Beyler Çok Kötü Bir Bug Olsa qerek Leg Cut Veya İce Zehirleri Bittikten Sonra Client Kitleniyor Nasıl Düzeltebilriiz. Datayla İlgili Oldugunu Sanmıyorum Çok Araştırdım :S
ya bende oynarken bi an takılıyor ben asas kullanıyorum bi an kitleniyo bende çıkıp baştan girmek zorunda kaliorum buda bi bug
quote:
Orjinalden alıntı: barman
ya bende oynarken bi an takılıyor ben asas kullanıyorum bi an kitleniyo bende çıkıp baştan girmek zorunda kaliorum buda bi bug
bende sana onu soyluyorum dıkkat edersen leg cut yada ice zehirinden sonra oluyor :S
quote:
Orjinalden alıntı: qHosTrideR
quote:
bende sana onu soyluyorum dıkkat edersen leg cut yada ice zehirinden sonra oluyor :S
onlar senin denediğin kadarıyla ben asasım o skiller bulunmadığı halde kitleniyor bi an
ıns gercek ko dada boyle olmaz :S
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: qHosTrideR
quote:
onlar senin denediğin kadarıyla ben asasım o skiller bulunmadığı halde kitleniyor bi an
arkadaşın dediği o değil biri sana leg cutting vurduğunda leg cuttingim süresi bittikten sonra client kilitleniyormuş skili vurunca değil
Evet Ya Bende Andream ve Arenada Leg Yedim Die Dondu Sonrada Kapat Hatası