Şimdi Ara

Beyaz Civic Bulamıyorum(Alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu paraya civic almak yerine 2002-2003 3 serisi alsak, otomatiği nasıldır, gözü kapalı alabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Zf 5 ileri var desem yeterli olur mu hocam? Benim tavsiyem 530i-525i olur.
    Şanzıman felan mideni hiç bulandırmasın hala yeni şanzımanlarla yarışabilecek hızda ve geçiş hassasiyetinde. Sağlamlığı ve kalitesinden bahsetmiyorum bile. 3 serisindede 5 serisindede 7 serisindede aynı şanzıman mevcut. 3 serisi alırsanız 2002 ve üstü olsun 5 serisi alırsanız 2001 ve üstü olsun. Ciddi düşünürseniz forumdan yardımcıda olurum. Adam gibi arabaya binersiniz

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel arabada kasa eski olduğu için, bayan kullanımına pek uygun değil gibime geliyor ;) geçen gün e46 sı olan bi arkadaşla da görüştüm, arabası 2005 model 318i otomatik, 52bin tl istiyor, civic bunun yanında teneke diyor

• Civic ve jazz fiyatları haddinden fazla yüksek. Millet nasıl alıyor anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa civiclerde yol sesi lastik sesi uğultusu sesi, pencere rüzgar sesi gibi yalıtımsal kalite nasıldır ? Özellikle lastik sesi konusunda civicler oldum olası sıkıntılıdır (eski kasalar) bunda da devam ediyor mu ?
    Civic e teneke demesini yadırgamıyorum318i de 52 etmez. Ha alan salak çıkar elbet. Donanımına göre değişir ama o arabanın temiz ise ederi 42.500 eder. bu paranın üstünede 5 serisi alınır. Her araba yerini bilsin. Diğer tarafa gelirsek kadın kullanabilir mi? Hocam bu algıdan vazgeçin derim avrupada kadan 745il ile geziyor bizim kadınlarımız 3 serisi mi kullanamayacak? Yengenin ön yargısı varsa arabanın civic e gözle görülmecek boyut farkları olduğunu söylerseniz ön yargılı yaklaşmaz.

Hocam o fiyata yeni kasa 2012 fb7 Civic bulunur. Ben olsam yeni teknolojili araçlar dururken 7 yıl eski bir bmw'ye o parayı vermem. Geri görüş kamerası ve park sensörü park esnasında bayanların işini çok kolaylaştırır. Yok tenekeymiş bilmem neymiş diyenler sağlam sallıyor.
  • Hayırlı olsun aracınız, son mesaja ekleseniz de güzel olurdu aracınızı. Çorumda baya var civic, aradığım zaman çıkıyor baya

• Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kasa 2012 model tüp yemiş sıfır yalıtım 72 bindeki araca 55 verene kadar 2016 model sıfır opel astra, seat leon, corolla, auris bir sürü araç kovalanabilirdi. yine de hayırlı olsun.
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Hocam o araçların otomatiğini alamazsınız o fiyata..

• hocam hayırlı olsun aracınız yalnız bu araçlar gerçekten değerinin üstünde satılıyor.özellile civicte var bu.2000 modeline 32 isteyen var.ne ara bu araçlar uçtu böyle
  • fd6 cıvıc görünüş,lpg uyum , sorunsuzluk ( diğerlerine göre daha az sorunlu diyelim) gibi konularda başarılı
    fakat şehir içi kullanan adamı illallah etirir hele bir de lpg yoksa kontak açmaya korkarsınız.
    bu araç daha çok uzun yolda ekonomik ve kabul edilebilir.
    onun dışında konfor,müzik sistemi ( helede radyo) boya kalitesi,performans vs. arıyorsanız bu araç size göre değil.

geçenlerde bir fd6 geri geri yanaşırken i20 nin tampona vurdu elemanın tamponda küçük bir iz vardı cıvıcın tampon düştü
    bu arabayı kaliteli malzemeden yapmıyorlar ama aile için uygundur
  • 2008 yılında sıfır aldığım civic aracımı halen kullanıyorum. 120.000 km oldu. Aldığım sene lpg taktırdım. 110.000 km lpg ile gitti. Herhangi bir arıza, yola bırakma vs olmadı. Rutin bakımları dışında servise gitmedim.
    Ankara ş. İçinde 35 lt lpg ile en az 400 km gidiyorum. Ankarada lpg 1.90 😁
    Uzun yolda 35 lt lpg ile en az 500 km yapıyorum.
    Ses izolasyonu berbat. Lastik ve yol sesi içerde.
    Motor sesi bence çok güzel. Şehir içinde motor sesini duymak rahatsız etmiyor ancak uzun yolda 120 km üzeri hızlarda kafa şişiriyo.
    Konforu bence sınıf ortalamasının üzerinde özellikle arkadaki yolcular çok memnun. Arkada 3 yetişkin rahat ediyor.
    Bagajı küçük. 390 lt. Bir de benim gibi bagajda stepne taşırsanız sıkıntı artıyor.
    Performansı standart atmosferik 1.6. Ta ki 5000 devire kadar. 4500-6500 devir arasına çekerseniz birçok atmosferik 1.6 ları, 125 lik 1.4 tsi/tfsi ları ve 1.6 tdi ileri alırsınız. Ama rutin kullanımda hiçkimse 4500-6500 bandında gitmediği için turbo dizel araçlar spontan sollamalarda ve kapışmalarda elinize veriyor.
    Son olarak: evet frenleri kötü. Abs çabuk devreye giriyor. Frenler güven vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmoz -- 25 Mayıs 2016; 12:51:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

