< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1780. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam core olanda diğerinden 9 kat fazla glisin görünüyor. 1 serviste 3.3 gram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Annem de bundan kullanıyor. Memnunum demişti
Hocam wheylerin amino asit degeri her analizde farklı çıkıyor. O yüzden pek önemli değil amino asit profili. Bununla ilgili güzel bir video var bırakıyorum buraya Supplement Gurmesiyoutube
Whey Protein Alırken BCAA'sına bakmayın !https://www.youtube.com/watch?si=PGsnX8zhAxFu-fgu&v=i__k3kxYx5w&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba gecen sene ara ara bu sene ıse 3 aydır duzenli olarak vucut geliştirme ile uğraşıyorum. 36 yaşındayım magnezyum d vit ve omega3ü kullanmaya özen gösteriyordum Uc aydır da protein tozu ve kreatini de bunların yanına ekledim. Ancak güç anlamında bir türlü istediğim seviyeye gelemedim bir üst ağırlığa geçmekte vücut hep bi nazlı. Bu kullandıklarıma ek olarak tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 ay çok uzun bir süre değil yaşını ve genetiğini de hesaba katman lazım, kendine koyduğun hedef de gerçekçi olmayabilir. Kalorini düzgün alıyorsan önerilecek başka bir şey yok(en azından doğal olarak), boşuna paranı saçma işe yaramayacak ürünlere harcama derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antrenman öncesi rahatsız etmiyorsa mutlaka kahve . Yeterli olmazsa pre workout denemeniz lazım . Benim de yaş 34 , dediğiniz gibi hızlı olmuyor biraz sabır lazım . Detaylı kan değerlerine de baktırmak lazım 2-3 ay aralıklarla .
-
814 ‘e yararlandım. Teşekkürler
814 e çok iyi fiyat bende aldım teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2 defa sipariş verdim 814'ten, bugün ilk kargo gelecek SKT güzel gelirse daha da alacağım bir daha zor bulunur.
-
2027 geldi ama üründen 2-3 kat büyük, daha önce başka kargoda kullanılmış bir koli ile. Nasıl n11 satışı bu anlamadım. Küçük esnaf bile üzerinde başka etiketle göndermiyor.
Üründe de farmatek bandrolü yok normalde kapağın üzerinde bandrol olur
Ekleme: bu mesajdan sonra getiralışveriş/n11 beni aradı, ürün orijinaldir içiniz rahat olsun, isterseniz iade de alırız dedi. İzleniyoruz
Nasıl tespit ediyorlar acaba. Güncel kargo etiketi de görünmüyor fotoğraflarda. Mağazaya soru sor kısmını ss atmıştım oradan buldular heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 7 Şubat 2025; 14:9:53 >
-
-
Sağdan soldan koli bulup kullanıyorlar şaka gibi.
Sizin ürünlerde bandrol var mı?
-
Yok bigjoyda olmuyordu sanırımquote:
Orijinalden alıntı: CordaroneSağdan soldan koli bulup kullanıyorlar şaka gibi.
Sizin ürünlerde bandrol var mı?
Mevcut stoğumdaki tüm Bigjoy ve Mysupplement wheylerde Farmatek Original bandrolü vardı.
-
Sizi aradıklarında sormadınız mı tedariğini kimden yaptıklarını ? Sorun çıkacağını sanmıyorum ama insanın içine kurt düşüyorquote:
Orijinalden alıntı: CordaroneMevcut stoğumdaki tüm Bigjoy ve Mysupplement wheylerde Farmatek Original bandrolü vardı.
Benim direk bigjoy sitesinden aldığım bazı wheylerde de bandrol olmayabiliyordu. Bence çok takılmayın ama bu konuda bigjoya yazarsanız sebebini söylerler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arayan n11'de müşteri temsilcisi, tedarik kısmını bilemez ki. Görevi biz sattıysak sıkıntı yoktur demek.
@Breeking 'in stok daha geniş. Kendi sitesinden alınanlarda da olmayabiliyorsa sıkıntı yok demektir gönül rahatlığıyla içebiliriz
-
Mysupp sitesinden aldığım kreatinlerde bandrol yok.
Ayrıca sahte protein üretecek olsam bigjoydan önce üreteceğim birçok firma olur. Orjinaldir rahat olun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X