Şimdi Ara

Beslenme Diyetetik MF-4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. bu bölüm hakkında fikri, düşüncesi, görüşü veya dahab aşka ilgileri olanlar vardır illaki yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum. daha çok kızların tercih ettiği bir bölüm i erkekler açısında bölümde okumak adına ne gibi sıkıntı veya ne gibi kolaylıklar olabilir? aynı zamanda bu sıralamada düşündüğüm yani 25-32 bin arası sıralamaya girip bu bölümü seçmek mantıklı olur mu?

• Giden arkadaşlarımın çoğu erkek. Kızların tercih ettiği nerden çıktı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokatlas tan bakmıştım bir kaç üniversiteye ve etrafımdan da o sekilde duydum , mesela marmara yada egede 140 kız 40 erkek civarı bişeydi
  • MF 4 DEĞİL MF3
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayısalcıyız_

MF 4 DEĞİL MF3

yanlış yazmışım teşekkürler
  • nereden düzelteceğimi bulamıyorum hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahababa58 -- 2 Mayıs 2016; 12:25:08 >
  • Valla genelde kızlar gidiyor 40 kişilik bir unide max 10 erkek oluyor sanırım bilmiyorum nedir ne değildir bi kız vardı burda bu bölüme gitti seneye ege dişe gecis yapicam diyo 25k sıralaması var artık nasıl geçecek bilmiyorum bizimle dalga geçiyordu siz mezuna kaldiniz ben kalmadim yıl kaybim olmayacak ve dişe gececem diyodu kafası mi güzel anlamadım. Eğer oradaki çoğu kız bunun gibiyse hiç cekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.