Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36.289
Cevap
716
Favori
2.496.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 Öğün sıgıyor

• Strong Lab Testo Booster kullanan var mı aramızda ? Daha önce bu tarz ürünleri kullanmadım denemek istiyorum. Pek bir faydası olduğunu da sanmıyorum ama merak işte :) bunun dışında fayda gördüğünüz ürünler oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dellobaltino D kullanıcısına yanıt

Bu tarz ürünler merdiven altı üretiliyor. Hiç bir denetlemeye tabi değiller. Ürünlerin TEG onayı da yok dolayısıyla. İşe yaramayacağı gibi sağlığınızı da bozabilir. Üretenin de satanın da kim olduğu belli olmayan ürünler. Ne yazık ki hb,ty gibi sitelerde satılmaya devam ediyor alenen suç aslında.

Zma, tribulus gibi daha güvenilir ve masum ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.

• @Breekinghocam ben de teşekkür etmek isterim. overthrow'a 5mg sitrülin ekliyorum 3 gündür. Ağırlık da arttırmama rağmen antrenman sürem uzadı. Gücüm arttı, yorulma durumuna direk etkisi oldu gibi hissediyorum. Velhasıl sağolasın.

Edit: Aslında "üç günde 8kilo kas kazandım, su da tuttum" yazmak isterdim ama henüz öyle bir şey olmadı Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 21 Mart 2025; 22:55:16 >
  • SuphiBA S kullanıcısına yanıt
    Genetiğin kötüdür ondan 🫢😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benim vücutta mı bir sıkıntı var yoksa insanlar acayip bir plasebo etkisinde mi anlamış değilim. Prewe 10gram sitrülin ekleyip denediğim de oldu ama en ufak bir fark olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    İlk dönemler bi tık etki etse de bende de aynı şekilde. 15 güne vücut alışıyor rutine dönüyor. Kreatin ve Whey harici kullanım gereksiz demesem de zengin işi. Olsa da olur olmasa da.

Naturel yapan için olmazsa Olmaz

1 Kreatin
    2 Whey

Kalanı fantazi.

Bence de hocam, ilk defa pre-workout Po Bear indirimdeyken denemek için aldım. Fazla kafein çarpıntı yapabiliyor, bu yüzden hep yarım ölçek kullandım. Nadiren 1-2 kez tam ölçek de denedim. Son üç gündür yoğunluktan dolayı kullanmadığımı spordan sonra fark ettim ve performansımda hiçbir değişiklik olmadı.

Benim görüşüm, pre-workout'lar en fazla insanı moda sokmaya yardımcı oluyor ve bunda da başrolü kafein oynuyor olabilir. Kimseyi 80 kg bench yaparken 90 kg’a çıkarmaz diye düşünüyorum.

Bir de sağlık boyutu var. Bu kadar fazla maddeyi aynı anda vücuda almak ne kadar sağlıklıdır, onu da bir uzmana danışmak gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 21 Mart 2025; 23:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Kreatin mükemmel bir icat gerçekten, tabi bu değeri anlaşılınca sakız parasına satılırken baya bir pahalandı ama en azından hala alınabilir seviyede. Bahsettiğin iki supplement harici hiçbiri parasına değmiyor zaten, bunu ben de garanti ediyorum.

Katılıyorum. Bu pre-w, karnitin vb ürünler benim gibi yeni-orta sporculara motivasyon sağlıyor daha çok. Hacim arttıkça etkisi de azalıyordur muhtemel. Temelde kreatin ve whey yeter.

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kafein koymasalar muhtemelen meyvesuyundan hallice bir etkisi olur. Beta alanin de ekliyorlar karıncalanma falan yapıp insanlara çalışıyormuş hissi yaratsın diye ama karıncalanmanın olması gücü veya enerjiyi etkilediğinin kanıtı değil. Yine de etkisi olduğu insanlar vardır ama bende prewler pek işe yaramadı şu ana kadar, o yüzden prew aldım enerjim bitmiyor diyenleri anlayamıyorum.

