Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HK-416 , YawuzS , YawuzS Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.632
Cevap
710
Favori
2.461.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

abiler ben fazla geçmişi olmayan bir sporcuyum, idman sonrası okula gidiyorum haliyle 4-5 saatlik bir sürede gerekli beslenemiyorum, idman sonrası almam gereken proteinimi alıyorum ama ara öğün kaçıyor bunun için protein barı almak istiyorum cebime atıp okulda yerim, hangi ürünü önerirsiniz

Multipower
    Bsn
  • TR-power
    powerlife
    nanbolix
    hardline
    nitrofull
    gibi firmaları için ne düşünüyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tadanyz

quote:

bsn true mass almak istiyorum izmirde hiçbir yerde bulamadım.internette hangi siteler satıyor çikolatalı satan bir yer bulamadım.

palmiyedeki natural spor da var, sanırsam alsancaktaki vitamax da da var.Bulması çok zor bi ürün değil:S

heryere gittim yok hocam.natural spor şu anda türkiyenin hiç bir yerinde bulamassınız dedi.bugün internette buldum ve siparişi verdim.

her yer true mass dolu

www.neosante.com
    Ürün 50269 bulunamadı
    http://www.neosante.com/235404/50269

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=bsn+true

ilk verdiğiniz link true mass değil 2. verdiğiniz linkte çoğu vanilya ve çilek aromalı çikolatalı az var.ben zaten izmirde yok demiştim internette bulup sipariş verdiğimi bi önceki mesajımda söyledim

gece gece o kadar oldu
    hangi sitede buldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

TR-power
    powerlife
    nanbolix
    hardline
    nitrofull
    gibi firmaları için ne düşünüyorsunuz..

hardline
    gerisi macera

bana kalsa hiçbiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piszenci

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Arkadaşlar bu ilaçları ne için kullanıyorsunuz? Çok geniş yelpaze var.
    Ben sadece antrenmandan önce L-Carnitin kullanıyorum bölgesel yağlanma için.
    Benim gibi kilo vermek ve sadece üst göğüs ve pazu yapmak isteyenlere ne önerirsiniz

bende de aynı sorun var. proteinmi aminoasitmi bcaa mı ne alalım

hardline whey 3 matrix alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

n11.com dan alışveriş yapan varmı bilmiyorum yoksa da çek satın alın 200 tl alışverişe 100 tl indirim geliyor bu şekilde

150 optimum + 50 liralık supplement 100 tlye geliyor

veya hydrobuilder 185 lira+20 liralık eldiven 100 tlye hydrobuilder :)

umarım geçerli olur spor takviyelerinde.

örn:

www.n11.com
    Amino Asitler - BCAA - n11.com
    http://www.n11.com/amino-x-karpuz-435-gr-30-servis-P12671349

Optimum 2.3 kg + Bsn aminox = 117 lira.

Ben anlayamadım 200 liraya 100 lirayı anindami veriyorlar. Yani 100 liraya direk alabiliyormuyuz. Ben 1 adet 150 tllik aldım protein tozu ve 160 tllik cek geldi 1 ay sonra kullanmak icin yanlış mı yaptim

Kuponlarınızı Moda ve Kozmetik kategorisinde Külçe, Ziynet Altın/Gümüş hariç tüm ürünlerde, Ev ve Yaşam kategorisinde Bebek Bezi ve Islak Mendiller, Deterjan & Temizlik, Kâğıt Ürünleri hariç tüm ürünlerde, Otomotiv ve Aksesuar kategorisinde Motosiklet hariç tüm ürünlerde, Spor ve Outdoor kategorisinde tüm ürünlerde, Kültür, Oyun ve Gezi kategorisinde Tatil, Konsol Oyunları ve Oyun Konsolları hariç tüm ürünlerde, Elektronik kategorisinde ise Fotoğraf Makinesi Aksesuarları, Kamera Aksesuarları, Piller, Televizyon Aksesuarlarında kullanabilirsiniz.

Bu ne arkadaşlar, onda kullanılır bunda kullanılmaz. Bence tekrar besin alımında kullanılabilir ancak. Onun dışında pek fazla seçenek yok gibi.

• Cellucor C4 60 servislik alacaklar için söylüyorum proteinbaba'da diğer yerlere göre daha ucuz 125 liraya veriyorlar.

Diğer siteler
    www.bayvitamin.com
    Bayvitamin® Sporcu Besinleri, protein tozu, amino asit, kilo aldırıcı, weider, muscletech, ultimate, universal, optimum, twinlab, zayıflama, shaker, l-carnitine, cla, glutamine, bodybuilding, vücut geliştirme, supplementler, vitaminler, vitamin
    http://www.bayvitamin.com/index.php?do=catalog/results

www.neosante.com
    Cellucor C4 Pre Workout (Watermelon) + HEDİYE, 60 Servis
    http://www.neosante.com/23545/50089

• nu ek gıdalar hakkında bir rehber var mı ben düzenli fitness yapıyorum yağ oranım yüksek
    kas da arttırmaya yönelik çalışıyorum

ek besin takviyesi almalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

nu ek gıdalar hakkında bir rehber var mı ben düzenli fitness yapıyorum yağ oranım yüksek
    kas da arttırmaya yönelik çalışıyorum

ek besin takviyesi almalı mıyım?

