Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
35.521
Cevap
708
Favori
2.456.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Beyler adamlar coştu fiyata bakın yhaw bnm aldığımın yarı fiyatına veriyolar aminomax i

Eger fiyat buysa alirim hemen 2 paket

fiyat sabah 42 değilmiydi?

• arkadaşlar şimdi nutrishop güvenilir değilmi herhangi bir sıkıntı yok yani ona göre universal 2700 siparişi vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motta.

arkadaşlar şimdi nutrishop güvenilir değilmi herhangi bir sıkıntı yok yani ona göre universal 2700 siparişi vericem

http://forum.donanimhaber.com/m_47511058/mpage_212//tm.htm#73675922

Başka bir arkadaşta, bende aldık. Site güvenilir. Firmatik'in kuruluşuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

arkadaşlar şimdi nutrishop güvenilir değilmi herhangi bir sıkıntı yok yani ona göre universal 2700 siparişi vericem

cevabınız için çok teşekkür ederim son bir sorum daha olucak acaba hangi kargo firmasını kullanıyorlar ona göre adres vericemde

• quote:

quote:

quote:

cevabınız için çok teşekkür ederim son bir sorum daha olucak acaba hangi kargo firmasını kullanıyorlar ona göre adres vericemde

Aras Kargo ne yazık ki tek seçenek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aras Kargo ne yazık ki tek seçenek.

2 tane universal 2700 siparişi verdim umarım sorunsuz geçer elime ürünlerde sağlamdır inş

• 1 adet universal 2700 amino 1 adet gaspari aminomax 8000 aldım. Kargo geldi, ürünler problemsiz.. Ama gaspari dün 42 liraydı bugün 49 olmuş
  • Ben de dün siparişi verdim bugün aldım ürünleri. Sorunsuz güvenilir bir site ayrıca hediyeler de oldukça güzel.
  • Arkadaşlar bu ilaçları ne için kullanıyorsunuz? Çok geniş yelpaze var.
    Ben sadece antrenmandan önce L-Carnitin kullanıyorum bölgesel yağlanma için.
    Benim gibi kilo vermek ve sadece üst göğüs ve pazu yapmak isteyenlere ne önerirsiniz
  • nutrishoptan aldığım gaspari aminomax 8000 geldi, birer kullanımlık musclemeds protein ve amino da koymuşlar, paketleme de çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

nutrishoptan aldığım gaspari aminomax 8000 geldi, birer kullanımlık musclemeds protein ve amino da koymuşlar, paketleme de çok iyi

Ya bu kadar kampanya varken ben de birşeyler almak istiyorum ama ne almalıyım bilmiyorum.
  • quote:

nutrishoptan aldığım gaspari aminomax 8000 geldi, birer kullanımlık musclemeds protein ve amino da koymuşlar, paketleme de çok iyi

1e1 kullanımlık hediyeler bence gereksiz.. Tek kullanımdan hiç birşey olmaz.. Sanki bal yiyoruzda denemeklik tadına bakıyoruz.. Beğenirsek birdaha alacağız onun yerine insan eldiven shaker filan gönderir. Bana da göndermişler aynı hediyelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

1e1 kullanımlık hediyeler bence gereksiz.. Tek kullanımdan hiç birşey olmaz.. Sanki bal yiyoruzda denemeklik tadına bakıyoruz.. Beğenirsek birdaha alacağız onun yerine insan eldiven shaker filan gönderir. Bana da göndermişler aynı hediyelerden

Adamlar tanıtım amaçlı gönderiyorlar zaten tek kullanımdan bir şey olmayacağı aşikar olurda ileride bu üründen almak istersen en azından tadının nasıl olduğunu biliceksin

Ayrıca sen git o fiyata amino al üstüne bir de eldiven hediyesi iste 5 liralık eldiven gönderseler de laf edersin kesin

• 50 liralık aminoya eldivenmi ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

yazdıklarında ciddi değilsindir umarım,
    hiçbir hediye koymayabilirlerdi de,
    zaten proteinim var,

merak ettiğim musclemeds i de tat olarak denemiş olacam

• Dikkatimi çekti hb bir ara kampanya yapmıştı burada hiç göremedim. Bir arkadaşıma falanda aldım. 57 liraydı sanırım gaspari. 50 liralık çek ile 7 liraya gelmişti. Çok sürmemiş zaten ama 70 liralık fiyatları görünce meraktan bir sorayım dedim. Hepsiburada da bir sorun mu var bu konularda yoksa gözden mi kaçmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Hepsiburada da bir sorun mu var bu konularda yoksa gözden mi kaçmış ?

Sınırlı sayıda ürün için yapıldı ve bunu yapan bir sürü firma var
  • n11.com dan alışveriş yapan varmı bilmiyorum yoksa da çek satın alın 200 tl alışverişe 100 tl indirim geliyor bu şekilde

150 optimum + 50 liralık supplement 100 tlye geliyor

veya hydrobuilder 185 lira+20 liralık eldiven 100 tlye hydrobuilder :)

umarım geçerli olur spor takviyelerinde.

örn:

www.n11.com
    Amino Asitler - BCAA - n11.com
    http://www.n11.com/amino-x-karpuz-435-gr-30-servis-P12671349

Optimum 2.3 kg + Bsn aminox = 117 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Nisan 2013; 14:23:09 >

• n11 sanalpazar gibi bir site galiba....
    çeki nasıl satın alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

n11.com dan alışveriş yapan varmı bilmiyorum yoksa da çek satın alın 200 tl alışverişe 100 tl indirim geliyor bu şekilde

150 optimum + 50 liralık supplement 100 tlye geliyor

veya hydrobuilder 185 lira+20 liralık eldiven 100 tlye hydrobuilder :)

umarım geçerli olur spor takviyelerinde.

örn:

www.n11.com
    Amino Asitler - BCAA - n11.com
    http://www.n11.com/amino-x-karpuz-435-gr-30-servis-P12671349

Optimum 2.3 kg + Bsn aminox = 117 lira.

100 liralık alışveriş yapıyorsun 100 liralık hedi yeki veriyolar.
    Bu 100 liralık verilen hediye çekini 1 ay sonra kullanabiliyorsun.
    Bu 100 liralık hediye çekini kullanabilmen için en az 2 katı alışveriş yapman lazım. Yani en az 200 liralık..
    Sıkıntılı bir kampanya gibi.

Detaylar

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.