Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onur.ozturk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.235
Cevap
714
Favori
2.494.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çekin parayı 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • defactofit > SUPPLEMENT10

• Arkadaşlar iyzico kampanyası bitmişmi, kampanyalı markalar arasında commander göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 29 Mart 2025; 18:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terzi.txt kullanıcısına yanıt

Hocam, Kod+iyizico+parolapara kombosunu biraz açabilir misiniz? Nasıl yaparız bu komboyu?

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    31 ine kadar devam ediyormuş sorun yok az önce aldık

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Cektim hocam birakilir mi hic 😂😂

• dangerous kullanıcısına yanıt
    Hocam sirasiyla anlatmaya calisayim.

1. iyizico uygulamasini indirin, hesap olusturun, hesap/kimlik dogrulamalarinin hepsini yapin. (Hesap varsa 2. adimdan baslayin)
    2. Kartlar bolumunden sanal kart olusturun.
    3. Kampanyalar kismindan bahar kampanyasina katilin. (Yeni hesapsa, ilk alisveris kampanyasina da katilin. (Bahar kampanyasi 500₺, ilk alisveris 300₺ iade yapmasi icin.)
    4. Parolapara uygulamasini indirin, hesap olusturun, hesap/kimlik dogrulamalarinin hepsini yapin. (Hesap varsa 4. adimdan devam edin)
    5. Parolacard bolumunden sanal kart olusturun.
    6. Parolapara hesabiniza yapacaginiz odeme kadar para yatirin. (3’lu paket icin 2570,33₺)
    7. Commander sitesinden avantajli paketler bolumunden 3’lu paketi sepete ekleyin.
    8. Sepette paylasilan indirim kodunu girin.
    9. İyizico ile odeme secin ve iyizico odeme ekraninda parolapara sanal kartinizin bilgilerini girin ve odeme yapin.
    10. Odeme yaptiktan sonra parolapara 400+250₺ cashback verecek. Bunu hesabiniza geri aktarabilirsiniz.
    11. İyizico hesabiniza 500₺ iade gelecek (yeni hesaplara +300₺ daha geliyor) bu bakiyeyi hesaba geri aktaramazsiniz ama sanal kartla her yerde harcayabilirsiniz. Ben amazondan hediye karti almayi tercih ediyorum.

Sonuc olarak 3521₺ olan paket:
    İndirim kodu+iyizico+parolapara = 2570-800-650 =1120₺

Commander gruptan ayrıldı 😅

Ürünü maliyetinden daha uyguna getirmişsin hocam bu konuda kefil olabilirim aldığın fiyat maliyeti değil.

Bu grubun bu kombolarına bayılıyorum 1 cüzdan uygulaması daha olsa 500 tl düşürecekmişsin 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam çok teşekkür ederim. Epey zahmet vermişsin. Sağ olasın.

Vay vay vay vay vay hocam sen ne yaptın ya. Ağzım açık okudum. Böyle bi fiyat olamaz. Tebrikler.

İşte görmek istediğimiz Donanımhaber ölücüsü paylaşımları, eline sağlık hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zaman sonra tekrar supplement kullanmaya başladım. Eskiye göre yerli marka sayısı 10 katına fazla çıkmış. Örnegin asagıda commander kampanyası vs paylasılmıs. Bu marka nasıldır? Analiz raporlarını vs gönderiyormuş. Bunların dogrulugunu test ettiren oldu mu? Bu marka için herhangi kötü bir haber oldu mu?

• alwan kullanıcısına yanıt
    Commander rüştünü ispat etmiş bir yerli girişim. Kısa sürede önemli ölçüde güven kazandılar. Her seride kalite artarak ilerledi. Güvenilirlik açısından sorun yok. Biraz butik bir marka diğer markalara göre. Az ama kaliteli ürün yapıyorlar.

Aynı şekilde Hardline,Bigjoy,Mysupp,Nutrade,Hiq markaları da güvenilir yerli markalar. Burdaki bir çok kişi bu markaları denemiş ve kalitesine kefil olurlar.

Bunlar dışında kalan yerli markalar şaibeli durumda. Kimse gözü kapalı öneremez.

Mesela en meşhur ‘okyanus’ diye bi marka var. Mahalle arası bakkallarda bile satılıyor artık. Millet ucuz diye alıyor ama kimse kefil olamaz sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Mart 2025; 23:13:47 >
    Bahar kampanyası bende görünmüyor, bitti mi acaba?

• alwan kullanıcısına yanıt
    Hocam commander, turkiyenin en büyük uretim tesisinde bigjoyla beraber üretiliyor. Benim guvenme sebebim bu olmuştu. Sizede araştırmanızı tavsiye ederim. Üretim yapan tesis mirfirmaya ait. Avrupa standartlarında ve büyüklüğünde bir uretim merkezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 29 Mart 2025; 23:25:52 >
  • bu iyzicoda para var sanal karta para yükledim oradan alayım diye 2570 tl kaldı öyle kullandırmıyor bana, hesap doğrulama yapamıyorum sürekli hata veriyor bu nedir arkadaş [sm=s20.gif

Edit; parolapara ile aldım şimdilik iyzico dan gelen 500 askıda fiziki karta başvurdum o şekilde onaylayıp komboyu tamamlayacağım umarım, teşekkürler hocam @terzi.txt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 30 Mart 2025; 0:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi kombolu şekilde 3 lü paketi satın aldım, çok uyguna geldi

Hocam bu nasıl bir ulti , kritik hasar vermişsin ekstra

• Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.

Ziyaretlerde baklava ikram edilirse uzak duruyoruz. Bitter çikolata ikram edilirse yiyebilirsiniz.

Sorana Cut yapıyorum dersiniz 🍫😊

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Baklavanın kilosu olmuş 1500 lira. Reddedilemeyecek kadar pahalı. Gömün gençler acımayın. 🤑

• 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.