Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kombra Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.894
Cevap
706
Favori
2.429.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17411742174317441745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de bağırsağım ve midem epey hassastır. Brownieyi içerken çook zorlanıyorum. Çilekli o kadar hafif ki milkshake gibi çok yumuşak. Gofreti henüz deneme fırsatım olmadı.

• dangerous kullanıcısına yanıt

WPC70 di önceki seriler. Bu seride WPC80 e geçildi. Eğer çok ciddi bir sorun yaşamadıysanız bu fiyata kaçırmayın. WPC80 hassas mideler için WPC70 e göre bir tık daha iyidir. Aroma olarak da brownie gibi sert aromalar yerine gofret ya da bisküvi tercih edebilirsiniz.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Gofret yerine hassas mide için çilek tercih ederim ben içimi çok yumuşak, aroma baymıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 22 Aralık 2024; 18:20:21 >

Commander'da wpc70 olan üründe daha az laktoz ve şeker vardı hocam. Hatta izole wheylerden bile daha düşük veriler yazıyordu.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    O değerlerde hata olabilir hatta yanilmiyorsam bu basliktan biri firmaya sormuştu ve cevabida buraya yazmisti. Kim oldugunu hatirlayamadim kendi gorduyse mesaji tekrar aciklayabilirse memnun oluruz
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    O analizde sanki bir sorun vardı. Ben söyledim onu firmaya 10 15 güne wpc80 ürünü teste gönderilecek bilgiler güncellenecek . Protein tozunda o kadar düşük laktoz olması imkansız diye biliyorum. Breeking veya Melih daha iyi bilir ben analiz amino asit profiline çok hakim değilim yanlış yönlendirmeyim.
    Hocam genel olarak 100 gram wpc70 10 20 gram arası laktoz, 100 gram wpc80 ise 5 10 gram arası laktoz içeriyor. Wpc70 rahatsız ettiyse wpc 80 de edebilir veya etmeyebilir. Yani mysupp alınca da rahatsız olamayacağınızın garantisi yok. Bu sizin tolere ettiginiz miktara bağlı degisir. Yanında bir tablet laktaz enzimi kullanırsanız sorun kalmayacaktır.
    Ben konuşmuştum. Commander da cevap olarak, astosan bize ne gösteriyorsa onu yazdık demişti. Ama imkansız yani 1 gram laktoz olması, önce astosanın bunu düzeltmesi lazım.
    Çok net bilmemekle birlikte ürünler bu hale getirilirken farklı işlemlerden geçmesi sonucu bazı wheylerde yağ, bazılarında laktoz değerleri değişebiliyor(tabi izole seviyesinde değerlerden bahsetmiyorum), bunun yanısıra seçilmiş ürünlerin testlerini de paylaşma ihtimalleri oldukça yüksek. O yüzden firmaların sayfasındaki verileri çok fazla dikkate almayın, eğer aldığın ürünün whey proteini olduğundan şüphen yoksa Wpc70 için 100 gramda 15-20gram laktoz, 3-5 gram da yağ, Wpc80 için 10-12 gram laktoz, 3 gram da yağ olarak hesaplayıp geçin. Her yeni paketi sizin için analiz edecek bir firma yok o yüzden gereksiz detaylara takılmayın.
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

Evet hocam şimdi hatırladım sizdiniz. Teşekkürler cevap için Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

• quote:

Orijinalden alıntı: Breeking

Proteinocean bazı dönemler indirim yapıyor en son kış kampanyasında 60 kapsülü 230dan almıştım ben.

2 kapsül Nature's Supreme Lactase Enzyme değer olarak 1 tane Protein Ocean'a eşit ama benim işimi 1 tanesi görüyor. O yüzden fiyat olarak Nature's f/p olarak daha iyi benim için.

Laktoz intoleransı olan biri olarak Commander'ın WPC 70 serisinde Brownie Çikolata ve Bisküviyi kullandım. Brownie de tat olarak pek benlik değil bisküvi güzel denebilir. Ancak biraz fazla abartı bence. Bunların hepsinde laktaz enzimi ile beraber tükettim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Mysupplement'i ilk aldığımda denemek için laktaz enzimsiz tükettim. Çikolata whey içip öyle yatmıştım. Ama sabaha kadar midem kötü oldu. Sabah karın ağrısıyla ishal olarak kalktım. Daha sonra laktaz enzimi ile beraber tükettim, ishal yapmadı. Ancak çikolatalı olan hep boğazımda iğrenç bir yanma tadı bırakıyor. İçtiğimde sanki içim yanıyormuş gibi oluyor. Şimdilik farklı WPC'ler ile karıştırıp su oranını arttırarak çözümü buldum. Bisküvili aromada var ama onu açmadığımdan dolayı daha denemedim.

Bence gaz problemi olanların ilk olarak laktoz intoleransına bakmaları lazım. Bu arada laktaz enzimi bende sadece ishali engelliyor. Halen harıl harıl osuruyorum. Yakında kapsülü 2 ye çıkarıp öyle deneyeceğim.

Biraz deneme yanılma yoluyla insan kendi metabolizmasını çözmesi gerekiyor.

• Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Laktaz enzimi önerileriniz mantıklı geldi. Öncelikle bunu denemeye karar verdim. Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

• Eaa tavsiye eder misiniz arkadaşlar commanderinkini almayı düşünüyorum yararı var mı enerji açısından
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Enerji ile alakası yok hocam bu ürünün, bcaanın daha mantıklı olanı gibi bir şey ama düzgün beslenen birisinde belirgin bir fark olacağını sanmıyorum.
  • Ürünler geldi. Hediye shaker havlu fitbar ve pirinç patlagı için teşekkür ederim. Uygun fiyata rağmen böyle bol hediye koymaları takdire şayan. Ayrıca 300 küsur tllik başka bir ürün daha siparis etmiştim. Ama o ürün stokta kalmadığı için arayıp yerine bir kutu daha whey koydular. Bu bonkör davranışları içinde ayrıca tesekkur ederim. Benzer stok sorununu başka firmalarda da yaşamıştım ama hiçbiri böyle bir jest yapmamıştı. Ürünlerin hepsini açıp içtikten sonra yorumlarımı yazarım. Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

• ananas32 A kullanıcısına yanıt

Eaa kesinlikle tavsiye ederim.. Hele ki Fermente EAA bulunmaz nimet. Lezzetli Fermente EAA doğru düzgün içerikle bence şu an en popüler olması gereken supplementken hala olması gereken değerini bulabilmiş değil.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Evet, bi kaç çalışma yeterli proteini almayanlarda kas yıkımını tamir etmede işe yaradığını söylemiş fakat bazı çalışmalarda da alınan proteinden bağımsız olarak protein sentezini artırdığı bulunmuş. Ayrıca kas onarımını hızlandırabilecegi ve kilo verirkende kas korumada etkili olabileceği öne sürülmüş. Bence bcaa dan daha iç açıcı duruyor bende ilk defa deniycem. Son dönemde daha popüler olmaya başladı eaa.
  • Eaa yı antrenman sırasında mı kullanıyorsunuz arkadaşlar? Antrenman sonrası kullandığım wheylerin içeriğinde var, fazla olmaz mı o şekilde?
  • Archimede kullanıcısına yanıt

Antrenman esnasında kullanın. Fazla olmaz..

• 
Sayfa: önceki 17411742174317441745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.