Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.428
Cevap
707
Favori
2.452.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://provitamin.com.tr/ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE UFAK BİR JEST !!www.provitamin.com.tr ADRESİNDEN YAPACAGINIZ TÜM ALIŞVERİŞLERDE 35 TL DEGERİNDEKİ ANİMAL TSHİRT ÜCRETSİZ HEDİYEMİZDİR.. ÜSTELİK ALT LİMİT OLMAKSIZIN.. İYİ ALIŞVERİŞLER TÜRKİYE
  • @ahmtbrk58

Sagol kardesim hersey için. On whey+on creatin aldım çok uygun fiyata animal tshirt hediye yollamış birde.
  • @ahmtbrk58 nickli arkadastan multipower l-carnrtine aldim elime ulasti sagolsun hem uygun fiyat hem ilgilenio :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sivilce yaptı bu protein tozu... şans işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Bende sivilce yaptı bu protein tozu... şans işte.

Protein aldığınız zaman günde ne kadar su içiyordunuz?
  • Arkadaşlar elimde Now Sports Tribulus 1000mg var. 180 tabletten içinde 140 adet (3-5 fazlasıda olabilir) şeklinde.

70TL satmak istiyorum almak isteyen ğm ile irtibata geçerser sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

quote:

1 litre antremanda tüketiyorum zaten. protein tozunu 500ml su ile alıyorum normalde 240 ml yazılmış ama ben fazla su içerek alıyorum. Gün içerisinde nereden bakarsanız 2,5 litre falan su içiyorum.

Eğer bu sivilceler gececek ise 5 litrede içerim
  • quote:

quote:

quote:

1 litre antremanda tüketiyorum zaten. protein tozunu 500ml su ile alıyorum normalde 240 ml yazılmış ama ben fazla su içerek alıyorum. Gün içerisinde nereden bakarsanız 2,5 litre falan su içiyorum.

hocam ya tozla alakası yok spor yaptığından değişen hormon dengen sıkıntıya sebep olmuş yada tozun içinde ki herhangi bir maddeye karaciğerin tepki veriyor. Doktora gitmelisin bence.

• quote:

quote:

quote:

karaciğer sindiriminde sıkıntı oluşsa belki bi ihtimal sivilce ile dışarı atıyor diyebilirim.günde kaç ölçek alıyosun proteini.bence bunun sebebi spor yaptığında fazla salgılanan hormonlar.
    bi arkadaşımda fazla protein tüketiminden vücudunda baya çıkmıştı hatta bende bir ara baya yüklendim alnım sivilce doldu.onlarda fazla yüklenmeden karaciğer yapıyor onuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

quote:

quote:

karaciğer sindiriminde sıkıntı oluşsa belki bi ihtimal sivilce ile dışarı atıyor diyebilirim.günde kaç ölçek alıyosun proteini.bence bunun sebebi spor yaptığında fazla salgılanan hormonlar.
    bi arkadaşımda fazla protein tüketiminden vücudunda baya çıkmıştı hatta bende bir ara baya yüklendim alnım sivilce doldu.onlarda fazla yüklenmeden karaciğer yapıyor onuda.

Paketin üzerinde günde bir ölçek kullanın yazıyor bende o şekilde kullanıyorum. Zaten ölçek içinden çıktı onunla antremandan sonra bir ölçek. Bunun dışında öğünlerdede protein alıyorum (yumurta-tavukgöğüsü). bu sivilcelerden kurtuluş yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

quote:

quote:

hocam ya tozla alakası yok spor yaptığından değişen hormon dengen sıkıntıya sebep olmuş yada tozun içinde ki herhangi bir maddeye karaciğerin tepki veriyor. Doktora gitmelisin bence.

Dahiliye doktorunada gittim ama oda cildiye ye yolluyor. Hormonlarla ilgili bir bölüm var mı hastanede yada iç hastalıklarından başka bir doktora daha görüneyim o zaman. Siz doktora gidin dediniz fakat ne doktoruna görüneyim? Doktora gitsem ne diyecek ki? tozu kullanmayı bırak diyecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

quote:

quote:

Dahiliye doktorunada gittim ama oda cildiye ye yolluyor. Hormonlarla ilgili bir bölüm var mı hastanede yada iç hastalıklarından başka bir doktora daha görüneyim o zaman. Siz doktora gidin dediniz fakat ne doktoruna görüneyim? Doktora gitsem ne diyecek ki? tozu kullanmayı bırak diyecek.

hocam hormonlarla ilgilenen bir dal var tıpta ama hatırlamıyorum adını. ama sen doktordan ziyade alerji testine gitmelisin ayrıntılı olarak.
    aldığın tozun içerisinde ki her şeyi yaz bir A4 e hastaneye test için gittiğinde bu maddeleri inceliyormusunuz diye sor. ama çoğu eser miktardadır bunların sorun yaratacağını sanmıyorum, proteinede alerjin olamaz belki tozun aroma verici maddesine vardır diye doktora git dedim.

en yüksek ihtimal karaciğerinin sıkıntı yaratması onada dahiliye bakar. karaciğer enzimlerini ölçtürmen lazım.

