proteinocean da iyzico ile ödeme yok diye biliyorum. |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1813. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeşeKalkan07Arkadaşlar bu iyzico ve parolapara ile commander yerine protein ocean dan lansmandaki protein tozunu alınca 1250 tlye 128 servis düşüyor.
Commander de 1120 tlye 90 servis düşüyor. Protein ocean daha mantıklı değil mi?
İyi de oceanda iyzico ile ödemeyi nasıl yapacaksın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyzico yok po da . Ayrıca servis hesabı yanıltır hocam, oceanda 25 gram servis . O yüzden fiyat olarak çok fark yok .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Iyzico 300 TL bitmiş bilginiz olsun. Sadece 500 veriyor kampanya bitmiş dün :(
İyzico olmadığını bilmiyordum :(
Kodu görmedim, birdaha bakayım, teşekkürler
Reflex markasının creatini elimde var ama skt si 9 ay geçmiş. Ne yapmalıyım sizce 1 2 aydır tüketiyorum hiç sorun yaşamadım. Faydasını gördüm mü bilmiyorum ama sorun yaşamadığımı biliyorum 😂 kullanmaya devam etmeli miyim?
Sizin matematik komple hatalı. Iyzico olmamasını geçtim biri servis 25 gr biri servis 30 gr. Arada 4 gr da protein farkı var.
Bu servis mantığıyla commanderi de 4/3 ölçek kullanmanız lazım öyle hesaplayın.
Kreatini kullanabilirsiniz mide ekşimesi ishal vs yapmazsa. Stt çok mühim değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 1 Nisan 2025; 14:35:11 >
Evet baya Bi saçmalamışım ben 😂 hocam benim commander protein tozunda siyah plastik gibi şeyler çıktı ondan dolayı biraz güvenim sarsildi yoksa tadı vs gayet güzel. Halen de içiyorum.Şimdi markayı kötülemek gibi olmasın. Bir kere denk geldi zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeşeKalkan07 -- 1 Nisan 2025; 14:36:59 >
Benim de arjininden çıktı firma sahibine ilettim direkt olarak . Plastik parçası o kapaktan düşüyor yüksek ihtimalle içiniz rahat olsun el değmeden dolduruluyor %100 steril ürün.
Teşekkür ederim hocam. Bide bende skt si geçmiş creatin var 9 ay geçmiş. Kullanıyorum bir sorun yaşamadım da kullanmaya devam etmeli miyim? Etmeyeceksem commander creatin mi almalıyım sizce?
Creatin bilindik herhangi bir markadan alabilirsiniz hepsi aynı. Commanderde uyguna geliyorsa alın stokluk.
Diğer soruya gelince kullanın ishal kusma vs yapmıyorsa sağlamdır etki verir
Optimum Gold Standard Trendyol da 1375₺ ken A101 de 890 a satılıyor. Menşei de İngiltere. Tavsiye ederseniz bi iki tane daha alacam. Çalışan arkadaş 2 senedir burdayım ilk defa geldi bi daha gelmez dedi.
Kac gramı
465 gr 15 servis
Amazon'da satılan 2.26kg çikolatalı versiyonu servis başına 5 tl daha ucuza geliyor, ara ara 3800 civarına düşüyor. Kurabiye ve krema şu an 3800 TL.
amazon
ON Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Kurabiye ve Krema Aromalı 2.27kg 71 Servishttps://www.amazon.com.tr/Optimum-Nutrition-Standard-Kurabiye-Aromal%C4%B1/dp/B07Q28D21L -
-
Eve yağ un şeker alacağı karta gitmiş a101 den pıroteyin tozu almış te Allahım ne olacak bu çocuğun hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 1 Nisan 2025; 18:41:31 >
Hangi şubeden buldun hocam
Evli cocuklu olmayınca böyle rahat oluyosun işte😅 alsam alsam et alırdım ama onuda a101 den almıyorum hem pahalı hem bayat.. bence doğru tercih yoksa abur cubura gidecekti 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X