Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.781
Cevap
712
Favori
2.468.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XeyaL

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

Orijinalden alıntı: genctoprak

Optimum Nutrition Whey Gold Standard 2273 gr (5 LBS)

Havale 128 - Kredi Kartı 135

kampanya ne kadar sürer bilmiyorum ama 3 gün önce aynı siteden 150 ye aldım kargosu bugün geldi. şimdi kampanyayı gördüm, 15 kağıt yalan oldu.

130 lira diyelim biz buna 10 tl indirime gitmişler. ah şunu 100 TL çekseler var ya her ay alınır bu

Nutrex Muscle Infusion Black Chocolate 2268GR. 99 tl kargo bedava
    gayet başarılı ürünlerden biri optimumu aratmaz fiyat olarakda daha uygun olamazdı sanırım

www.3ka.com.tr
    3KA.com.tr: Mutlu Alışverişin Güvenilir Adresi.
    http://www.3ka.com.tr/Nutrex-Muscle-Infusion-Black-Chocolate-2268GR,PR-4216.html

not edindim bir ara inceleyeceğim. teşekkürler öneri için.

• arkadaşlar bu nutrex cidden nasıl bir fiyat böyle ben pek imkan vermedim ama alanlar olmuş sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

arkadaşlar bu nutrex cidden nasıl bir fiyat böyle ben pek imkan vermedim ama alanlar olmuş sanırım ?

www.3ka.com.tr
    3KA.com.tr: Mutlu Alışverişin Güvenilir Adresi.
    http://www.3ka.com.tr/Nutrex-Muscle-Infusion-Black-Chocolate-2268GR,PR-4216.html

Gerçekten ürün ve site güvenilirmi acaba. Siparişi vermek istiyorum.

• Valla ben dayanamadım geçtim 1 adet sipariş :D

Edit: Ben aradım sordum ürün sayfasına son kullanma tarihini koydular şu an 9/2013.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KiLL! -- 6 Mayıs 2013; 17:31:32 >
  • 3ka güvenli bir site.adanada olmasında mütevellit istanbul bölgeye 2 günde geliyor kargo.İlgili nutrex ürün ise son kullanma tarihi 2013 9 ay gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam.bu sebep ile ucuz.gaspari kreatinde 30 tl gibi birşeydi.onunda son kullanma tarihi 7. ay olması gerek yamulmuyorsam.

Firma yetkilileri olurda birgün okurlarsa son kullanma tarihleri ile bilgiyi ürün sayfasına yazarlarsa bizi bahtiyar eder.öbür türlü kandırılmış hissediyo insan.En azından ben :)
  • biriside lütfen optimum casein protein alabileceğim uygun fyatlı bir site versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 6 Mayıs 2013; 20:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Valla ben dayanamadım geçtim 1 adet sipariş :D

Edit: Ben aradım sordum ürün sayfasına son kullanma tarihini koydular şu an 9/2013.

optimum almıştım almıştım ama bende duramadım üstüne birde bunu aldım
  • bendede weider , amix vardı dayanamadım aldım
  • Sitenin güvenilirliği hakkında fikri olan var mı? Fiyat harika ötesi. Ürün de harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Sitenin güvenilirliği hakkında fikri olan var mı? Fiyat harika ötesi. Ürün de harika...

araştırdım biraz özellikle parfüm ve kozmetik gibi kadın ürünleri üzerine yoğunlaşmış bir site sanırım ama birçok besin takviyesi,ürün gördüm.yorumlarda güvenilir olduğu yazıyordu.birkaç referans sonrası bu akşam satın aldım bir tane bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

quote:

Sitenin güvenilirliği hakkında fikri olan var mı? Fiyat harika ötesi. Ürün de harika...

araştırdım biraz özellikle parfüm ve kozmetik gibi kadın ürünleri üzerine yoğunlaşmış bir site sanırım ama birçok besin takviyesi,ürün gördüm.yorumlarda güvenilir olduğu yazıyordu.birkaç referans sonrası bu akşam satın aldım bir tane bakalım neler olacak

Haydi hayırlısı 99 TL güzel fiyat

• 3ka Adana'da Amerikan Pazarı'nda bir mağaza.Ben zamanında elden alışveriş yaptım.Arkadaşların dediği gibi kozmetik ürünleri de bulunmakta.
    Daha önce siteden de sipariş vermişliğim var.
    Öyle samimiyetim olmasa da dükkan sahibini tanıyorum.
  • siparişim bugün kargoya verildi ürün elime ulaşınca buradan yazarım
  • kompleks proteinlerde bu tarz indirimler sık sık oluyor syntha 6, myofusionda olduğu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

kompleks proteinlerde bu tarz indirimler sık sık oluyor syntha 6, myofusionda olduğu gibi

Aynen öyle özellikle komplex proteinlerde indirim oluyor.
    Keşke aynı indirimleri wheylerde görebilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

kompleks proteinlerde bu tarz indirimler sık sık oluyor syntha 6, myofusionda olduğu gibi

Artık devir isolate whey devri
  • quote:

quote:

quote:

antrenman öncesi ve sonrası whey,antrenman harici sabahları kompleks kullanıyorum, mümkünse her ikiside el altında olmalı

• quote:

quote:

bu aralar optimum goldta baya indirim var,
    cytosport,dymatize,ultimate vs hep yüksek:(

• quote:

quote:

quote:

quote:

antrenman öncesi ve sonrası whey,antrenman harici sabahları kompleks kullanıyorum, mümkünse her ikiside el altında olmalı

Şahsen kompleksi öğün gibi görüyorum. Antrenman sonrası için en ideali Isolate ancak kompleksler de gün içi kullanım için ideal.

Ayrıca bir türlü antrenman öncesi whey alımına kanım ısınmadı.

• Optimum N. Gold S. Whey'in çikolata harici aroma içerenine rastlayan var mı ? Muz-Çilek-Kahve vs toplamda 18 çeşit aroması var bu ürünün. Niye bizim ülkemizde sadece canına yandığımın çikolata aromalısı var ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.