< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1745. sayfa)
-
-
Tekrar merhabalar. Protein tozuna ilaveten gainer'ların içeriğinde bulunan laktoz miktarları hakkında bir bilginiz var mı acaba? Özellikle commander'in gainer'i beni çok rahatsız etmişti. Bahsettiğiniz laktaz enzimi, bu ürünün kullanımında da işe yarar mı? Teşekkürler.
-
Salı günü kampanyası bitti. Sadece 1000TL üzerine 200TL kampanyası devam ediyor.
-
2 kutu daha commander whey gofretli alarak seneyi kapattim 16 kutu olacak bu aldigimla, hesaplarima gore gunde 35-40 gr alirsam 350-360 günlük whey proteinim oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 24 Aralık 2024; 16:39:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Badici dostlarım selamlar, doktora bitirme tezim için anket katılımınıza ihtiyacım var. Çok kısa ve eforsuz bir anket 5 dakikanızı almayacaktır, bedava sevap point
Ulaşmak istediğim sonucu da belirteyim böylece hatalı israf veri olmamış olur; ortaya konulmasını istediğimiz şey: YouTuberlar içerikleri ile sizi herhangi bir supplement alma konusunda motive/ikna edebiliyor mu? Mümkünse ediyor denilirse işim kolaylaşır açıkçası ahaha
Anket linki:
google docsSporcu Gıdası ve Gıda Takviyesi Pazarında Influencerlar ile Gerçekleşen Parasosyal Etkileşimin Tüketiciye Etkisihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDcKCrnAwfk1SviufDEkA9KTixaN6tawDKjxurGmVSAzHWGQ/viewform?usp=dialog
-
Aklıma yüksek lisans tezim geldi. Cevapladım, sevap pointlerimi isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 24 Aralık 2024; 16:49:10 > -
ahaha çok zahmetli işler hocam ya, troll cevaplar falan da geliyor, influencerdan etkilense bile etkilenmiyorum diyenler oluyor.. yani özünde çoğunun steroidçi olduğunu da biliyoruz orası başka konu tabii de ne diyelim :D
-
Evet gainerda da işe yarar. Protein kaynağı whey olan her gainerda işe yarayacaktır laktaz enzimi. 100 gramında 5 gram şeker varmış. 1 tablet işini cözer. Bu arada commander gainer tükenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 24 Aralık 2024; 17:58:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam cevapladım anketinizi başarılar dilerim :) yok mu yeni çılgın kampanyalar Commander almaktan sıkıldım yav :D
-
Ben daha çılgınını yapana kadar en çılgını bu 😃
%20 net site indirimi + %50 kod verecek firmalar dm pazarlık edelim ( çerezci leblebi tozu olanlar hariç )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
Hocam ben şu kısımda kaldım "İyzico hesabı açıp önce gıda kampanyasına kayıt oluyoruz.200 tl iade alışverişten hemen sonra iyzico hesabına yatar. Yatan miktarı sanal kart açıp harcayabilirsiniz. Ben tercihen amazondan hediye kartı alıp hesabıma yüklüyorum."
benim şuan iyzico hesabımda gelen cashbackler çekilemez olarak gözüküyor. Sanal kart'a falan da aktaramıyorum. Iyzico sanal kart açtım ona aktaramadım, zaten başka menüde başka kart ta eklettirmiyor. Amazondan hediye kartı alma işlemine daha gelemedim bile yani bunu nasıl yapıyoruz?
-
iyzico içerisinde sanal kart oluştur hocam. o kartın numarasıyla amazondan yada istedğin yerden alışveriş yapabilirsin. iyzico cüzdandaki parayı harcarsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X