Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1804. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.359
Cevap
717
Favori
2.500.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim.

• Güzel kod gelmiş ama kaçırdık maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Protein ocean da lansmana özel coocie li 400 gram protein tozu 399 TL ye düşmüş bide %10 indirim var. Alınır mı sizce?

1500 liraya 64 servis geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeşeKalkan07 kullanıcısına yanıt
    İki kutu aldım. Aroması tadı gayet güzel

• alwan kullanıcısına yanıt

Fiyatı uygun o halde.

Bi sorum daha olacak dişlerimde plak tedavisi uyguluyorum da. Sadece yerken plakları çıkarmam gerek ama sıvı tüketebilirim plaklar varken. Plaklardan ötürü çok fazla yemek yiyemiyorum özellikle ara öğün ve atıştırmalık hiç yiyemiyorum. Çünkü yersem tedavi sürecim uzayacak ve aksayacak.

Kütlemi korumak ve kas eklemek için ara öğün ve atıştırmalık niyetine protein tozu mu, gainer mi ne icmeliyim sizce? Ana hedefim kas kaybını minimuma indirmek çünkü Kuruyemiş bile yiyemiyorum bu plaklar yüzünden.

Alacaksanız önce 1 kutu alın , zaten kargo bedava . Değerlendirme maili geliyor , oradan ürüne yorum yapınca %15 kod veriyor . kalan 3 kutuyu o şekilde alırsanız biraz daha uyguna gelir . aroma güzel

• 3000 civarında dolaşıyordu fiyatları , biraz daha altına sarkmış durumda

• Kampanya dışı olarak

Yeşilmarka kullanan arkadaşlar üründen memnun mu.

Tat, kıvam, karışım olumlu olumsuz olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyuben de merak ediyorum. Burada bir arkadaş yanıtlamıştı ilk zamanlar topaklanma sorunu vardı sonradan çözüldü memnunum diye başka da yazsn olmadı

Ben kullanıyorum hocam, 4 kutu almıştım kampanya döneminde. Alttaki mesajlarda detaylı karşılaştırma ve ürün resimleri var.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159963759

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160351086

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunsun o zaman hocam hazımsızlık ishal vs yapmadı

Evet yapmadı, bir sorun yaşamadım.

Gainer tabii ki daha mantıklı olacaktır. Bu arada bende invisalign kullandım, çıkarıp takması çok kolay. Öğünlerini bu yüzden aksatma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Papel davet kodu kampanyası devam ediyorsa paylaşır mısın hocam. Haberdar ettiğin için sanada faydam olsun.
    Hocam hala ihtiyacınız varsa

ugyPzCmD

Referans Davet kodum, davet kodumla üye olup onaylı hesap yaparsanız, siz 150 TL kazanıyorsunuz, ben ise 50 tl kazanımım oluyor. Papel de anında kazanımlar geliyor. Hepsiburada da %15, 150 TL Max., Trendyol da %15 150 TL Max. ve amazon da %10 100 tl Max. şeklinde daha birçok Platform da kazanım mevcut. Platformların ayrı ayrı getirisi olması ve kazanımların yüksek olması çok cezbedici yoğun bir şekilde papeli kullanıyorum. Şimdiden sorunuz olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carissma06 -- 19 Mart 2025; 22:38:32 >
  • Günaydın arkadaşlar, öğünleri taşımak için kullandığınız termal çanta hakkında öneri alabilir miyim? Teşekkür ederim

• Breeking B kullanıcısına yanıt

hocam tekrardan tavsiyeniz adına teşekkür ediyorum.

bugün ilk kez beta alanin + sitrülin malat aldım antrenman öncesinde ve net diyorum, daha önce antrenman yapmıyormuşum. genel idman sürem uzadığı gibi, çok geç yoruldum ve bazı egzersizlerde ağırlık artışı oldu. gerçekten etkisi net diyebilirim. üstelik düşük karb ve düşük kalorili diyet tarzı beslenmeme rağmen.

• xImR0 kullanıcısına yanıt

Musclecloth termal çanta

• Bendeki protein stoku bitti,güzel bir indirim yok mu faydalanalım

• aydinsukru kullanıcısına yanıt
    Kaç öğün sığıyor hocam?

• Arkadaşlar elimdeki fazla hardline base çikolata 2.3 kilolardan birini aldığım fiyattan çıkarmak istiyorum clear whey alma amacıyla . İhtiyacı olan varsa yardımcı olayım .

• 
Sayfa: önceki 18021803180418051806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.