Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Josephyi , HK-416 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.632
Cevap
710
Favori
2.461.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili devil, ben zaten yukarda belirtmiştim. Tekrar yazdığın için teşekkürler.

feelulive
    N11.comdan alısverıs yaparsan tutarının %111 i kadar çek alıyorsun. Bende samsung s3 ile note2 aldım ancak maximum verebilcekleri çek 11 taneymiş.

9 tanesini satıp 2 tane çek ile 400 liralık supplement(200ü indirime gitcek) almayı düşünüyorum. En az 1 sene idare edecek kadar.

@feelulive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 7 Nisan 2013; 15:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Sevgili devil, ben zaten yukarda belirtmiştim. Tekrar yazdığın için teşekkürler.

feelulive
    N11.comdan alısverıs yaparsan tutarının %111 i kadar çek alıyorsun. Bende samsung s3 ile note2 aldım ancak maximum verebilcekleri çek 11 taneymiş.

9 tanesini satıp 2 tane çek ile 400 liralık supplement(200ü indirime gitcek) almayı düşünüyorum. En az 1 sene idare edecek kadar.

@feelulive

s3, note 2...iyisinhayırlı olsun,

adamlar niye 11e takmış bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bsn true mass almak istiyorum izmirde hiçbir yerde bulamadım.internette hangi siteler satıyor çikolatalı satan bir yer bulamadım.
  • abiler ben fazla geçmişi olmayan bir sporcuyum, idman sonrası okula gidiyorum haliyle 4-5 saatlik bir sürede gerekli beslenemiyorum, idman sonrası almam gereken proteinimi alıyorum ama ara öğün kaçıyor bunun için protein barı almak istiyorum cebime atıp okulda yerim, hangi ürünü önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

abiler ben fazla geçmişi olmayan bir sporcuyum, idman sonrası okula gidiyorum haliyle 4-5 saatlik bir sürede gerekli beslenemiyorum, idman sonrası almam gereken proteinimi alıyorum ama ara öğün kaçıyor bunun için protein barı almak istiyorum cebime atıp okulda yerim, hangi ürünü önerirsiniz

Ürün alacağına evde yapmanı tavsiye ederim hem kısa sğrede yaparsın hemde ucuz olur öylr zahmetli birşeyde değil

protein tozu bal yulaf ezmesi fıstık ezmesi light süt içine fındık fıstık koyup karıştırıp dolapta dondurarak yapacaksın.

hem içinde ne oldupunu bilirsin hemde ucuza gelir.
  • Şu Weider'in tadı hiçbirisinde yok lakin 249 dan bir kuruş aşağı bulunmuyor memlekette meret ya. n11 çekleriyle ucuza almak mümkün mü şimdi bunu?
  • Arkadaşlar yurtdışından uygun kargo ücretli TR'ye gönderim yapan site var mı bildiğiniz? Netrition.com'a baktım ama Airmail ile yolluyorlar, takipsiz kargo ile almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Arkadaşlar yurtdışından uygun kargo ücretli TR'ye gönderim yapan site var mı bildiğiniz? Netrition.com'a baktım ama Airmail ile yolluyorlar, takipsiz kargo ile almak istemiyorum.

Bu ürünlerin reçete dışında gümrükten geçmesi kanun olarak yasaklandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Arkadaşlar yurtdışından uygun kargo ücretli TR'ye gönderim yapan site var mı bildiğiniz? Netrition.com'a baktım ama Airmail ile yolluyorlar, takipsiz kargo ile almak istemiyorum.

Bu ürünlerin reçete dışında gümrükten geçmesi kanun olarak yasaklandı.

Milli sporcularada serbest, o yüzden getirtebiliyorum yurtdışından ama dediğim gibi uygun bir site bulamadım henüz.
  • İyi haber arkadaşlar, 100 tl çekleri takviyelerde geçerli

www.n11.com
    Tüm Kategorilerde En Çok Satanlar - n11.com
    http://www.n11.com/cok-satanlar?grup=4

Nutrishoptan aminomax alacaktım vazgeçip şöyle düşündüm, n11 cekleri ile alırsam 3 kutu(1050 tablet ) 100 liraya gelmiş oluyor. Yada bunun yerine whey alabilirim. 1050 tablet yut yut nereye kadar..

