MultiVitamin tablet veya kapsuller işe yarıyor mu acaba ?? |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1742. sayfa)

-
-
Ben beğenmedim gofret aromasını. Çikolatalı gofret ile pek alakası yok. Garip olmuş çikolata tadı da yok doğru dürüst. Kutu şık olmuş ama
Bundan çok üretmemelerinde fayda var.
-
Ben gofreti beğendim. Brownie olanın daha hafif versiyonu gibi olmuş ve gofret kokusu baskın. Kutuyu açınca buram buram gofret kokuyor. Bence olması gerektiği gibi olmuş çikolata daha yoğun olsa zaten brownie aroması gibi olurdu bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu konuda sadece Breekingi baz alırım. Adam protein gurmesi o ne diyorsa odur benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Commander sitesinden 2 li wpc80 gold serisi whey protein alıyorsunuz. Iyzico ile öde seçeneğine girip iyzico ile ödeme yapıyorsunuz. Aşağıda ki Kod ile birlikte Kutu başı ürün 580 tl geliyor.
Commander Nutrition'da Net %30 İndirim kodu GOLD30
"Commander Nutrition markalı ürünlerde geçerli."
Yurt dışı (Kıbrıs) sevkiyatından dolayı yüksek stoklu wpc80 yok firmanın elinde yeni yıl zamları gelmeden son çıkış. 1 Ocak 2025 günü size bu fiyatları sunamayabilirim. Analiz Garantili, Gerçek WPC80, Tat/Kıvam konusunda yüksek oranda olumlu geri dönüş olan ürünler.
İyi sporlar bol proteinler herkese.
Not : İyzico hesabı açıp önce gıda kampanyasına kayıt oluyoruz.200 tl iade alışverişten hemen sonra iyzico hesabına yatar. Yatan miktarı sanal kart açıp harcayabilirsiniz. Ben tercihen amazondan hediye kartı alıp hesabıma yüklüyorum.
"Mesaj çok arkada kaldığı için bazı arkadaşlar görememiş özelden nasıl ürün alındığını soruyorlar aynı mesajı tekrar yazmak durumunda kaldım arkadaşlar hakkınızı helal edin."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar iyi günler daha iyi uyku ve bitkinlik için zma bakıyorum elimde kingsize zma complex var ama tabletler çok büyük içimi zor kırarak iki seferde içebiliyorum bir de oksit formda , Nutrade Arginine Hcl +ZMA gördüm bunu kullanan var mı Magnezyum Bisglisinat formda ve toz şeklinde sanırım bu tarz ufak toz ürünleri (kreatin gibi) genelde ağzıma boşaltıp su alıp içiyorum o konuda da çok rahat oluyor benim için, başka önerisi olan var tablet de olabilir sadece tabletlerin çok büyük olmaması yeterli
ekleme : elimdeki ürünü kullandığım dönemde uykumda değişiklik ciddi anlamda oluyor ayrıca çok fazla rüya görmeme sebep oluyor ama kullanımı sıkıntı biraz bahsettiğim gibi
ekleme 2 : şuan Bigjoy Sports ZMA Zinc Magnezium Vitamin B6 120 Kapsül şuan hb üzerinde supplementler tarafından 185 tl ye satılıyor bunu kullanan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 20 Aralık 2024; 13:53:7 >
-
-
commander gold gofreti denedim, çikolata-brownie'ye çok beğenmiyordum ama yine severek içiyorum, gofrette aynı seviyede bence tad olarak. Yoğun bir tadı yok rahat içiliyor. Değişiklik olsun diye alınır. Bisküviyi de deneyeceğim onu hiç denemedim. Üstteki yorumdan sonra shaker'ı kokladımda harbiden buram buram gofret kokuyor koku güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Aralık 2024; 15:8:44 > -
Gofret yorumları ortalama gibi , deneyip denememekte kararsız kaldım . Sade hardline ihtiyacım olmasa gofret deneme niyetindeydim
-
hocam supplement gurmesinin zma hakkında videosu var, en önemli şey magnesium Bisglisinat olması ve çinkonunda çinko sülfat olmaması lazım.
bigjoy, mysupplement, xpro öneriyordu. ben xpro aldım ama stok yok hiç şuan.185 tl ye ben göremedim ama iyi fiyat bence alınır.
bunların sıkıntısıda hap alıyorsun ama 2 yada 3 hap yutman lazım. 1 öğün 3 hap bigjoyda öyle hatırlıyorum. ama yutulacak boyuttadır herhalde.
video bu. Bigjoy, mysupplement, effive, xpro demiş yorumlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Aralık 2024; 15:15:0 >
-
yanıt için teşekkür ederim hocam alttaki linkte sepette indirim diyordu şimdi o ifade kalkmış eski fiyatta gözüküyor ben de de bigjoy sipariş vermiştim hatta az önce supplementlerden mesaj geldi kargoya vermişler ürünü , bu konuda da daha önce paylaşılmış ona da güvendim açıkçası , evet hap işi sorun ama aşırı büyük olmadığı sürece problem yok içerik iyi olsun da
-
hardline ürünlerinde %20 indirim var defactofit.com da
kupon kodu: HARDLINEOZL20
-
Bu kod yalnızca hardline ürünleri için belirtilmiş ancak nutrend'de denedim geçerli oldu 1980tl ye geldi ilgilenenlere duyrulur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1980 e nutrend iyi fiyat asılın 😁
Çalışmıyor düzeltmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hardline ürünlerine özel kodu nutrend'de denemek ve başarılı olmak.
-
Reis defactoyu patlatti nutrend distributoru defactodaki sipariş tutarını görünce akıl tutulması yaşadı muhtemelen gece aksiyon aldılar 😂😂
-
Stokta ciddi azalmalar başlamıştı madem yeni aroma da geldi, takviye etmek lazım. bende söyledim gofretliden. Gelince yorumlarım.
Fiyat baya uyguna geldiği için yanına lansman ürünlerini de söyledim. Özellikle gliserolü çok merak ediyorum, pump olmaya yardımcı mı göreceğiz. Arjininin etkisi klasiktir zaten onun da aromasını gelince yorumlarım.
Not: fitbarımı isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 21 Aralık 2024; 13:7:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce aynısını bigjoy için yaptığımda siparişimi iptal etmişlerdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X