Şimdi Ara

Beverly Hills Cop: Axel F (Sosyete Polisi: Axel F ) -2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axel Foley, kızının hayati tehlike geçirmesinin ardından Beverly Hills'e geri döner. Bir komployu ortaya çıkarmak için çalışan eski dostlar John Taggart ve Billy Rosewood da dahil...

Beverly Hills Cop: Axel F (Sosyete Polisi: Axel F ) -2024

Eddie Murphy ilk filmdeki kadar fit, performansı yüksek. Eddie Murphy her zaman büyük oyuncu. her zaman a klas seviyede. sırf kendisine ve seriye saygı niyetine bile izlenebilir.

• Bunu 1 hafta önce izlediğimde acaba konusunu açsam mı açmasam mı diye düşünürken vazgeçmiştim. Zira artık insanlar ana konuya yorum yapmak yerine En Son İzlediğiniz Film konusuna yorum yapmayı tercih ediyorlar. O zaman da öksüz kalan film konusu boşuna açılmış oluyor. O yüzden uğraşmamıştım. Benim açmış olduğum birçok film konusu böyle.

Neyse serinin filmlerini bunu izledikten sonra bir daha izledik. Şunu söylemeliyim ki ilk filmle birlikte en sevdiğim Beverly Hills filmi oldu. Hatta serinin en çok sevdiğim filmi olduğunu söyleyebilirim. Nostaljiyle günümüzü çok güzel buluşturmuşlar. 7/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Temmuz 2024; 10:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

ilk filmi aşırı severim ya. hatta döndürür döndürür izlerdim ankara'ya ilk geldiğim zamanlar. değişik bir havası var.

madem bu kadar olumlu yorum yaptın başta "yetmez mi reis!" diye düşünsem de şimdi mutlaka izlemeye karar verdim. Beverly Hills Cop: Axel F (Sosyete Polisi: Axel F ) -2024 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.