Şimdi Ara

##BeTa MaradoN## #LeG CuTTing aNd İce ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Çok Kötü Bir Bug Olsa qerek Leg Cut Veya İce Zehirleri Bittikten Sonra Client Kitleniyor Nasıl Düzeltebilriiz.
    Datayla İlgili Oldugunu Sanmıyorum Çok Araştırdım :S

• ya bende oynarken bi an takılıyor ben asas kullanıyorum bi an kitleniyo bende çıkıp baştan girmek zorunda kaliorum buda bi bug
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

ya bende oynarken bi an takılıyor ben asas kullanıyorum bi an kitleniyo bende çıkıp baştan girmek zorunda kaliorum buda bi bug

bende sana onu soyluyorum dıkkat edersen leg cut yada ice zehirinden sonra oluyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: qHosTrideR

quote:

ya bende oynarken bi an takılıyor ben asas kullanıyorum bi an kitleniyo bende çıkıp baştan girmek zorunda kaliorum buda bi bug

bende sana onu soyluyorum dıkkat edersen leg cut yada ice zehirinden sonra oluyor :S

onlar senin denediğin kadarıyla ben asasım o skiller bulunmadığı halde kitleniyor bi an
  • ıns gercek ko dada boyle olmaz :S
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qHosTrideR

quote:

onlar senin denediğin kadarıyla ben asasım o skiller bulunmadığı halde kitleniyor bi an

arkadaşın dediği o değil biri sana leg cutting vurduğunda leg cuttingim süresi bittikten sonra client kilitleniyormuş skili vurunca değil

• Evet Ya Bende Andream ve Arenada Leg Yedim Die Dondu Sonrada Kapat Hatası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    ELİXİR WEAPON (EDİT)
    19 yıl önce açıldı
    Blade and Soul [AÇILDI]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiii o zaman warrior gördüğümüz an direk town
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.