Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Eldarionv2 , Eldarionv2 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.428
Cevap
707
Favori
2.452.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

Gecen sene ucuz ucuz sporena dan aliyorduk kapanmasi kotu oldu

60 lira indirim çeki 110 tlye ultimate prostar, 30 liraya gaspari bcaa ve aminomax

yılın fırsatıydı resmen :)

Aynen ultimate prostardan bende almistim sanirim 150ye de weider premium almistim kapanacagini bilseydim evi protein deposu yapardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende spora yenı basladım gercı oncesınde ıkı defa daaha ıkıser aylık spora baslangıcım var zamnla bende bı kac urun ıcın bılgı alıcam konuya yazayım mesajım bulunsun takıp etmek adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

protein tozunu ne zaman yemek lazım? hangi günler hangi saatler kaç porsiyon? spor yapılmayan günlerde de yenecek mi?

yemek lafını istemsizce haykırdım sagol
  • amix 0 karbonhidrat 0 yağ 30gr et protein tozu bu hafta stoklarımıza giriyor.ürün şu;
    www.bayvitamin.com
    AMIX AMIX Anabolic Monster Beef Protein Tozu 2200 gr + SHAKER - Çikolata Aromalı
    http://www.bayvitamin.com/AMIX-Anabolic-Monster-Beef-Protein-Tozu-2200-gr,PR-769.html

nakit 145 tl kartla 150 tl.kargoda dahil fiyatımız.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

protein tozunu ne zaman yemek lazım? hangi günler hangi saatler kaç porsiyon? spor yapılmayan günlerde de yenecek mi?

yemek lafını istemsizce haykırdım sagol

Lafı olmaz
  • Hardline Nutrition Progainer 3000 gr
    99tl kargo bedava nasıl ürün acaba

• Bir süredir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ama kilo almakta zorluk çektiğim için pek geliştirme gösteremiyorum protein takviyesi konusunda öneride bulunabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vittorio

Bir süredir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ama kilo almakta zorluk çektiğim için pek geliştirme gösteremiyorum protein takviyesi konusunda öneride bulunabilir misiniz?

Bsn TrueMass al eğer maddi sıkıntın yoksa bunun içinde karb. ve protein var ama işte servis sayısı az o yüzden maddi sıkıntı yaratabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Bir süredir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ama kilo almakta zorluk çektiğim için pek geliştirme gösteremiyorum protein takviyesi konusunda öneride bulunabilir misiniz?

Bsn TrueMass al eğer maddi sıkıntın yoksa bunun içinde karb. ve protein var ama işte servis sayısı az o yüzden maddi sıkıntı yaratabilir

Boyum 175 kilom 56 bu Bsn TrueMass'i ne kadar süre kullanmam uygun olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

selam,

Glucosamine Chondroitin & MSM içerikli ne var ?
  • arkadaslar elimde weider cfm whey var optimumdan sonra onu kullancaktım ama paraya sıkıstım internette 170 lira 140tan vericem isteyen olursa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

Boyum 175 kilom 56 bu Bsn TrueMass'i ne kadar süre kullanmam uygun olur acaba?

Onu sen kullanıp görücen vücudun nasıl karşılar bilemem ama çok çabuk bitiyor o da ayrı mesele

• @ahmtbrk58 kardeş senin dükkan filan mı var ? Geçmiş konuları okuyamadım. Bilgilendirir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Hardline Nutrition Progainer 3000 gr

4.5 kg sini kargo dahil 130 tl e gönderebilirim:)
    quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

@ahmtbrk58 kardeş senin dükkan filan mı var ? Geçmiş konuları okuyamadım. Bilgilendirir misin ?

evet kardeşim adanada dükkanımız provitamin ismi.baraj yolu 5.5 durak teknosa karşısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtbrk58 -- 18 Mart 2013; 7:28:15 >

• quote:

quote:

quote:

@ahmtbrk58 kardeş senin dükkan filan mı var ? Geçmiş konuları okuyamadım. Bilgilendirir misin ?

evet kardeşim adanada dükkanımız provitamin ismi.baraj yolu 5.5 durak teknosa karşısı.

Fiyatların nasıl bilmem ama, elimdekiler bitsin uygun olursa bundan sonra senden alışveriş yapmak isterim. Hayırlı işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatların nasıl bilmem ama, elimdekiler bitsin uygun olursa bundan sonra senden alışveriş yapmak isterim. Hayırlı işler.

tabi kardeşim sana hangi ürünler lazım bana mesaj olarak yolla fiyat vereyim.

• Ahmet kardeşim üstte yazdım ama görmedin sanırım....

• Hocam iyi fiyat veriyorsan bende bundan sonra senden yaparım alışverişi.

Supplementler bittikçe iyi sipariş veriyorum.
  • OPTIMUM Platinum Hydrowhey ne zaman stoklara girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Ahmet kardeşim üstte yazdım ama görmedin sanırım....

özel mesaj gönderdim usta:)
    ultimate ve multipower var 60 tl

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Hocam iyi fiyat veriyorsan bende bundan sonra senden yaparım alışverişi.

Supplementler bittikçe iyi sipariş veriyorum.

hocam fiyatlarımız piyasaya göre en az 10 15 tl aşşağıda dilediğin ürünü sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtbrk58 -- 18 Mart 2013; 13:06:10 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.