Bu iş sabır işi sporu bırakma antremanından taviz verme.
    Mutlaka supplement almalısın diyemem bu yanlış olur.
    Rehber google amca.
    İstemediğin kadar makale var araştırıp bilgi sahibi olabilirsin özel bir rehbere gerek yok.
  • nutrishopdan sipariş ettigim universal 2700ler geldi dünkü antremanda kullandım öncelikle haplar baya büyük kullanacaklara şimdiden söylemek isterim bundan önce aminomax bitirdim boyutları cok makuldu ancak universelda 2 yada 4 e bölmeden içmek çok zor ürünün recovery etkisi fena degil daha çok erken yorum yapmak için ama benim genelde antremandan sonraki gün baya ağrım olur dun içtikten sonra bugün ağrılarımda sağlam bir iyileşme var bakalım inş daha çok etkisini görürüz
  • quote:

quote:

Benim gibi kilo vermek ve sadece üst göğüs ve pazu yapmak isteyenlere ne önerirsiniz

Kilo vermek için carnitine pazu için whey,glutamin,amino kullanmalısın tabi creatin alırsan da pazuların su dolar hacim alır yazı kurtarırsın şimdiden başlasan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

quote:

Kilo vermek için carnitine pazu için whey,glutamin,amino kullanmalısın tabi creatin alırsan da pazuların su dolar hacim alır yazı kurtarırsın şimdiden başlasan

teşekkürler, protein ve kreatin ikilisi ile başlayacağım. bir yandanda koşu ve kardiyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler, protein ve kreatin ikilisi ile başlayacağım. bir yandanda koşu ve kardiyo

Kreatin hangi marka ürünü kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

quote:

quote:

quote:

Kreatin hangi marka ürünü kullanıyorsunuz?

o.n aldım nasldır aromasız

• LÜTFEN LİNKLERİNİZİ "LİNK" KODUYLA FORUMA EKLEYİNİZ, ÖBÜR TÜRLÜ SAYFA YAPISI BOZULUYOR....@kocaballi

2 gün önce bu ürün 27 liraydı. İşin garibi indirimde diye bir yazıda yoktu. Bende ucuzmuş falan deyip aldım İyi ki almışım

Vallahi indirimde olduğunu bilsem koyardım buraya ama yazmıyordu bir şey bende normal fiyatı sandım

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ilk defa protein tozu kullanıcam spora destek olarak, kilo almak gibi bir isteğim yok aksine biraz versem daha iyi olacak. Bu iki üründen hangisini önerirsiniz, daha ucuza bulabileceğimiz alternatif yerler var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: sarampol

ilk defa protein tozu kullanıcam spora destek olarak, kilo almak gibi bir isteğim yok aksine biraz versem daha iyi olacak. Bu iki üründen hangisini önerirsiniz, daha ucuza bulabileceğimiz alternatif yerler var mıdır

hocam goprotein.com var ücretsiz kargo ve ilk üyeliğe yüzde 10 indirim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

LÜTFEN LİNKLERİNİZİ "LİNK" KODUYLA FORUMA EKLEYİNİZ, ÖBÜR TÜRLÜ SAYFA YAPISI BOZULUYOR....@kocaballi

2 gün önce bu ürün 27 liraydı. İşin garibi indirimde diye bir yazıda yoktu. Bende ucuzmuş falan deyip aldım İyi ki almışım

Vallahi indirimde olduğunu bilsem koyardım buraya ama yazmıyordu bir şey bende normal fiyatı sandım

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Burada 40 TL. Sanırım bende buradan alacağım, bu yorgunluk beni bitiriyor mecburen başlayacağız.

www.hardlinenutrition.com
    Hardline Nutrition KREATIN
    http://www.hardlinenutrition.com/KREATIN-300-gr-100-Mikronize,PR-144.html

• Bodybuilding.com
    410 Gone - Bodybuilding.com | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/store/gaspari-nutrition/myofusion-elite-protein-series.html

gasparinin yeni proteini elite series
    piyasada 170 tl.
    provitamin farkıyla kargo dahil 140 tl nakit / 145 tl sanalpazar.
    http://www.perfectnutrition.com.tr/2012nin_yeni_urunleri_whey_3_fx-l-1-sayfa_id-111-id-64475
    perfect 2400 gr whey
    piyasada 170 tl.
    provitamin farkıyla kargo dahil 130 tl nakit / 135 tl sanalpazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtbrk58 -- 12 Nisan 2013; 21:09:19 >

• Elite serisini merak ediyorum. Myfusion da köpüklenme sorunu vardı bide çok tatlıydı. İçincede gaz yapıyodu.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.