*sadece dışarıdan toz alıyorsan ve karaciğerinde sıkıntı çıkarıyorsa direk tozu bırak başka hiçbir şey alma çünkü sadece tozla karaciğerin sıkıntı çıkarıyorsa zayıf demektir ve ileride başına çok iş açar.

• Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/tt-yagyakici-kapsul-zayiflama-saglik/19168220

L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül 60 TL Yerine 24,90 TL!
    ALC Marka

Bir kutu L-Carnitine yağ yakıcı kapsül 24,90 TL
    İki kutu L-Carnitine yağ yakıcı kapsül 45 TL

• ahmtbrk58 arkadaşımızdan 1 adet protein tozu alınmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum ilgi alakası için..
  • quote:

http://provitamin.com.tr/ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE UFAK BİR JEST !!www.provitamin.com.tr ADRESİNDEN YAPACAGINIZ TÜM ALIŞVERİŞLERDE 35 TL DEGERİNDEKİ ANİMAL TSHİRT ÜCRETSİZ HEDİYEMİZDİR.. ÜSTELİK ALT LİMİT OLMAKSIZIN.. İYİ ALIŞVERİŞLER TÜRKİYE

fiyatlarınız inanılmaz pahalı sitede mp assault 70tl sizde 100 gaspari creatine 30tl sizde 50 sadece bunlar gozume carptı

• quote:

Doktordan önce, bir hafta kullanmayı kes eğer düzelme oluyorsa zaten nedeni tozdur. toz kullanmayı bırak.

Hatta karaciğerini kontrol ettir, üstte forumdaşımızın dediği gibi, proteinden bile etkileniyorsa şimdiden önlem alman gerekebilir.

Ama tozu bıraktığın halde, halen devam ediyorsa o zaman doktora gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

http://provitamin.com.tr/ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE UFAK BİR JEST !!www.provitamin.com.tr ADRESİNDEN YAPACAGINIZ TÜM ALIŞVERİŞLERDE 35 TL DEGERİNDEKİ ANİMAL TSHİRT ÜCRETSİZ HEDİYEMİZDİR.. ÜSTELİK ALT LİMİT OLMAKSIZIN.. İYİ ALIŞVERİŞLER TÜRKİYE

fiyatlarınız inanılmaz pahalı sitede mp assault 70tl sizde 100 gaspari creatine 30tl sizde 50 sadece bunlar gozume carptı

Assault nerde 70 TL ?

Valla 70TL var ise alayım 1-2 kutu ben göremedimde 70 TL ye.

• www.bayvitamin.com
    Bayvitamin® Sporcu Besinleri, protein tozu, amino asit, kilo aldırıcı, weider, muscletech, ultimate, universal, optimum, twinlab, zayıflama, shaker, l-carnitine, cla, glutamine, bodybuilding, vücut geliştirme, supplementler, vitaminler, vitamin
    http://www.bayvitamin.com/index.php?do=static/contactus

Bay Vitaminden ürün alacaklar aldıkları ürünü kontrol etsinler, özellikle bilinçli olarak SON kullanma tarihi geçmiş ürünleri satıyorlar.Başıma geldiği için biliyorum.Bağdat caddesindeki bayilerinden aldığım ürünün gününü geçmesine 1 hafta vardı ve Avrupa yakasından oraya gidip değiştirmem en az 2 haftamı aldı(işlerin yoğunluğundan) Oraya gittiğimde o ürünlerin olduğu raftaki bir çok ürünün son kullanım tarihleri geçmişti.Oraya gelmek için çektiğin sıkıntılar için bir özür beklerken karşı taraf sahibi ve çalışanı umursamaz tavır içindeydiler, bendeki son kullanma tarihi geçmiş ürünü alıp rafa koydular .Bunun yanlış olduğunu insanlara bunları satmamaları gerektiğini firmaya iade etmeleri gerektiğini söyledim yine umursamadılar.
    Dediğim gibi Bay Vitaminden ucuz diye ürün almayın , alırsanızda dikkatli olun derim...Aldığım ürünün Son kullanma tarihini gösteren o gün çekilmiş fotoları vardır ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Assault nerde 70 TL ?

Valla 70TL var ise alayım 1-2 kutu ben göremedimde 70 TL ye.

Izmir alsancak pasajda bana 70tl ye veriyorlar superpumpda 70tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gainer kullanan var mıdır? Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. 4 markanın kıyaslamasını yaptım.

Real Mass
    + Carb/TL oranında en iyisi. (0,84 TL/100 cal)
    + Protein oranı yüksek.
    - Yağ oranı yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.