Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.183
Cevap
706
Favori
2.439.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanka mallar gelmemiş daha çilekli wpc70 istiyorsan hemen gönderirler 😅

Ctesi çıkar kargo çok yüksek ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşayım, 400 gramı 200 tlden aldım geçen kasım. Benim aldığım fiyat çok ucuzdu gramı 50 kuruş. En ucuz wheyi burdan aldım heralde. Yani şimdi şöyle düşünelim. Bigjoyu çok seviyoruz güveniyoruz kullanıyoruz. Durduk yere glisin ürünü çıkarıyor. Ne alaka yani. En alakasız ve faydasız supplement. Günlük kullanımı da 1 3 gram bisey. Bir firmanın elinde glisin bulunması beni hoşnut etmez, rahatsız eder. İnsanoğlu beşer şaşar para tatlı gelir 3 5 gramdan bisey olmaz der karıştırıverir içine. Bu sebep yüzünden artık almayı düşünmüyorum şahsen.

• Amino spike olayı burda başlıyor işte kısa tabirle Amino asitler (bazı kaynaklardaki yazılışıyla aminoasitler), proteinleri oluşturan temel yapı taşlarıdır. 

Yani 100 gr glisin 100 gr protein olarak görünür testlerde. Zamanında bunu kreatin ile yapıyorlardı 10 sene önce. Şimdi taurin glisin keşfettiler en ucuz aminoasit.

Wpc80 güncel kg fiyatı 11 dolarken glisin güncel kg fiyatı 1.5 dolar. Bence de elinde glisin olan adamdan korkacaksın.

Kutuya glisin dolduracağına sitrulin doldur koy lansmana 5 kutu alayım.

Bu arada dubayii çürük kokmiii. Yüksek kalite filitrasyondan kaynaklı sanırım.

Not : Yorumum hiçbir markayı baz almayıp sektör hakkında genel olarak şahsi yorumumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 17 Aralık 2024; 8:49:54 >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

bence bizim yakaladığımız fiyatlar 1000 satıştan 30-40 tanesi hocam . adam 900 liraya 400 gram whey , 120 gram creatin ve 10 servis içilemeyecek aromada bcaa ve kapağı asla kapanmayan shaker veriyor en dandiğinden . buna rağmen binlerce satış var . he tabi asla kefil olmam , insan yapar mı yapabilir . sadece kağıt üstünde çok mantıklı gelmiyor . ben de lansmana mantıklı aroma gelirse ancak izole falan alırım haricinde po kullanmam muhtemelen .

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Ben de hafta sonu arkadaşların salonuna gittim beraber çalışmaya , orada ikram ettiler , tedbiren bi yarım ölçek denedim eh yani . Dubai çikolatası yemediğim için tat olmuş mu olmamış mı bilemem ama bi antepli olarak wheyde fıstık aromasına ne gerek var dedim Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri kadayıf koyma fikri baya kötü bu arada , süzüp içmek lazım

• Arkadaşlar amacım kilo vermek öncelikli ağırlık çalışıyorum. Spor yada cardio öncesi l-carnitine almalımıyım? ağırlık antrenmanından sonra bcaa almalımıyım? kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim.

reklamın gücü hocam işte, bütün sporcuların instagram profillerinde bu markanın kodu var. okan serbes videosunda gördüm protein ocean kullanıyormuş güya, reklam yapsın diye amerika floridaya göndermişler protein tozunu :D ürün yerleştirme. Amerikada yaşayan adamın protein oceanla ne işi olur ya :D

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

öyle hocam adamlar reklama ve ciddi takipçili adamlara tonla para harcıyor . sırf bime özel 30 servislik yeni ambalaj yapmışlar . bilinirlik arttıkça fiyat uygun algısı da artıyor sanırım . ucuz diye binlerce kutu satılacak haftaya salı günü .

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    Evde anne yemegiyle spor yapan liseli kardeşlerimi bu şekilde sevecekler demek. %10 kodlu lansman fiyatından vereydiniz bari bu fiyat ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 17 Aralık 2024; 18:45:27 >
  • Hiq 'nün bu aramosını deneyen oldu mu hiç? Yanılmıyorsam probis aroması...

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu konuda bu markayı kullanan arkadaş olduğunu sanmıyorum. Bize çok lüks iyi marka.

