Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1781. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.725
Cevap
708
Favori
2.465.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17791780178117821783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam millet ithal malların sahtesine bile para yetiremez artık bigjoyun hardlineın sahtesi yapılmaması için pek bir sebep yok Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

Sıkıntı yokmuş bu ürünlerde

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

SKT'ler de güzel, ben biraz daha sipariş vereceğim. N11 topluca mal çekti bunlardan muhtemelen, alış fiyatı kurtarıyor diye indirimli satıyor. Son zamdan önce zaten kuponla bu civardaydı fıyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 7 Şubat 2025; 15:13:51 >
  • Sitrülin malatı günlük kullanan var mı ? Ben genelde antrenman öncesi alıyorum pek bir fark hissedemedim, günlük kullanımında tam etki verdiğini söyleyenler de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dellobaltino D kullanıcısına yanıt
    Kaç gram kullandınız? Gramajı arttırmayı denediniz mi? Genelde beta alanin ile kombin yapılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dellobaltino D kullanıcısına yanıt
    Sitrülin çok net etki gösteren bir supplement değil, etki hissedememe ihtimali kişiden kişiye göre oldukça fazla. Bunun yanısıra 15 gram(2:1 oran olduğunu düşünerek 10 gram sitrülin hesap ediyorum) civarı almayı da deneyebilirsin ama dediğim gibi mucize bekliyorsan pek umutlanma. Sitrülin günlük kullanımda sertleşme ile ilgili konularda yardımcı olabilir deniyor ama bunlar da yine çok net değil. Haliyle günlük de deneyebilirsin sağlık açısından bir sıkıntı yok, eğer yine bir şey hissetmiyorsan demek ki işine yaramıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

1.5 ölçek atıyorum hocam ortalama 7.5 gr a tekabül ediyor sanırım. Beta alaninle beraber alınca sindirim problemi yaratıyor bende ondan betayı kestim kaşınma hissi de pek hoşuma gitmiyor.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Doğrudur ben de pek bir etki beklemiyorum açıkçası. Düzenli kullanan arkadaşlarım damarlanmada ufak bir miktar artış ve antremanın sonunu daha rahat getirdiklerini söylediler, ben onların aldığından daha az alıyorum belki gramaj farkından da olabilir dediğiniz gibi.

• Merhabalar, günlük yaklaşık olarak 2 buçuk ölçek protein tozu kullanmaktayım.. Son zamlardan sonra protein tozlarının servis fiyatları bayağı artmış durumda, tavuk etini geçmiş, kırmızı et ile yarışır hale gelmiş ne yazık ki..

MAliyetler genel olarak artıyor tabi ama firmalar sanki fiyat artışları konusunda genel olarak sorumsuzca davranmaktalar, memlekette talep olan ürünler aşırı derecede zamlanıyor.

Bugün sporla uğraşan bir kişinin pratik olarak kullandığı pirinç kremasını da buna dahil edebiliriz, supplement satışı yapan tüm firmalar anlaşmış gibi 200-300 Türk lirası fiyat biçilmekte 1 kg pirinç kremasına..

1 kilo fıstık ezmesi bile dünya paralara satılır hale gelmiş..

Fiyatlar bu derece kontrol edilemez halde yükselir ise kaçak içki misali ne kullanacağımızı nasıl besleneceğimizi şaşıracağız, insanlarının talep gösterdiği şeylerin artık çok lüks bir şeymiş gibi gösterilmemesi, keyfe keder bunu yapıyor isen sonuçlarına katlanırsın gibi cezalandırılmaması gerektiğini düşünmekteyim.

• Bigjoy kafamı karıştırdı elimdeki protein stogu az kaldı acaba bigjoy alıp geçsem mi yoksa commander indirimi beklesem mi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuBa2

Bigjoy kafamı karıştırdı elimdeki protein stogu az kaldı acaba bigjoy alıp geçsem mi yoksa commander indirimi beklesem mi bilemedim.

Bi kac kutu ekleme yap bence önlem olarak zaten 30 servislik

• Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

whatsapp hattından geldi dün .

Kupon Kodu: BJDWOFASF15

hiq parolapara ile 1100 civarına geliyor . 1 kutu almayı düşünüyorum

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Bu kod çok iyi oldu.

Her şey ucuza geliyor.  

Hiq 1400 , %15 kupon ve parolapara giyim iadesiyle 990 a gelmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 8 Şubat 2025; 11:29:48 >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

giyimden verir mi diyorsun hocam buna 200 iadeyi

Hardline indiriminde iadeyi giyimden almıştık diye hatırlıyorum hocam. Verir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 8 Şubat 2025; 11:39:58 >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

ben onda parolapara hesabı açmamıştım daha paparadan almıştım iade . deneyip kesin olarak cashback geldiğini teyit eden varsa yazabilirse çok sevinirim , ona göre alacağım ben de

İlk alışveriş indirimi de var 100 tl kombo yaparsin

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

onu kullandım hocam  

Hesap acmadim diyince yanlış anlamisim hocam 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hesap acmadim diyince yanlış anlamisim hocam 😄

valla hocam her ay kullanılabilecek çok ciddi cashbackler varmış , hemen hemen her ay yapılan alışverişler çoğu da . kafadan 1 kutu whey bedava her ay hemen hemen . direkt açtım hesap   ama sipariş kargoya verilmişti iptal etmedim o yüzden o son hardline alışverişini

Parolapara guzel market eczane her ay işime yariyor 3 hesap var guzel oluyor. Arti olarak supplement alırken giyim restoran gibi sektöre saymasi da buyuk avantaj oluyor kuponlara ek olarak

• HIQ dışında şunlar da alınabilir;

Mysupp. whey ve 2 paket ZMA: 1142

200tl parolaparadan gelirse 942 olur.

Benzer şekilde Commander da alınabilir. Kargo bedava olması için yanına ZMA ile.

ZMA ihtiyaç yoksa şunlardan eklenebilir:

Nutrend 1071. 200 gelirse 871

Sipariş verdikten sonra parolapara iade gelip gelmediği yazacağım.

• 
Sayfa: önceki 17791780178117821783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.