Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MücahitÖrde YR8O5 , Kazazedeli , Kazazedeli Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
35.153
Cevap
706
Favori
2.437.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam hem zam hemde yeni seri olduğu icin meraktan aldim toplamda 12 kutu commander olacak bunla, 2 kutu da 860 gr lik mysupplement almıştım bide, hesaplarima gore gunde 35-40 gr aliyorum toz 350-360 günlük stok yapmış oldum Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Skt ler uzun ztn hocam o yüzden mantikli bir iş yapmışsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Evet 11.2027 hep tett, zaten serin kuru yerde durdugu sürece tavsiye edilen tüketim tarihi gecsede bisey olmaz ama o zamana kalmaz bunlar Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri parolapara yeni üyelik ilk alışveriş kampanyası olsaydi 150 tl daha uyguna gelirdi ama gelecegi yok bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 18 Aralık 2024; 18:57:29 >
  • Benim gofretli commander kargoya verilmiş. Aromayı merak ettim

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Gofret aromasını deneyenler paylaşırsa güzel olur. Yorumlarınıza göre bende sipariş vereceğim.
    Bu arada gainer’ını çok beğendim Commander’ın, umarım bununda farklı aromaları çıkar.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Firma artık Gainer üretmeyecek. Gold30 çalışıyorken iyzico varken stok yapacaksan al.

Gainer gibi satışı yavaş ürünler yerine firma kaynaklarını whey pre w gibi satış marjı yüksek ürünlere yeni aromalar için o sektöre kaydıracak.

Piyasa da ki en iyi Gainerlerden biriydi içerik olarak ama firma da ticarethane sonuçta para kazanamadığı ürüne kaynak ayırmak istemiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Prew da aroma değiştirmesi şart. Gainer’da karbonhidrat oranı aslında düşük, fakat içindeki proteininin tamamen whey olması ve tadının bence protein tozundan daha lezzetli olması albenisini arttırdı benim için.

Bu arada firma içinden birisiyle konuşuyormuş gibi hissediyorum senle yazışınca 😎.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Salonda commander satıyoruz hocam ortaklığımız var kardeşim ilgileniyor ben devlet memuruyum. ( Diğer ortaklar leblebi tozu satıyor)

Firmaya istediğim saate ulaşabiliyorum bu sebeple sırf salonda 30 k civarı satış yapıyor commander burayı katmıyorum bile.

Bu sebeple tüm olumlu olumsuz gelişmeleri bize bildirmek zorundalar.

Salonun ekmeğini siz yiyorsunuz işte gold30 salonda kimse bilmiyor geçiriyor bizim hocalar 1 k ya tek kutu proteini.

Edit : Pre w aromasından şikayet mesajı yazan ilk sen değilsin firmaya söyledim güncel aroma üzerine iyileştirme, yeni pre w aromaları üzerine çalışma olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 18 Aralık 2024; 19:51:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İşin esprisi hocam, tekrardan teşekkürler bizleride düşündüğün için.

• Lösin miktarı az değil mi konustuğunuz ürünlerde

Ben de 3 kutu sipariş geçtim hocam kod için teşekkürler. İyzico salı olayı bitmiş o üzdü biraz sadece :)))

• Nonchalnt kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    Malum marka hakkında yazdığım düşüncelerim silinmiş yönetim tarafından halbuki ne marka ismi verdim nede hakaret ettim,tecrübelerimi paylaşmıştım.
    Neyse bu mesaj durum hakkında yeterli fikri veriyor anlamasını bilene

• aromaları yorumlayabilecek var mı?

midem çok hassas, 2 tane aldım da hala kargoda gelmedi, stok yapmak istiyorum.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Commander gold whey

Protein sayfalarında gösterilen yada kutularında yazan amino asit profillerine takılma hocam, analizi yapılan bu örnekte(her kutu ayrı ayrı teste girmediği için yaptırdıkları bir analizi genel olarak paylaşırlar) düşük çıkmıştır diğer seride yüksek çıkar ama gerçekten whey ise aşşağı yukarı değerleri bellidir çok fark etmez.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Kendi sitelerinde paylasmıslar labaratuvar sonuclarını hocam tabi tercih meselesi ben sadece lösin oranına dikkat edenler için bilgilendirme yapayım dedim.

Hocam bende burada lösin yada herhangi bir amino asit oranına bakılarak protein alınmayacağını söylemekle mükellefim. Analiz raporu sadece o örneği temsil eder, her yeni seri diğerinden belli ölçüde farklıdır zaten(hatta kutudan kutuya bile değişebilir), haliyle whey proteini alırken neye bakarsan bak amino asit profilinin bir önemi yok.

• Dün Commander siparişleri gönderilmiş. Yeni seri brownie-bisküvi ve çikolatalı gofret whey eline ulaşan var mı ?

• Breeking B kullanıcısına yanıt

Araştırmalara baktım; eğer kesin olarak eksik kalıyorsa anksiyete vs. için faydalı olabilir deniyor ama düzenli beslenmeyle de pek eksik kalmıyor gibi, biraz boşa almış oldum ama çok ucuzdu zaten, deneyip göreceğiz :D

• 
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.