< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1812. sayfa)

-
-
10-15 dk önce alışveriş yaptım 500tl verdi. ( gündüz kampanyaya katıl butonuna tıklamıştım ama )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 31 Mart 2025; 22:6:54 > -
Parolapara kozmetige mi sokuyor defactofiti? Nerden cashback veriyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Giyim olması lazım hocam. 100 lira geldi 2100 civari alışverişe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de yeni aldım, iyzico 500, parolapara 250 verdi(ilk işlem cashbackleri olmadan).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben parolarapara 650 aldım iyzico 500 askıda kaldı onunda alıcam ama, sanırım ya kotası vardı ya da ayıktı adamlar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yeni iyzico 'dan 500 TL aldım. Ama bir türlü parolarapara 'dan iyzicoya bakiye yükleyemedim.
-
Parolaparadan iyzico ya bakiye yüklemeyeceksiniz. Parolaparadan sanal kart oluşturup içine alışveriş tutarı kadar TL yükleyip, alışveriş esnasında iyzico ile öde seçeneğine girip iyzico ile öderken bu sanal kartın bilgilerini kullanacaksınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 18 dk kaldı 3 arkadaşa daha faydalandırdık. Şaka gibi fiyatlar oldu. Ürünlerin 3 yıllık SKT leri varmış stok yapabilen olduysa iyi fırsat bu enflasyonda.
-
Son adımda hata yapmışım teşekkürler şimdi tekrar sipariş verdim.
-
İyzico 1 Nisan gün sonuna kadar devam ediyor. Parolapara kampanyaları da uzadı.
Son ödeme adımıda iyzico tel no konusunda hata yapmışım ve iyzico ya katıldığım tel no ile işlem yapmış olmadım. Bu nedenle kampanyaya katılmadan sipariş geçtim. Yarın arayacağım iptal ettirip tekrar faydalanmak istiyorum
Sipariş No yazın iptal ettireyim. Bayram dönüşü yoğun olur ulaşamayabilirsin
Çok teşekkür ederim, yazdım özelden. Vaktimiz var yarın Ekstra sıparis de vereceğim inş para bir yatsında :)
6 kutu commander ve 1 kutu ssn ile kampanyamı bitiriyorum 😀 haber veren herkese teşekkürler,sağlam kampanya oldu💪
İyzico dan 500 geldi, ancak ilk sipariş için 300 gelemedi, geç mi geliyor yoksa ilk sipariş için kampanyaya mi katılmak lazım Dı
3521 tl lik paket %20 indirim kodu ile 2800tl ye geliyor, 2570 nasıl olacak? Ben nerde hata yapıyorum?
Alıntı yaptım buyrun : iyzico ilk sipariş 300 gelmedi bana bilginize.
Hocam sirasiyla anlatmaya calisayim.
1. iyizico uygulamasini indirin, hesap olusturun, hesap/kimlik dogrulamalarinin hepsini yapin. (Hesap varsa 2. adimdan baslayin)
2. Kartlar bolumunden sanal kart olusturun.
3. Kampanyalar kismindan bahar kampanyasina katilin. (Yeni hesapsa, ilk alisveris kampanyasina da katilin. (Bahar kampanyasi 500も, ilk alisveris 300 iade yapmasi icin.)
4. Parolapara uygulamasini indirin, hesap olusturun, hesap/kimlik dogrulamalarinin hepsini yapin. (Hesap varsa 4. adimdan devam edin)
5. Parolacard bolumunden sanal kart olusturun.
6. Parolapara hesabiniza yapacaginiz odeme kadar para yatirin. (3'lu paket icin 2570,33も)
7. Commander sitesinden avantajli paketler bolumunden 3'lu paketi sepete ekleyin.
8. Sepette paylasilan indirim kodunu girin.
9. İyizico ile odeme secin ve iyizico odeme ekraninda parolapara sanal kartinizin bilgilerini girin ve odeme yapin.
10. Odeme yaptiktan sonra parolapara 400+250も cashback verecek. Bunu hesabiniza geri aktarabilirsiniz.
11. İyizico hesabiniza 500 iade gelecek (yeni hesaplara +300 daha geliyor) bu bakiyeyi hesaba geri aktaramazsiniz ama sanal kartla her yerde harcayabilirsiniz. Ben amazondan hediye karti almayi tercih ediyorum.
Sonuc olarak 3521も olan paket:
İndirim kodu+iyizico+parolapara = 2570-800-650 =1120も
Kod :X7WVVGCC5705
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam mesajları okumamışsın tam, sitesindeki bayram kodunu kullanmıyoruz, yukarıda HK416 hocamızın verdiği %27lik kod var onu kullan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu iyzico ve parolapara ile commander yerine protein ocean dan lansmandaki protein tozunu alınca 1250 tlye 128 servis düşüyor.
Commander de 1120 tlye 90 servis düşüyor. Protein ocean daha mantıklı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeşeKalkan07 -- 1 Nisan 2025; 14:11:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X