Optimen, bcaa , amino, yağ yakıcı, wheyler.. bu senenin en sıcak fırsatı olcak

• Tamamda 100 TL lık cek bulamıyorum kı:(
  • quote:

İyi haber arkadaşlar, 100 tl çekleri takviyelerde geçerli

www.n11.com
    Tüm Kategorilerde En Çok Satanlar - n11.com
    http://www.n11.com/cok-satanlar?grup=4

Nutrishoptan aminomax alacaktım vazgeçip şöyle düşündüm, n11 cekleri ile alırsam 3 kutu(1050 tablet ) 100 liraya gelmiş oluyor. Yada bunun yerine whey alabilirim. 1050 tablet yut yut nereye kadar..

Optimen, bcaa , amino, yağ yakıcı, wheyler.. bu senenin en sıcak fırsatı olcak

Onun değişmeyeceğini bilsem yüklü alışveriş yapıcam sırf çekler için. Ama son anda değişiklik yapıpta takviyelerde geçersiz yaparlarsa elimde patlar..

Güvensemmi siteye bilemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bsn true mass almak istiyorum izmirde hiçbir yerde bulamadım.internette hangi siteler satıyor çikolatalı satan bir yer bulamadım.

palmiyedeki natural spor da var, sanırsam alsancaktaki vitamax da da var.Bulması çok zor bi ürün değil:S
  • quote:

n11.com dan alışveriş yapan varmı bilmiyorum yoksa da çek satın alın 200 tl alışverişe 100 tl indirim geliyor bu şekilde

150 optimum + 50 liralık supplement 100 tlye geliyor

veya hydrobuilder 185 lira+20 liralık eldiven 100 tlye hydrobuilder :)

umarım geçerli olur spor takviyelerinde.

örn:

www.n11.com
    Amino Asitler - BCAA - n11.com
    http://www.n11.com/amino-x-karpuz-435-gr-30-servis-P12671349

Optimum 2.3 kg + Bsn aminox = 117 lira.

Ben anlayamadım 200 liraya 100 lirayı anindami veriyorlar. Yani 100 liraya direk alabiliyormuyuz. Ben 1 adet 150 tllik aldım protein tozu ve 160 tllik cek geldi 1 ay sonra kullanmak icin yanlış mı yaptim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tadanyz

quote:

bsn true mass almak istiyorum izmirde hiçbir yerde bulamadım.internette hangi siteler satıyor çikolatalı satan bir yer bulamadım.

palmiyedeki natural spor da var, sanırsam alsancaktaki vitamax da da var.Bulması çok zor bi ürün değil:S

heryere gittim yok hocam.natural spor şu anda türkiyenin hiç bir yerinde bulamassınız dedi.bugün internette buldum ve siparişi verdim.
  • quote:

quote:

quote:

heryere gittim yok hocam.natural spor şu anda türkiyenin hiç bir yerinde bulamassınız dedi.bugün internette buldum ve siparişi verdim.

her yer true mass dolu

www.neosante.com
    Ürün 50269 bulunamadı
    http://www.neosante.com/235404/50269

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=bsn+true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 9 Nisan 2013; 1:40:48 >

• Bsn urunlerinde sıkıntılar var deniyordu. TR'ye getiren firma batmak uzereymis galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Arkadaşlar bu ilaçları ne için kullanıyorsunuz? Çok geniş yelpaze var.
    Ben sadece antrenmandan önce L-Carnitin kullanıyorum bölgesel yağlanma için.
    Benim gibi kilo vermek ve sadece üst göğüs ve pazu yapmak isteyenlere ne önerirsiniz

bende de aynı sorun var. proteinmi aminoasitmi bcaa mı ne alalım
  • Arkdaşlar AOL kullanan var mı ? Amix AOL alıcam . İçeriğinde MAGNEZYUM STEARAT diye bişey var sakat bi madde değil dimi bu ? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa bizi sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

quote:

her yer true mass dolu

www.neosante.com
    Ürün 50269 bulunamadı
    http://www.neosante.com/235404/50269

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=bsn+true

ilk verdiğiniz link true mass değil 2. verdiğiniz linkte çoğu vanilya ve çilek aromalı çikolatalı az var.ben zaten izmirde yok demiştim internette bulup sipariş verdiğimi bi önceki mesajımda söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 9 Nisan 2013; 12:54:17 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.