Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36.289
Cevap
716
Favori
2.496.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18111812181318141815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanka konumunu atayım sana istiyosan son 2 tane kalmış ellerinde. Raflarda tutmuyolarmis çalınıyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 1 Nisan 2025; 19:0:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur valla uzak değilse uğrarım yarın

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

a101 sayfasında hangi mağazalarda olduğu görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless coward kullanıcısına yanıt

bu daha mı ekonomik oluyor?

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç kere buna güvenip gittim daha siftah olmadı , yine de gösterdiği mağazaları bi kontrol edeyim perşembe günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 1 Nisan 2025; 21:11:23 >
  • Yulaf tavsiyesi olan var mı? Lifalif falan uçmuş. Kapadokkia alıyordum. O da şu an kilosu 50 liraya geliyor. Uygun ne olabilir diye bakınıyorum. Market veya online önerisi olan varsa sevinirim 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt

Ölçek başı daha uygun evet.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Amazondan en son 4 al 3 öde ile kilosu 50 civarına denk getirmiştim lifalifi . Geçenlerde de şok markette kasa arkasında 65 liraya düşüyordu sanırım 950 gram olan .

Lifalif şart değil aslında pahalı biraz da o bayagıdır almıyorum 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Bi kaç kere unnamed aldım trendyol vs den ama lifalif gibi akmıyor biraz zor yumuşuyordu . Ondan çok macera aramıyorum 😅 bimdeki performans da fena değil ince öğütülmüş olanı ama kilo fiyatı yüksek kalıyor yine de

Ben protein barda ureten fitnutin seed n grains marka olanını almıştım, yulafta ucuza kacmamak lazım. Çöp filan çıkıyor içinden ayrıca tadı acı.. yulafda marka kesinlikle önemli.

• Pazarama da 300/125 ilk siparişe özel var. Yeni mail ve sanal kart ile alınabilir ihtiyaç varsa

• ben lifalif ve gevrek almıştım hepsinin tarihi 6,7 ay geçmiş. sabahları süt ve yumurta haşlamasıyla karıştırıp yiyorum ya... inşallah bişey olmaz

• Her sabah fellasın granolasından 100 gr kadar yiyorum. Tadı çok iyi ama doğrumu yapıyorum. (Yanında 3 yumurta, lor peyniri, 2 ceviz ve her uyandığımda 1 ölçek protein tozu) Hedefim yağ yakıp kas yapmak. Günlük yaklaşık 2bin kalori 150gr kadarda protein alıyorum. Her sabah fellas granola tüketmemde bir sıkıntı olurm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YawuzS -- 1 Nisan 2025; 22:4:3 >
  • YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    Uyanınca aç karnına protein tozu uygulayan çok az kişi var ama gerçekten çok etkili.

Genellikle akşam idmana gidiyoruz hepimiz iş dolayısıyla. Mesela benim saat olarak 21-23 antrenmanlar genelde. Spordan sonra protein tozu çerez yulaf vs yiyip uyuyoruz saat itibariyle ana yemek yiyemeyeceğimiz için. Sabah uyandığımız da o kasların besin isteğini protein tozu ile doldurmak mantıklı hareket.

Soruna gelince tüket hocam ben her sabah cicibebe yiyorum

• HK-416 kullanıcısına yanıt

yulafı sade alıp damağıma uygun hale getiremedim artık çare fellas granola diyelim 😊 Cicibebeyi duymamıştım bende bi araştırayım.

Yeme hocam cicibebe pis beslenme o. Pirinç unu dene o daha temiz

• antrenmanda dumbbell kullanırken ellerim acıyor küçük nasır toplanmaları oluştu. eldiven kullanmak istiyorum tavsiyeniz var mı?

• fearless coward kullanıcısına yanıt
    1 ölçek 200 250 ml soğuk sütle bildiğin fıstıklı dondurma eriyince nasıl lezzetli oluyorsa öyle güzel olmuş. Antep fıstığı tadı ayrı dondurma tadı ayrı geliyo. Kaliteli bir antep fıstıklı dondurma tadı var. 10/10

1 ölçek 200 250 suyla sadece antep fıstığı tadı geliyo çoğunlukla. 7/10.
    Ama sütle kusursuz olmuş. Bence suylada 9 10 puan veren çıkacaktır ben sütten hemen sonra suyla yapıp içince biraz seçici yorumladım.

İnce öğütülmüş sade yulaf + süt + protein tozu, sütü çok koyup da çok sütlü olmasın, iyice karıştırın 10-15 dk bekletin muhteşem oluyor. Commander browni ile yapiyorum severek yiyorum.

• 
Sayfa: önceki 18111812181318141815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.