Bende uygulama kuruluydu, ayni hatayı verdi tamam deyince sifre giris ekranina yonlendirdi geri giris yaptim, bi daha deneyin olmadi yada baska bi cihazda deneyin olmadi sistemsel guncelleme olabilir bugun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1809. sayfa)

-
-
Commander Whey aldım bende.. Bu gofretli olanı ilk başlarda güzel gelmemişti (hatta olumsuz eleşirmiştim) ama sonradan tadı baya hoşuma gitti. Genelde gittikçe bayar whey aroması ama bu gittikçe güelleşti.
Hiq nutrition bundan sonra bitmiştir benim için. (gitsinler espresso laba sahipleri)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 28 Mart 2025; 22:51:21 > -
commander alacaklara brownie ve bisküviden uzak durmalarını tavsiye ederim. gofret güzel, çilek denemek lazım.
wpc70 brownie harikaydı, wpc80de resmen kakao yok, aromada yok, bisküvi wpc70 hiç almadım ama wpc80 tadı kötü.
-
Bana da Brownie Çikolata başta kötü gelmişti daha sonra alışıyorsun. Çikolatalı Gofret elimde vardı. Ama hiç kullanmamıştım. Kampanyadan sipariş vereceğim için tadına bakıp ona göre sipariş listeme ekleyeyim diye açtım, ancak bir bisküvi olmasa da tadı fena değil. 3 bisküvi alıyorsam 1 tane gofret alırım.
Benim içinde Hiq nutrition bitmiştir.
-
Commander da herkesin en çok beğendiği aroma biskuvi oysaki.. Damak zevki çok değişken. Herkesin damak tadı çok başka.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Commander bisküviye sarılıp uyuyan adamlar tanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Commander bisküvi
Hardline whey 3 matrix çikolata aroma olarak bunlar rakipleri arasından en iyileridir
Hiq Nutrition zaten gereksiz pahalıydı son paylaşımları tamamen gözümde bitirmiştir
valla ürünler parasını hakedecek kalitede ama benim için de bitmiştir . bugün de indirim yapmışlar . boykot anında işe yaramış . beter olurlar inşallah
-
Sinan hocam po veya hiq harici clear whey satan var mı? Nerden almayı düşünüyon😀
Buyrun benim🥰😅
Clear hammaddesi wpi90 mı? Wpi90 25 dolar şu an KG. Alırken buna dikkat edin. 25 dolara hemen hemen kendi fiyatı kadar da maliyet koyun. Maliyet koyduktan sonra ben bu ürünü kaçtan satsam eve ekmek götürürüm diyip kendinizce bi kar marjı ekleyin. Aldığınız fiyatı ona göre hesaplarınız gerçek wpi90 mı diye.
Öyle bir sektör ki yarın Commandere wpi90 mal üret desem 1 haftada üretip satışa hazır halde getirebilirler. Ama içinde gerçekten wpi90 olur mu muamma.( Markayı farazi olarak yazdım)
Ben inanmıyorum gerçekten wpi90 doldurulduğuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 29 Mart 2025; 0:29:25 >
yok hocam , elimdekiler bi süre idare eder . kampanya denk geldiğinde po dan alırım . bugün antrenmandan sonra denedim po yu gayet iyiydi . formu köpürmesi vs birebir aynı hiq ile . en kötü durumda , yağ şeker oranı en düşük izole hangisiyse onu içerim . ki yavaş yavaş düzeliyor midem de bağırsağım da . sürekli clear içmem inşallah . bu arada ben nutrendimi açmamıştım ama sayende tadına bakmış oldum inanılmaz iyi aroma . düz çikolata hardline ile kapışırmış . eski iyi seri bisküvili commander kutusunda da hala buram buram bisküvi kokuyor :D
-
ikisi de belirtmiyor ama hiq oranı %83 gibi . wpi85 kullanıyor olabilirler . ocean oranı %87 . muhtemelen wpi90 , volacdan alıyorlarmış .
-
Hahahaha sonuna patladım🤣🤣
Kod+iyizico+parolapara kombosuyla stok doldurduk yine şükür. Parolapara ilk alisveris olmamasina ragmen 400+250 cashback verdi. Kutu başı 473 tele. Havlusu, shakerı, protein bari vs hesap edersek zamlardan once stokladigimiz fiyattan da ucuza almis oldum. Ayagina tas degmesin @HK-416
Parolaparadan daha önce ne zaman alışveriş yapmıştınız hocam
İyi sporlar da kullan hocam.
Bir onceki kod paylasildigi zaman hocam. 27 Aralik.
Teşekkürler hocam bi deneyeceğiz artık 😄
Valla hocam bende ya tutarsa diye denedim de ogrendim. İns geri istemezler fjdjfjd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X