2008 yılında sıfır aldığım civic aracımı halen kullanıyorum. 120.000 km oldu. Aldığım sene lpg taktırdım. 110.000 km lpg ile gitti. Herhangi bir arıza, yola bırakma vs olmadı. Rutin bakımları dışında servise gitmedim.
    Ankara ş. İçinde 35 lt lpg ile en az 400 km gidiyorum. Ankarada lpg 1.90 😁
    Uzun yolda 35 lt lpg ile en az 500 km yapıyorum.
    Ses izolasyonu berbat. Lastik ve yol sesi içerde.
    Motor sesi bence çok güzel. Şehir içinde motor sesini duymak rahatsız etmiyor ancak uzun yolda 120 km üzeri hızlarda kafa şişiriyo.
    Konforu bence sınıf ortalamasının üzerinde özellikle arkadaki yolcular çok memnun. Arkada 3 yetişkin rahat ediyor.
    Bagajı küçük. 390 lt. Bir de benim gibi bagajda stepne taşırsanız sıkıntı artıyor.
    Performansı standart atmosferik 1.6. Ta ki 5000 devire kadar. 4500-6500 devir arasına çekerseniz birçok atmosferik 1.6 ları, 125 lik 1.4 tsi/tfsi ları ve 1.6 tdi ileri alırsınız. Ama rutin kullanımda hiçkimse 4500-6500 bandında gitmediği için turbo dizel araçlar spontan sollamalarda ve kapışmalarda elinize veriyor.
    Son olarak: evet frenleri kötü. Abs çabuk devreye giriyor. Frenler güven vermiyor.

Aracınız manuel mi hocam?
    Bir kaç ay önce otomatik aldım şehir içinde memnunum, nasip olursa uzun yola bayramdan sonra çıkacağım ve yakıtını çok merak ediyorum.
    35 litre ile en az 500 km gidiyorum demişsiniz, yani 100 km de en fazla 7 litre mi yaktınız uzun yolda?

• Fikir vermesi açısından yazayım. 1,5 sene önce 42,500e aldığım siyah renk elegance düz vites hondamı sadece bagaj kapağı değişik bide arka tamponda bi kaç kere boya olduğu halde 49,150e sattım 1 ay önce lpg de vardı. Enterasan bir piyasasaı var bu aracın aldığım günden sattığım güne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmamasıda cabası bence güzel araç ama bu fiyatlar aşırı fazla.
  • escala kullanıcısına yanıt
    Evet hocam manuel. Ama şimdi alsam kesin otomatik alırdım. Otomatikler biraz daha hantal ve biraz fazla yakıyor. Onun dışında sağladığı konfor hepsine değer.
    Yakıt konusu dığrudur hocam. Uzun yol 100-110 arası hızlarda max 7 lt lpg yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmoz -- 25 Mayıs 2016; 14:45:06 >
  • Hocam tahmin ettim senin arabanin manuel oldugunu. biz 2009 dan beri manuel vtec2 kullaniyoruz. Halende elimizde araba. Uzun yolda motor sesinin çilesini iyi bilirim.

1.5 sene once fd6 otomatik aldim. Evet manuele gore biraz hantal ama uzun yolda sessiz sakin gidiyorsun. 3000 rpm de 150 yapiyor. Ayni zamanda uzun yolda manuelden daha az yakiyor. Uzun yolda 7 lt lpgyi benim araba 140-150 km hızlarda yakiyor.

• f

En fazla 7 lt derken yol blg bu rakamları gösteriyor.
    Manuellerin son vites oranını beğenmiyorum. 4. Vitese çok yakın ve fotodan da görüldüğü gibi 2450 devirde 90kmh yapıyor. 3000 devirde ise sanırım 107 civarı bişey yapıyo. Bu da uzun yolda motor sesini artırırken tüketimi de artırıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmoz -- 25 Mayıs 2016; 14:58:20 >
  • Bende de durum bu sekilde.

Bunun da dezavantaji rampalrda mumkun degil 5. Vitesde kalmiyor araba.

Mutlaka vites kucultuyor.

Birde bizim otomatikler de soyle bir husus var. Mesela 5. Vites gidiyorsunuz ufak bir rampa geldiginde araba vitesi 4 e almak yerine sanki 4.5 (dort bucuk) vitese aliyor arabayi. Bu durum ne diye adlandırıyor bilmiyorum ama yol duumuna gore her viteste yapiyor bunu. Buçuklu vites gibi dusunun
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.