Breeking koleksiyonunda bile yok bizzat şahidim

• nabu kullanıcısına yanıt

Hocam günlük protein miktariniz yeterli ise ekstra bcaa almanıza gerek yok, l-carnitine de yapılan araştırmalarda etkisi sınırlı bir supplement. Kahve içip gitmeniz yeterlidir benim fikrim. Bu supplement dünyasında da whey ve kreatin dışındaki hemen hemen tüm supplementlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. İyi beslenme, iyi dinlenme ve iyi antrenmanın yanına hiçbiri yaklaşamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubai çikolatalı whey aldım arkadaşlar :D arada yaptığım keklere meklere koyarım tadı güzel olur belki kafasıyla aldım bir defa da içtim haliyle.. bu protein tozuysa ben tarkan filmindeki ahtapotum :D ne bir whey tadı var ne bir koku var ne formu bir şeye benziyor ne kapağı ne kağıdı :D yeni kutu tasarımı zaten doğubank, Kemeraltı işi olmuş. ilk ve son denememdi kendileriyle :)

commander'leri de sipariş geçtim umarım onlar daha doğru düzgün bir şeydir ya sizlere güvendim aldım sudan ucuza :)

ek olarak, DELLY protein barların bağımlısı oldum eskiden maaşımızla alabildiğimiz multipower, optimum vs barlara benziyor tadı. maşallah fiyatı da her hafta artıyor var mıdır doğru düzgün bar öneriniz? fellas, waspco falan nasıldır? ağzım geviş getirmek istediğinde nispeten daha zararsız bu gibi barlarla kurtarıyorum da durumu iyi oluyor, önerilerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 18 Aralık 2024; 2:9:32 >
  • bu doğal testo arttırıcılar dümen mi yoksa parasını hak ediyor mu ? Bazı markalar var özellikle instada son dönemde denk gelmişsinizdir belki isimini vermeyeyim, testo diyetine girdi kullanmıyor uzun süredir ama şakk diye bitkisel testo arttırıcı reklamı yapmaya başladı. Bunun PR'ı diye düşünmeye başladım. İçeriğe bakıyorum aman aman da bir şey gözükmüyor.

En iyisi Tongkat Ali diyordu bizim hoca ama onu da yurt dışından alırsan anca diyor. TR de satılanların çoğu tırt dedi.

Bir markayı kullanıp, kan değeri ölçümü ile test eden oldu mu hiç ? Tribulus kullandım hardline'nın ama fark etti mi etmedi mi yoksa çok uzun süre mi kullanmak gerekiyor bilemedim.

• Arkadaşlar commander nutr. indirim var sanırım ama çok fazla yazı yazılmış tek tek okumama rağmen kafam karıştı. Zahmet olacak biri bana nasıl kullanıyoruz indirimi kısaca açıklayabilir mi.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hocam adamlar ne kullanıyor bilmiyorum ama ben testo düşük olabilir diye ürolojiye gittim ilk soru olarak sabah ereksiyonu var mı diye sordu bende dikkat etmediğim için bazen dedim. Şuan çoban çökerten ve çakşır suyu kullanıyorum ve nerdeyse her sabah ereksiyon halinde uyanıyorum. tahminimce testo konusunda işe yarıyorlar, tek tek öncesinde ve sonrasında test yaptırmadım.

• Bu arada arkadaşlar bu aroma konusu da çok dönmüş bu kadar niye takılıyorsunuz aromaya altı üstü bir bardak şeyi içeceksiniz gidecek restoran gurmesi gibi evirip çevirmeye gerek yok. Ben akşam yemeğinde pilav yaptığım tencereye tavuğu çorbayı brokoli kabak ne varsa salatayı turşuyu yoğurdu karıştırıp yiyorum bir kere de arada çıksın diye.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Tamamı yalan olmayabilir ama sorun şu, testosteron değerin %5-10 arttığında ciddi bir fark yaşamayacaksın, haliyle belki testosteron arttırması gerçek olsa bile kafandaki testosteron arttığında oluşacak sonuçlar oluşmayacak. Testosteron artışı için doğal yöntemler(uyku, yağ yakma, düzgün beslenme, spor) işe yaramadıysa alacağın bitkisel ürünler sana çözüm sunmaz, bu iş bitkiyle olsa insanlar ecza deposu gibi geziyor olmazdı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt

dubai çikolatalı whey mi. vay canına :) fellas ı öneririm bulması kolay ve nispeten "lezzetli".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhantkan -- 18 Aralık 2024; 9:6:26 >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    İndirim mesajının linkini bırakıyorum hocam.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160227966

Bu arada ürünler gelmiş ambalaj efsane olmuş kalite duruyor . Yarın kargolamalara başlarlar

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• 
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.