Şimdi Ara

Bestbuy alışveriş Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar bestbuyda aşağıya linkini bıraktığım laptobu almak istiyorum sipariş verirsem Türkiye'ye gelirmi ve gümrük vs ücreti ne olur teşekkür ederim şimdidenhttps://www.bestbuy.com/site/lenovo-legion-5-15-gaming-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1660-ti-512gb-ssd-phantom-black/6398969.p?skuId=6398969

• Yapay Zekanın Yanıtı

Best Buy Türkiye: Elektroniğin En İyi Varış Noktanız

Elektronik ihtiyaçlarınızı karşılamak için güvenilir ve kapsamlı bir alışveriş deneyimi mi arıyorsunuz? Best Buy Türkiye, Türkiye'nin önde gelen elektronik perakendecilerinden biri olarak, aradığınız her şeyi sunuyor.

Best Buy, çeşitli elektronik cihazlar, ev aletleri ve eğlence sistemleri yelpazesiyle tüm elektronik ihtiyaçlarınız için tek adres. Akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, televizyonlardan oyun konsollarına kadar her şeyi bulacaksın.

Best Buy Türkiye'de alışveriş yapmanın avantajları arasında şunlar yer alır:

• Geniş Ürün Yelpazesi: Her bütçe ve ihtiyaca uygun geniş bir elektronik ürün yelpazesi sunuyoruz.
    • Rekabetçi Fiyatlar: Ürünlerimizde rekabetçi fiyatlar sunarak bütçenizi korumanıza yardımcı oluyoruz.
    • Uygun Alışveriş Seçenekleri: Mağazalarımızda, web sitemizde veya mobil uygulamamız aracılığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
    • Uzman Personel: Elektronik uzmanlarımız, doğru ürünü seçmenize ve sorularınızı yanıtlamanıza yardımcı olmak için hazırdır.
    • Ücretsiz Kargo: Belirli bir tutarın üzerindeki siparişleriniz için ücretsiz kargo hizmeti sunuyoruz.

Elektronik ihtiyaçlarınız için güvenilir ve uygun fiyatlı bir alışveriş deneyimi arıyorsanız, Best Buy Türkiye'yi ziyaret etmeyi unutmayın. En son teknoloji ürünlerini keşfedin ve bütçenize uygun mükemmel cihazları bulun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük ihtimal bestbuy getirmiyor. Newegg ya da amazon vergi kargo dahil alıp kapınıza getiriyor. Diğerleri getirse bile evrak isi falan çok. %20 vergi olacak şekilde hesaplayın +kargo parası.
  • yed66 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam peki arkadaş orada o alıp yollarsa sorun olurmu yine %20 vergi+kargo dan başka ek birşey gelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kshr24

Hocam peki arkadaş orada o alıp yollarsa sorun olurmu yine %20 vergi+kargo dan başka ek birşey gelirmi
    Yine alırlar. Arkadasiniz gelirken yanında bir tane getirebilir kutusunu açıp getirmesi lazım. O zaman vergi olmaz sadece.
  • Tamam hocam gümrük vergisiyle birlikte 8500 e geliyor mantıklı mıdır
  • Up
  • quote:

Tamam hocam gümrük vergisiyle birlikte 8500 e geliyor mantıklı mıdır
    8500 e gelmez.Kargo parası da var. Amerikadan hesaplatmasi lazım ve ugrastirir. Bence alıyorsanız amazondan alin. Gümrüklerle ugrasmazsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yed66 -- 7 Eylül 2020; 23:33:13 >
  • yed66 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ürünün amdli olanı 1000 dolar fiyata sahip bunun ücretini nasıl öğrenebilirim birde bu laptobu almak mantıklı mıdır?
  • quote:

