Şimdi Ara

beslenme konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz pazartesi günü fazla kilolarımdan kurtulmak için spora başladım. ama doğru düzgün bir beslenme programım yok. kilo vermek için nasıl beslenmem gerekiyor.yardımlarınızı bekliyorum.

vücut analizim:

beslenme konusunda yardıma ihtiyacım var

antrenman programım:

20 dk hafif tempoda koşu
    side bending 2-set 100-tekrar
    twister 2-set 100-tekrar
    seated knee up 4-set 12-tekrar
    crunch (mekik) 4-set 20- tekrar
    chest press 4-set 10-tekrar
    front pulldown 4-set 10-tekrar
    dumbbell biceps curl 4-set 10-tekrar
    one arm dumbell triceps 4-set 10-tekrar
    leg extension 3-set 15-tekrar
    10 dk bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouMak -- 6 Eylül 2014; 15:25:44 >

• forumda kucuk dıye bır arkadaş var o nun ıyı bıldıgı bır program var gondersın sana
  • peki ben bu adama nasıl ulaşırım dostum.
  • en son 10 dk bisiklet yetersiz en az 40 dk cardio yapmanı öneririm.
    Kendini hırpalamana gerek yok hafif yürüyüş 20 dk 20dk uzay bisikleti yapabilirsin. faydasını görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

en son 10 dk bisiklet yetersiz en az 40 dk cardio yapmanı öneririm.
    Kendini hırpalamana gerek yok hafif yürüyüş 20 dk 20dk uzay bisikleti yapabilirsin. faydasını görürsün

antrenman programım değişecek zaten ama benim beslenme programına ihtiyacım var dostum.
  • beslenme konusunda sana kimse şu saatte şunu ye diyemez uyku düzenine göre beslen karnın acıkınca yersin.
    Sana tavsiyem hayatından 3 şeyi çıkartırsan (hamur,şeker,asitli içecekler)zaten kendiliğinden kilo verirsin.
    Spor yapıyorsun spordan once 100 gr karbonhidrat al spordan sonra karbonhidradı kesinlikle kesmelisin.
    Protein ağırlıklı beslen sabah kalkınca 3 yumurta ye haşlanmış yetmiyorsa 5 e kadar çıkabilirsin sarısını yeme 1 tanesini yesen yeter.
    Meyve tüketme kilo vereceksen haftada 2 tane tüketebilirsin oda canın çok şeker çekerse.

Eğer çikolatayı çok seviyorsan 2 haftada 1 yemeye çalış oda en yüksek kalorili çikolatayı yeme en düşük kalorili besinlerden al.

Sana tavsiyem budur yağ oranın yüksekmiş sağlıksız beslenip kilo vermeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Kolay gelsin dostum işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

beslenme konusunda sana kimse şu saatte şunu ye diyemez uyku düzenine göre beslen karnın acıkınca yersin.
    Sana tavsiyem hayatından 3 şeyi çıkartırsan (hamur,şeker,asitli içecekler)zaten kendiliğinden kilo verirsin.
    Spor yapıyorsun spordan once 100 gr karbonhidrat al spordan sonra karbonhidradı kesinlikle kesmelisin.
    Protein ağırlıklı beslen sabah kalkınca 3 yumurta ye haşlanmış yetmiyorsa 5 e kadar çıkabilirsin sarısını yeme 1 tanesini yesen yeter.
    Meyve tüketme kilo vereceksen haftada 2 tane tüketebilirsin oda canın çok şeker çekerse.

Eğer çikolatayı çok seviyorsan 2 haftada 1 yemeye çalış oda en yüksek kalorili çikolatayı yeme en düşük kalorili besinlerden al.

Sana tavsiyem budur yağ oranın yüksekmiş sağlıksız beslenip kilo vermeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Kolay gelsin dostum işin zor

eyw hoca. verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.