Bildirim
Beta Çay Yüksek Tepeler 1 Kg 17.5 tl a101
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
17.95 e bulursan kaçırma. En ucuz çay bile 20 yi aştı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Markette de aynı rakam mi? Gidip üç beş tane alayım. Ben devamlı alıp bergamotla karıştırıyorum. Çok güzel oluyor. Millet caykurun caylarina 30 kusur veriyor. Hayret ediyorum gercekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
market fiyatı evet -
Çökelim o zaman
yahu bu salak sitede aldın aldın kapsamında gözükmüyor. peki yüzde 30 nasıl düşüyor? kasada hepsini sırayla denicekmiyiz nerden bilicez hangisinde var hangisinde yok. -
Bu çayda birşey var . Burdaki yerel markette bile indirimli. Bakıyorum a101 sürekli indirimli satıyor. Devamlı olarak 20₺ civarına satılıyor. Ki yaş çay fiyatı vb düşününce bu fiyat bedava
Tadını merak edene tarif etmeye çalışayım. Biraz acimsi. Dolgun bir tadı var. Kaçak çaya benziyor hafiften. Bergamotla karıştırınca mis. Caykurun çayını içenlere tavsiye etmem. Damak tadiniza uymaz.
Bunu lipton earl greyle 1e1 karistiyordum. Lanet gelsin 37ye çıktı o çay. Halbuki 20den alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 28 Kasım 2019; 13:9:13 >
-
Eyvallah hocam. Yapıştırdım. Bu zamanda anca bu kadar oluyor. Teşekkürler
Bu arada 4 tane a101 gezdim. Beta kalmamış hiçbirinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 28 Kasım 2019; 15:8:28 >
bu indirim herkesde var mi yoksa hesaplara özel mi ? bende o fiyatlara düşmüyor sepette
Bende var, şu sıralar kullanıyorum. Pek iyi bir çay değil, tadı biraz değişik. Ama içilmez diyemem. Ucuz çay denemek isteyenler şans verebilir. Beta'nın asıl efsane çayı Taç Yaprak modelidir, onu bulursanız kaçırmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese var sepette indirim hocam. Sepet 100 TL' yi geçmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 28 Kasım 2019; 17:35:47 > -
Sepet 200 bile olsa indirim yok. Kişiye özel olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim askeri kantinde bile 21.95. fiyat çok iyi skt. dikkat edin alacak olanlar. birde çayın tadı güzel. kendim bizzat içiyorum. -
özdilek(uşak) 500 gr doğuş gurme 12 liraydı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X