Hocam peki ürünün amdli olanı 1000 dolar fiyata sahip bunun ücretini nasıl öğrenebilirim birde bu laptobu almak mantıklı mıdır?
    Ekstra 300 dolar ekliyor amazon ona göre hesaplayabilirsiniz amd4800 işlemcili modeli guzel ama 10 bine yaklaşıyor. Lenovo nun amd versiyonunu ben dahil bir çok kişi bekliyor.
  • Newegg kullanırsan UPS işleri yürütür, 1500 euro üzeri ürün alırsan sıkıntılı bir süreç oluyor vekalet vermen gerek ekstra gümrük vergisi vs çıkıyor bunları karşıladıktan sonra newegg faturalandırman durumunda sana ödediğini söylüyor fakat çözüm servisi hiç güvenilir değil. Ben önce amazondan denemeni tavsiye ederim. Amazonda ödeme 1 haftadan uzun süreçte olduğu için bu arada tabi ürünün ödeme yapılması için bekliyor, ben kızıp neweggden satın almıştım msi ge66 aldığım için 1500 euro üzeri olan extra gümrüğe tabi tutuldu. Vekalet vs istediler ürün biraz geç ve güç olsada elime ulaştı.
  • CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1000 dolarlık bir ürün için toplamda ne kadar ödemem çıkar gümrük, kargo ücreti vs. Birde bu bilgisayar nasıldır sizce genellikle çizim, mühendislik programları için kullanacağım ve ara sıra oyunda oynamak istiyorum tavsiye edermisiniz
  • Bestbuy gönderim yapıyor mu bilgim yok fakat gümrük vergisi 20% + 20% yani toplam 40% bu 1000 dolarlık ürünler için. Gönderim ücreti bestbuyin anlaşmasına bağlı. Genede gümrüğü kendi hesaplayıp satan amazon ve newegg tavsiye ederim.
    Hocam ben o hesaplamayı amazon için demiştim nereden görebiliriz kargo ücreti dahil ödeyeceğimiz toplam ücreti birde %20+%20 olayını pek anlamadım
  • Sepete ekleyip denediniz mi bilmiyorum ama ürünün fiyatına bir de yaklaşık yüzde 10 ABD vergisi çıkabilir. Lenovo'nun bu serilerinde uluslararası garanti mevcut değil. Eğer düşünürseniz garantisi Türkiye'de geçerli MSI cihaz mevcut:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-gf65-i7-9750h-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-gtx-1660ti-120hz-ips-854996066/detay

• mogilan M kullanıcısına yanıt
    Bende bugün aradım ve garanti olmayacağını dediler bu yüzden vazgeçtim lenovodan MSI gp65 almayı planlıyorum garanti olayında sıkıntı yaşamazsam
  • kshr24 K kullanıcısına yanıt
    Yeni gümrük vergisi kuralı ile yüzde 20 den 40 a çıktı diye biliyorum. Kargo ücreti ile alakalı malesef bir bilgi sahibi değilim UPS e mail atarak belki bilgi alabilirsin.

Son mesajınızı okudum MSI da 1 yıl uluslararası garanti +3 ay garanti uzatma mevcut ben kendi aldığım GE 66 için garanti kaydı yaparken ekstra 3 ay da ekledi.

Son olarak şu anda yurt dışında olduğum için saat farkından ötürü geç saatlerde cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.
    Hocam çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız çok yardımcı oldu benim arkadaş var Amerika'da olmazsa o getirir bana peki lenovodan vazgeçtim ben MSI gp65 leopard modelini önerirmisiniz bir MSI kullanıcısı olarak
    Ben laptoplar hakkında özellik olarak pek bilgili değilimdir fakat MSI gp65 leopard in amerikada en az 5 farklı çeşidi vardır. Kodunuda söylerseniz hiç olsun az yada çok fikrimi söylemeye çalışırım. Fakat msi genel olarak üst düzey laptop üretmek üzere çalışmalar yaptığı için sizi üzecek bir model bulmanız son serilerde çok zor olur.
    amazon.com
    MSI GP65 Leopard 10SDK-049 15.6" 120Hz 3ms Gaming Laptop Intel Core i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe SSD Win10 VR Ready
    https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SDK-049-Gaming-i7-10750H/dp/B085B316LG

Alacağım model bu hocam

Fiyat olarak bir yorumum yok malesef piyasayı bilmiyorum fakat ekran kartını ben olsam 1660 ti yerine 2060 olanını tercih ederim. Nerde okusam 1660 ti biraz kötülüyorlar. Sizin aradığınız yoğun oyun oynamak ise sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama geri kalan yerlerde bence hayli hayli işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.