açtık sonuçta :))

• İyizoda kampanya devam ediyor mu göremedim ben var ise hangi başlıkda yer alıyor.

• Arkadaşlar eğer "Parolapara" hesap acip sanal karti "iyzico"ya kaydedip bu kart ile alırsanız 150 TL'de "Parolapara"dan geliyor.

Fiyati daha da iniyor yani.

• Breeking B kullanıcısına yanıt

yazıklar olsun hocam . insanlara niye pahalı ürün öneriyorsun . aynı paraya hatta daha altına kilolarca whey almak isteyenlere tavsiyem ;

1-High Nutrition Protein Tozu 2280 Gr Çikolata Bisküvi Aromalı Whey Protein 24 Gram Protein 76 Servis - 669 TL

2-Run Nutrition Whey Protein - 2.4 Kg - Çikolata Aromalı - 60 Servis - Hediyeli - 765 TL

3-GRIZZONE Grızzy Whey Protein 1800 Gr 60 Servis ( Dubai Çikolatası Aromalı ) - 594 TL

tek tek şifalarını yazmaya kalksam ne ilmim ne vaktim yeter . içenler bilir bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 13 Aralık 2024; 10:18:45 >

wheye vesile olmaktan cennete giden ilk insan olacaksın muhtemelen hocam  

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Kanka yapmayın burda konuşulurken gördüm bende indirimli diye aldım diyenler çıkıyor sonra ciddi ciddi konuştuğunuzu düşünüyorlar 😅😅

@Breeking

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt

Bitti o kampanya yanlış bilgilendirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17321733173417351736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.