Beta alaninin bendeki kesin etkisi tükenise daha gec gitme ve idman suresinin uzamasi. Citrulline, malatla kombinlenince bi tik enerjik hissettiriyor ama bendeki asıl olayı pump. Tabi 3 4 gr arjinin ile komboluyorum. Kişiden kisiye etkiler değişir bence. Mesela ben idman öncesi 2 3 gram sodyum da alıyorum. Bu bile bazi seyleri değiştirebilir. Markadan markaya da etki degisiyor deneyimlerime gore, neden bilmiyorum ama.. Sonuc olarak bende etkisi kesin olan 4 madde betalanin kafein citrulline ve arjinin. Bunlar olmasa da olur ama bu sporu artık zevkine yapan birisi olarak bunları kullanmak işi daha eglenceli kılıyor😀

• Genelde pre-w haftada 1 yada 2 haftada 1 alıyorum. Son setin son tekrarını bir tık daha rahat çıkarmamı sağlıyor. Verdiğim paraya değer mi o biraz tartışılır. Ancak özellikle antremana gitmeye zorlandığımda kararsız kaldığımda beta alanin kaşındırma etkisini kullanıyorum. Pre'yi alınca mecburen gidiyorum. Çünkü gitmezsem evde kaşınıp duruyorum.

Diğer yandan kullandığım termojenikler daha çok terlettiği için koşu antremanlarını daha uzun süre yapabiliyorum. Bunları tamamen fizyolojik olarak değilde psikolojik olarak kendimi motivasyon ediyorum.

hocam etkisini merak ettiğimden pre workout aldım,normalde spordan önce türk kahvesi içerdim spora öyle giderdim.Düzenli olarak spor öncesi pre almaya başladım kutu bitecek ama hiçbir fark göremedim. Bana göre de bir faydası yok.

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt
    Markadan markaya değişir bu. Bende comm 1.5 ölçekte çalışırken, lansman marka 2.5 ölçekte çalışıyor. Hacim ve vücudun alışkanlık düzeyi de önemli bunda.

Pre w katkısı iş çıkışı yorgunluk uyku hissini kafein ile yok ediyor. Ama 80 basan adam 100 bastım derse gülerim ona. Ruhen ve fizikten motive ediyor güç artışı olduğuna vs inanmıyorum.

hocam benzeri çok ürün kullandım. plasebo değil. kaldı ki plasebo da olsa etki etkidir :) aracı bu ürünler beni istediğime ulaştırdıktan ve sağlığıma da zararı olmadıktan sonra sonuca bakarım. sonuç müspetse olumlu yorumlarım.

Hocam kasım aralık ayında kampanyadan aldım Commander , yeni kullanıyorum bence bir fark yok. 1 ölçek atıyorum dediğin gibi 1.5 ölçek denerim. (Boy 180 kg 87)

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Over throw tek başına bende de motivasyon dışı etki göstermedi. Sitrülin ekleyince antreman sürem uzadı, bir miktar ağırlık da arttı. Bu artışı mevcut ağırlıklarımın düşük olmasına bağlayabiliriz (Ör bench 60 tan 70e çıktı son sette, 100+ ile bench yapan adamı etkileyemiyordur demek istiyorum). Ek olarak bendeki bu etki sitrüline yeni başladığım için (geçici) olabilir. Ama memnunum tabii.

Diğer yandan işin bir de kafein kısmı var pozitif etki gösteren (hemen hepimizin bildiği gibi).

hocam citrüline'e ara vermiştim bu hafta tekrar aldım ,onu da ekleyerek deneyeceğim.Bende etki olarak (güç artışı vs) en iyisi creatine sağladı.Ona da ara verdim ,bu aydan sonra tekrar creatine başlayacağım.Kas hacmi,kilo artışı,ağırlık artışı creatine'de çok iyiydi

• kombra K kullanıcısına yanıt
    Bu kaşıntı hissiyatı bende gitti. Uzun bir ara verdim bende etkisini göstermiyor diye. Onun yerine antrenmana gitmeden bigjoy gainer a creatin ekleyip gidiyorum. İçinde azda olsa kafein vs de var. Prew almış gibi antrenmanı çıkarıyorum, eksikliğini şu an için hissetmedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.