Parolapara 200TL iade sorunsuz geldi. Bu şekilde Olimp bile neredeyse uyguna geliyor. |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1782. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Defactofitte 2 kutu Commander Parolapara ile 1536 ya geliyor %15 indirim koduyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 8 Şubat 2025; 18:48:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olimp için 800 tl fena değil gibi
trendyol.com
Olimp Whey Protein 700 gr - Çilek Aroma Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/olimp/whey-protein-700-gr-cilek-aroma-p-2463780?boutiqueId=61&merchantId=124892 -
-
Merhaba kreatinde marka ayırmaya gerek var mı? Defacto fit de mysuplement kreatin kodla baya uyguna geliyor?
Alabilirsin sağlam marka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de defactodan 2 paket mysupp kreatin alacağım da bi ürün daha eklesem kargo olmayacak, bulamadım overthrow mu alsam?
Ek olarak Hiq ürünleri hiq'in kendi sitesinde daha uygun fiyata satılıyor.
Edit: Commander fermented eaa ekledim, antremanda bigjoy bcaa+glut kullanıyorum, bcaa faydasızlığını bilerek, onun yerine denemek istediğim bir üründü. 2 kreatin, 1 eaa 1240'a geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 9 Şubat 2025; 21:45:34 > -
1 paket kreatin daha ekleyebilirsin bozulmaz etmez bi ürün nerdeyse
İndirim kodu neydi
🔥 *Fitness Beslenme* ürünlerinde indirimlere ek %15 İndirim! 🔥
Merhaba DeFactoFIT' li! 👋
*BigJoy, MySupplement, Hardline, HIQ* ve diğer fitness beslenme markalarında geçerli %15 indirim seni bekliyor!
🛒 Kupon Kodu: BJDWOFASF15
Şimdi fırsatı yakalamak için linke tıkla! 👇
Merhaba, parolapara ile ödemeyi nasıl yapıyoruz? Parolapara hesabına para mı yüklememiz gerekiyor?
-
Yinede görevini yerine getiriyor. Daha iyi günlerine
Evet kendi hesabınızdan parolaparaya para göndermelisiniz.
Bu parolapara acaba ne kadar güvenilir ? Bir sıkıntı yaşar mıyız?
tad olarak hiq mi yoksa my supplement mi hocam? midem kaldırmıyor dandik aromayı
-
Hiq hiç kullanmadım ama mysupp bende gitmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. İyzico gibi değil demekki.
-
Konusunu inceleyebilirsiniz. Güvenilir. Para atıp harcama yapıp gelen cashbacki geri çekiyorsunuz güvenilir olsa ne olmasa ne zaten. İçinde para bırakmazsınız en kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99tad olarak hiq mi yoksa my supplement mi hocam? midem kaldırmıyor dandik aromayı
@nuksws_99 Hiq ben de kullanmadım hiç ama aroma olarak en beğenilen yerli marka hiq diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 9 Şubat 2025; 21:22:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X