Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.289
Cevap
716
Favori
2.496.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3kya sıfır açılmamış 4 kiloluk hardline buldum 2 aylık stoğum daha var ama fiyat çok uygun geldi sizce alayım mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loweherzz L kullanıcısına yanıt
    Düşünme al. Düşünürsen de al. İki türlü de al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolarla dış güçler oynuyor arkadaşlar. Pek duracak gibi değil malum olaylardan. Supplement piyasasını benden iyi biliyorsunuz artık 2 senedir yazıyorum. Tüm hammaddeler plastik kaplar ürünün üzerinde ki jelatin hepsi dölar veya yuro ile alınıyor. Yerli wpc80 iyi firma da 11 dolar(KG) güncel. Orta firma da 10 dolar.

Hammaddeci dolar bazında zam yapmasa dahi( ki emin olun yapar 1 ay sonra buraya 12 dolar oldu diye yazarım firma da piyasaya göre gard alıyor). 10 dolar üzerinden bile dün 340 tl olan hammadde şu an 380 tl.

2 3 5 aylık stok bişe değil bende 2 senelik stok var. Bugün aldığın herşey ucuz yarın zamlı alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 22 Mart 2025; 15:12:59 >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

Saç ekimi yaptırdım. Çokda güzel saçlarım çıktı. Kreatin saç döküyor diyorlar dogrumudur kullansammı bilemedim? 3 aydir düzenli spor yapıyorum. Her gün sadece protein tozu içiyorum. 4 set yaparken son sete doğru ağırlık azaltıyorum gücüm tükeniyor. Spor öncesi 1 çay kaşığı kahve içiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 22 Mart 2025; 15:12:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    Kesin yapar diyemem ama genetikte varsa tetikliyor. Ben kullanmazdım

hocam bende tepe seyrek,creatine kullandığım dönemlerde saç gelişmesi yavaşlıyor-uzamıyor daha seyrek duruyor.Bıraktıktan bir kaç ay sonra kısmen toparlanıyor.Bende bu yüzden çok sık kullanmıyorum. (alpecin doppel effekt şampuan kullanıyorum kesinlikle faydası var,genetik dökülme varsa tavsiye ederim)

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Aldım kral servis başı 22,5 şuan en boş markalardan bile ucuza geldi

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

Şampuan link alabilir miyiz ? Bu arada kreatin saç döküyor,genetik dökülme varsa accayip hızlandırıyor dökülmeyi yani.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

Hocam ben arada Almanya dan getirtiyorum 5-6 EURO fiyatı var. Gratis kampanya yaptığında orada da uygun oluyor ama normalde 200 ml 500-600 tl.(en etkili rengi bu, 250 ml olan çeşidi bende kepek yaptığı için bir daha almadım)

• Saçlar önemli, o halde creatinden feragat etmeliyim. Onun yerine L carnitine + 1 kaşık kahve spor öncesi atıyım, artık olduğu kadar diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 23 Mart 2025; 11:26:57 >
    Hocam dökme değilde geç uzama -gelişmeme gibi geliyor bana. Bıraktıktan sonra saç toparlıyor.

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

DHT artışı oluyorsa ve saç kökünüz duyarlıysa beslenmesi azalıp zayıflıyor olabilir. Başka birinin saç kökü daha duyarlıysa tamamen de dökebilir. Genetik şans.

• Kaynaklar aksini söylese de creatin benim saçları da döktü. Bu kadar insan yanılıyor olamaz.
    Kullanmıyorken pek dökülme sorunum yoktu, şimdi tepe ve yanlarda ciddi açılma var. Minoxidille toparlama çalışıyorum.
    Kreatini de bırakmadım valla atın ölümü arpadan olsun ne de olsa dökülecek. Günde 5gr değil 3gr kullanıyorum. Kullanmayınca antremandan randıman alamıyorum.

• Genetik saç dökülmesi yaşıyorum, creatin kullandığım dönemlerde inanılmaz azdırıp daha fazla döktüğünü cayır cayır hissettim, kreatini bırakınca 6 ay içerisinde bir ince toparlanıyor sonra tekrar kullanınca tekrar accayip azdırıyor dökülmeyi.

• arkadaşlar günaydın. yurtdışından supplement alabileceğimiz, türkiye'ye teslimatı olan güvenilir bir site önerebilir misiniz? örneğin amazon şuan türkiye'ye gönderi sağlayamıyor. Jarrow Formula'sın Ashwagandha adlı ürününü denemek istiyorum. ülkemizde tedarikçisi yok denecek kadar az ve 120 kapsül ürüne 3-4 bin tl gibi korkunç fiyatlar çekiyorlar ki bunların da orijinal ürün oldukları muamma.

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maietnigri -- 23 Mart 2025; 10:18:22 >

• maietnigri M kullanıcısına yanıt
    Bende araştırdım bulamadım getiren var mı acaba

• maietnigri M kullanıcısına yanıt

iHerb vardı o da gümrük limitlerinden dolayı siparişi kapadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 23 Mart 2025; 14:54:11 >
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    Hocam üstte de yazmıştım alpecin şampuan kullanıyorum dökülmeyi ciddi azaltıyor, şaç toparlanıyor. Creatine kullanırken saçta tepede gelişmeme gibi bir görüntü vardı. Bıraktıktan sonra toparlandı. Creatine çok fayda sağladı ama bu sebepten kullanmaya ara verdim.

• Swiss Nutrition olarak seni tekrar aramızda görmekten çok mutlu olucaz! Sizlere özenle hazırlanmış lezzetli ürünlerimizi sunmak için buradayız.
    Sizi tekrar hoş geldin hediyesi olarak %20 indirimle karşılıyoruz.
    Daha fazla indirim kazanmak için sipariş verebilirsiniz. Ayrıca, 900 TL üzerinde kargo ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
    SN4WU8FKAQFC
    Kullanan olursa diye bıraktım.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Firma sahiplerinden birisi mi değil mi bilmiyorum ama Hiq ajanı vardı bir ara forumda açığa çıkarmıştı forumdakiler, o günden beri forumda pek sevilmiyor zaten bu marka. Fiyat olarak rekabetçi bir yapıda olmadığı için zaten bir değeri yok benim açımdan ama böyle bir paylaşım da doğruysa(sahibiyse) iyice karşı bir tutum sergileyebiliriz.

Edit: Ajan dediğim kişi Torq firması içinmiş yanlış hatırlamışım, sürekli Hiq öven başka birisi vardı onunla karıştırmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 25 Mart 2025; 13:1:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.