Merhaba arkadaşlar, Mekan bireysel gitmek için daha uygun. Masalar epey sıkışık. Virgina angus nişantaşı gibi rahat ferah değil mekan. Dubai betro sipariş ettim. 3 köfte var içinde. Patatesler ev tipi olsa çok daha iyi olurdu. İçecekle beraber 200 lira civarı tuttu. (10.33 usd) Doyma garantisi veririm. 6-7 saat açıkmazsınız. Mc’te DQP’a 200 TL vereceğinize kesinlikle buraya gelin. İçecekte şişede. Her hafta gelme isteği uyandırmadı ama iyiki denedim dersiniz. Pita ekmek içinde servis ediliyor. Burger yanında tatlıda gelmesi lazımdı ama getirmediler, yan masayada vermediler. Dükkandan çıkınca aklıma geldi, siz burger gelir gelmez isteyin. WC kırmızı ışıklar içinde. Çok farklı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Nisan 2023; 17:22:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BETRO Burger Akaretler: Tadım Notları ve Fotoğraflarla Bir İnceleme
BETRO Burger Akaretler, İstanbul'daki Akaretler semtinde yer alan, lezzetli hamburgerleriyle tanınan bir mekân. Geniş menüsü, ferah ortamı ve güler yüzlü personeliyle öne çıkıyor.
Tadım Notları
BETRO Burger Akaretler'in imza burgeri olan BETRO Burger, dana köftesi, Amerikan peyniri, soğan, domates, turşu ve özel sosuyla hazırlanıyor. Köftesi sulu ve lezzetli, sosu ise hafif tatlı ve dengeli bir tat sunuyor.
Diğer popüler seçenekler arasında Barbekü Burger, Mantarlı Burger ve Trüf Mantarlı Burger yer alıyor. Her hamburger, taze malzemelerle hazırlanıyor ve kendi benzersiz lezzet profiline sahip.
Fotoğraflar
Instagram'da #betroburger etiketine göz atarak BETRO Burger Akaretler'in hamburgerlerinin fotoğraflarını görebilirsin. Hamburgerlerin görselleri, çekici sunumları ve iştah açıcı görünümleriyle dikkat çekiyor.
Genel Değerlendirme
BETRO Burger Akaretler, İstanbul'daki hamburger severler için harika bir seçenek. Lezzetli hamburgerleri, rahat ortamı ve mükemmel hizmetiyle öne çıkıyor. Fiyatlar orta seviyede ve porsiyon boyutları doyurucu.
BETRO Burger Akaretler'e gitmeyi düşünüyorsan, rezervasyon yaptırmayı unutma. Mekân genellikle yoğun oluyor, özellikle de hafta sonları.